Olaya bu açıdan bakarsak ben böyle bir konu açarak parasıyla alan herkesi enayi yerine koydum o zaman. Türkiye'de bu kitaplara ulaşabilen, parasıyla bu yabancı kitapları alan, bunlardan haberdar olan zaten yoktur, varsa da bir elin parmaklarını geçmiyordur. Bu konu en azından böyle şeylerin varlığı hakkında reklam gibi birşey oldu. İlgi duymayanların duymalarını sağlamış, bu tip yayınları takip etmelerine vesile olmuş olabilir. İşin global ayağına baktığımızda belki satışları düşürmüştür ama bir o kadar hobi edinilmesini ve koleksiyon yaplmasına vesile olarak yine sektörün reklamı olmuştur diye düşünüyorum. Bir de tabi sadece ABD ve Avrupa olarak düşünmemek lazım. Bizim gibi bu kitaplara erişimi imkansız epey bölge vardır yani indirip okumasa yine satın al(a)mayacak kesim. Bence verdiği yarar zararından fazla. Paylaşılan içeriklerin büyük bölümünün artık resmi olarak satılmadığının da altını çizmek gerekiyor. |
Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı (21. sayfa)
-
-
-
-
-
-
@Tuomir sana haber vermeyi unutmuşum, Ragnarök sanat kitabını üstte paylaştım.
-
Öncelikle ellerine sağlık çok teşekkürler hocam. Sonrasında inş Thorun detaylı acılardan görselleri vardır. ((:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teneke_kupa -- 20 Şubat 2023; 15:53:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ellerine sağlık hocam. Çok işime yarayacak gerçekten.😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
The World of Atomic Heart v2
256 sayfa | PDF (68 MB) | link
Premium Edition ile gelen, oyun içinden erişilen Digital Artbook'dan ekran görüntüleridir. Sağlayan @Source 'ye teşekkürler. PDF'yi güncelledim; V2'de: eksik sayılar tamamlanmış, sıralanmış, sayfa navigasyon kısımları kırpılmış, bulanıklığı azaltmak ve metin okunurluğunu artırmak için, hafif renk ve keskinlik ayarı yapılmış ve PDF kitap haline getirilmiştir. İleride direkt PDF hali yayınlanırsa paylaşımı tekrar güncelleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 23 Şubat 2023; 0:10:34 >
-
Hocam bloodborne linki olmuş. Rica etsem ve mümkünse yenileme imkanı var mı acaba.(: Tekrar teşekkürler.
Bloodborne Artworks link yenilendi. İlgili mesajdan ulaşabilirsin.
-
Elinize, emeğinize sağlık öncelikle üstad.
Linkte problem vardı.
Googling yaptım, bunu buldum. Versiyon 3.6a
The CRPG Book Project (wordpress.com)
Burası da projenin ana sayfası.
The CRPG Book Project – Sharing the History of Computer Role-Playing Games (wordpress.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cutepie -- 22 Şubat 2023; 22:14:44 >
-
Daha önce yazdım yine yazıyorum. Tüm forumun en kral konulardan birisi.
-
Arada bakıp güncel versiyonunun direkt linkini atıyordum, bu sefer eskisini kaldırıp yenisini öyle koymuşlar ondan problem olmuş. Teşekkür ederim.
-
The World of Atomic Heart eksik sayfalar tamamlanıp, bir takım işlemlerden geçirilip tekrar paylaşılmıştır. (v2)
-
Hocam şunu da koymuşsun ya eyvallah sahiden. Çok da severim bu oyunu.
Bunu da koyman iyi olmuş. Morrowind'e hep başlamak istemişimdir. İki defa da denedim, birinde kapağı Savaşçılar Loncasına attım ama şu haritanın nereye gideceğini göstermemesi hafiften işimi zorlaştırıyor. Yapısına alışmaya çalışıyorum da diyebilirim sanırım.
Mesajım bulunsun indireceğim şeyler var. Konu içun teşekkürler @XanthiN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel bir konu ve çalışma yapmışsın. Senin gibi foruma katkısı olan üyelerin olduğunu görmek harika. İlk fırsatta tüm arşivi indiriceğim 👏🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X