Şimdi Ara

Oyun arıyorum öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4-5 yıl 4story oynadım artık sıktı

Oyunda aradığım özellikler:
    -Türkçe veya ingilizce olsun
    -İtem görünüşüne çok önem veririm
    -çok binek çeşidi
    -orta seviye zorluk ve max 90lwl
    -çok oyuculu olmasını isterim
    -görevleri kolay anlaşılan

Arkadaşlar wow çok söylediler ama oyun hakkında hiç bir fikrim yok wow paralı mıdır?
    İtemler,kostümler,silahlar değişir mi
    200-300tl max para yatırabilirim sağlam olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım okadar çok fazla konu var ki seninki gibi. Biraz araştırsan zaten göreceksin bir tomar konu. Ama wow hakkında bilgim yok demen tuhaf. Binlerce cevapları olan wow konuları var onlara bakabilirsin. gw2 deneyebilirsin.
  • 200-300 f2p oyuna yatırıp çöp edeceğine git wow al. Max level olduktan sonra 1 hafta farm yapsan 1 aylık oyun süreni çıkaracak gold yaparsın. O gold ile alırısn daha para yatırmazsın. En devasa mmorpg wow dur. Binek,silah,zindan,görev,harita çeşidi inanılmaz devasa. Araştır bak nasıl oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki araştırdım ama konular 2014den kalma

Her ay para mı ödüyoruz yoksa tek seferde satınalıp
    Oynuyor muyuz bilgi verirsen sevinirim

Ödeme bilgileri hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coastr kullanıcısına yanıt
    Her ay veriyorsun ama oyn içi gold ile 1 aylık süre alma var. Ayrıca oyunu ilk aldıgında bedava 1 ay veriyor, max level olursun oyunu çözersin sonra gold farmlar her ay gold ile ödersin aylık oyun süreni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam 15 dolar yada Euro olması gerekiyor wowun aylık ödemesi. 3 aylık yada 2 aylık alınca daha ucuza geliyor diye hatırlıyorum. Ama arkadaşlarında dediği gibi oyun içi gold ile alabiliyorsun aylık ama alana kadar bir kaç ayın geçmesi gerekiyor senin için. Çünkü sen hiç bilmiyorsun oyunu ve içeriğini. gw2 dediğim kısım ise şöyle oluyor oyun f2p bir yere kadar ama almak illaki şart ben ek paketli boş bir hesap aldım 150-200 tl vermek yerine 50 TL ya. Bulunuyor ucuza hesaplar. GW2 nin aylık ödemesi yok ve pvp tabanlı bir oyun ağırlıkla. Sana kalmış bir şey piyasada çok oyun var ama tercih meselesi.
  • Hocam gw2 de güzel oyun baktım

Oyunda ne kadar türk oyuncu var

Yani oynarken bilmediğin bir şey sormak için lazım oluyor

Ve arkadaş çok önemli tek oynamak sıkıcı olur

Yabancılarla grup olabilirim ama türk olursa güzel olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardeşim için oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O konuda çok fazla emin değilim benim hala bir guildim yok mesela. Tek takılıyorum ama türk topluluklarıda var biliyorum. Kalabalık iyi güzel zevkli oluyor. Ben 2. 80 levelimi kastım biraz olayım girerim bir yerlere.
  • Ben olsam gw2 veya wow dan başka mmorpg oyun oynamam. Zira gw2 oynuyorum. 5 tane 80 level kastım. Pvp ağırlıklı güzel oyun. 1 kere öde sonra sürekli oyna mantığı var. Bir çokta Türk görüyorum ama ben solo takılıyorum. Guild filan işim olmuyor. Ama çok türk guildi var. Şahsen benim oyun hayatım gw2, lol ve fifa 2017 ultimate team arasında gidip geliyor uzun bir zamandır böyleyim. başka bir oyun arayışımda yok. bu 3 oyun çok iyi zaten.
  • Hocam gw2 yi detaylı inceledim fakat item giysi silah görselliğine çok önem veririm ama oyundaki katakterlerin üstünde item parlaması bile göremedim buda beni oyundan itiyor bir türlü oyun bulamadım kendime

Tera düşündüm ama çok karışık karakterler itemler güzel

Tera hakkındada hiç bilgi yok internette

Yani item yapmak kolay mı basit mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coastr

Hocam gw2 yi detaylı inceledim fakat item giysi silah görselliğine çok önem veririm ama oyundaki katakterlerin üstünde item parlaması bile göremedim buda beni oyundan itiyor bir türlü oyun bulamadım kendime

terayı güncel olarak oynadım 1 ay önce oyun değiştirdim pvesi müthiş güzel ve hardcore, yani dungeonlar çok güzel.

fakat item yapmak oldukça zahmetli ve uzun süreçli. bir zaman sonra isyan edebilirsin ben ettim.
  • quote:

Hocam gw2 yi detaylı inceledim fakat item giysi silah görselliğine çok önem veririm ama oyundaki katakterlerin üstünde item parlaması bile göremedim buda beni oyundan itiyor bir türlü oyun bulamadım kendime

