Arkadaşlar vakit geçirecek güzel oyunlar arıyorum fazla eski olmasın fakat önerilerniz için şimdiden teşşekkürler.
age of mythology campaign i iyi vakit geçirir.
gta 4
Prototype :D hem acayip stres te atar :D
Dostum onlarca oyun önerebilirim sana ama sen öncelikle ne tür oyunlardan hoşlandığını söyle
Xmen Origins: Wolwerine Damnation Call of Duty 2 Call of Duty 4 modern warfare 1 Call of Duty 4 modern warfare 2 Call of Duty: World at War Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena Half Life 2 Half Life 2: Episode 1 Half Life 2: Episode 2 terminator salvation Need For Speed most wanted Need For Speed carbon Need For Speed pro street Need For Speed UNDERCOVER Turok Call of Juarez Call of Juarez: Bound in Blood FARCRY 1 FARCRY 2 S.T.A.L.K.E.R Clear Sky S.T.A.L.K.E.R CALL OF PRİPYAT S.T.A.L.K.E.R SHADOW OF CHERNOBYL Dead Space Crysis Warhead Crysis Left 4 Dead medal of honor pacific assault medal of honor airborne F.e.A.R. Extraction Point fear project origin GTA Vice City GTA San Andreas Spider-man: The Movie Spider-man 1 Spider-man 2 Spider-man 3 lord of the rings conquest lord of the rings king of the return king kong black side area 51 transformers revenge of the fallen brothers in arms hell's highway flatout ultimate carnage Necrovısıon Kane & Lynch: Dead Men BU OYUNLARIN HEPSİNİ OYNADIM HEPSİDE İYİ OYUNLAR
En azından bir kaç tür söylersen daha net öneriler alabilirsin dostum..
quote:
Orijinalden alıntı: punisher57
age of mythology campaign i iyi vakit geçirir.
aynı kafadanız titans ve mythology campaign 3 kez bitirdim
Gta 4
arkadaşım konuyu açıp gitmişin yha hangi tarz oyunları seversin sistemin ne sana burda 1000lerce oyun sayabilecek insanlar var hayret bişi yha
İMZAMA BAKMAKTAN BAŞKA ÇAREN YOK
En iyi vakit geçirmekse amacın eğlenceli oyunlar oynamanı tavsiye ederim. Oynarken güldüren oyunlar oynamanı tavsiye ederim. Veya bir çok şey yapabildiğimiz tamamen özgürlük içeren oyunlarda oynarsan iyi vakit geçirirsin. Buna örnek GTA serisi var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme