Şimdi Ara

oyun arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Önceden bir sniper oyunu vardı. Böyle uzaktan adamı vurunca kursunun arkasından takip kamerası çıkardı ve yavaş çekimle gittiğinden çok zevkli olurdu. Bu tarz başka bir oyun çıktı mı?
    En son bu tarz bir şeyle singularity de rastlamıştım. Özel bir silah vardı onda bu durum söz konusuydu. Bilen bir arkadaş var mı acaba?

• Sniper Ghost Warrior oynadığım yeni nesil sniper oyunlarından, ayrıca bahsettiğiniz kamera takibi headshot durumlarında bu oyunda da gösteriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakpadir

Sniper Ghost Warrior oynadığım yeni nesil sniper oyunlarından, ayrıca bahsettiğiniz kamera takibi headshot durumlarında bu oyunda da gösteriliyor.

zaten adam sniper ghost warrior'dan bahsediyor.
  • Sniper Elite
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakpadir

Sniper Ghost Warrior oynadığım yeni nesil sniper oyunlarından, ayrıca bahsettiğiniz kamera takibi headshot durumlarında bu oyunda da gösteriliyor.

• black ops dada vardı :D
    ayrıca sniper ghost warrior evet zevkli ama multisi :D
    açıkçası tek kişi oynanan oyunları sevmiyorum yani tek bi amele koca terör kampını nasıl çökertir ki?
    bir de elinde ölümcül bir silah da olsa bari sniper var :D
    mesela cod 4 de all ghilled up da bu oyuna çok benziyor ve hatta bence o bölüm bu oyunun fikir kaynağı diye düşünüyorum ve cod 4 deki o bölümde bile 2 kişiydik
  • Sniper Elite
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş aranızda hiç max payneyi oynayan yokmu yaw bu bölümün adı fps tps allah aşkına max paynedeki kafadan sıktıgınızda yada dragunovda ateş attıgınızda cıkan iz mukemmel oynamadıysan hiddetle tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.