Hocam ekran kartınız ile alakalı olabilir. Benim silahımda elbisemde cayır cayır parlıyor :) Tabi bu parlayan itemlere ulaşmak kolay iş değil. Eve geçince Print Screen yapıp karakterimi buraya atarım. GW2 karakterlerdeki silah ve kıyafet tasarımlarına çok önem vermiş bir oyun. İnsanlar sırf parlayan silahları elde etmek için aylarca uğraşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 26 Aralık 2016; 13:16:27 >
  • Homcam detaylı inceledim derken oyunun videolarına baktım

Demekki yanılmışım videolarda item göremedim sizden foto bekliyorum teşekkür ederim
  • Şimdi senin anladığımız kadarı ile mmorpg olarak çok fazla geçmişin yok. Şimdi yeni başladığın hiçbir oyun hakkında çok detaylı bilgi sahibi olamazsın ne kadar rehber olsa da video izlesen de. Durumu kısaca anlatayım. Misal wow a başlıyacaksın. Hiçbirşey bilmiyorsun. Girersin kasarsın görevlere koşturursun bir bakmışsın kendiliğinden bir kaç şey öğrenmeye başlamışsındır. Sonra yavaş yavaş ilerlersin. Sindire sindire oyna yeni başlayacağın oyunları. Öncelikle kavra mevzuyu. Ben gw2 oynuyorum çokta memnunum. Ama belki 7 sene wow oynadım sanırım mopa kadar. Biraz bana ağır geldiğini için maddi olarak bırakmıştım. Yavaş yavaş çözersin her oyunu. Ama biryerden başlaman gerekiyor. İllaki hadi direk yüzlerce lira para yatırıp bir oyuna başlaman gerekmiyor. Misal Tera ya başladın dene oyna öl kalk kas ne bileyim uğraş dur. Belki günde bir kaç level alırsın ama mantığı kavrarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlords

Şimdi senin anladığımız kadarı ile mmorpg olarak çok fazla geçmişin yok. Şimdi yeni başladığın hiçbir oyun hakkında çok detaylı bilgi sahibi olamazsın ne kadar rehber olsa da video izlesen de. Durumu kısaca anlatayım. Misal wow a başlıyacaksın. Hiçbirşey bilmiyorsun. Girersin kasarsın görevlere koşturursun bir bakmışsın kendiliğinden bir kaç şey öğrenmeye başlamışsındır. Sonra yavaş yavaş ilerlersin. Sindire sindire oyna yeni başlayacağın oyunları. Öncelikle kavra mevzuyu. Ben gw2 oynuyorum çokta memnunum. Ama belki 7 sene wow oynadım sanırım mopa kadar. Biraz bana ağır geldiğini için maddi olarak bırakmıştım. Yavaş yavaş çözersin her oyunu. Ama biryerden başlaman gerekiyor. İllaki hadi direk yüzlerce lira para yatırıp bir oyuna başlaman gerekmiyor. Misal Tera ya başladın dene oyna öl kalk kas ne bileyim uğraş dur. Belki günde bir kaç level alırsın ama mantığı kavrarsın.

Hocam gw2 id niz nedir. Arkadaş olarak ekliyim. Pvp yapıyorsan birlikte çıkarız.

• deniz.9451 bende daha yeniyim 80 oldum ama biraz materyal farmlamam lazım item yok üzerimde daha.
  • quote:

Homcam detaylı inceledim derken oyunun videolarına baktım

Demekki yanılmışım videolarda item göremedim sizden foto bekliyorum teşekkür ederim

Karakterimden bir kaç görüntü :)

Oyun arıyorum öneri

Oyun arıyorum öneri

Oyun arıyorum öneri

Oyun arıyorum öneri

• Hocam maşallah baya sağlam bir arkadaşa benziyor kendileri:)
  • quote:

Hocam maşallah baya sağlam bir arkadaşa benziyor kendileri:)

Bitfrost silaha henüz ulaşamadım. Onun dışında sağlam karakter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

Hocam maşallah baya sağlam bir arkadaşa benziyor kendileri:)

Bitfrost silaha henüz ulaşamadım. Onun dışında sağlam karakter.

Hocam ben GW2'yi ilk çıktığı zamanlar almıştım biraz oynadım genelde pvp yaptım lvl kasmadım :D Sonrada iş güç bıraktık. Merak ettiğim bir şey var oyunda yapılan itemlerin pvp ye pek bir katkısı olmuyor deniliyordu o zamanlar ve bana item yapmaya uğraşmak bu yüzden biraz saçma geliyordu . Şimdi sen bu karakterle WvW de itemsiz bir karakterle karşılaşsan ne kadar üstün olursun ondan o kadar uğraşmıssın item yapmışsın ne kadar katkısı oluyor sana mesela .

Bu arada Mesmer baya eğlenceli karakter karşı takımı delirtiyor :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.