linkteki # 'den sonrası şifre oluyor mega dosyalarında. Forum linki bozuyor. |
Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı (23. sayfa)
-
-
Evet dün cevaplamıştı arkadaş sağol yinede
-
Baldurs gate 3 artbook Türkçe çevirisini yaptım dileyen indirip bastırabilir.
https://www.mediafire.com/file/oeaad5tr8d8frea/BG3_%25C3%2587ALI%25C5%259EMA_SON.pdf/file
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müthiş bir çeviri olmuş, elinize emeğinize sağlık. Özellikle başlıkların orjinal dilinde kalması ve sadece açıklamaların çevrilmesi bu türün terimlerine aşina olmak açısından çok iyi düşünülmüş. Teşekkürler
-
Teşekkürler. Çok özenerek yapmadım ama vakit alan bir iş. fontları da aynen aktarmak isterdim ama adobe desteklemiyor malesef. iyi okumalar
-
Bulan yok değil mi?
-
hocam gran turismo 7'nin beyond the apex kitapçığını çevirebilir misin?
-
Diablo 4 Artbook, halen ne dijital ne de taranmış bir PDF'ye rastlamadım maalesef. Keşke bulunsa.
-
DeepL veya Google Translate -> döküman çeviri üzerinden mi yaptın? Değilse, nasıl yaptın detay verebilir misin hocam?
-
Hayır hocam çünkü sevmeyle alakalı bişey. sevdiğin oyun olunca uğraşırken de zevk alıyorsun. sevdiğim oyunların kitapcıklarını çevirmeye devam edeceğim ama.
-
Eyvallah hocam haklısın çok emek isteyen bi şey sonuçta..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Starfield artbook bulan varmı?
-
Sanırım premium edition alanlar erişebiliyor buna. Biri paylaşsa iyi olur. (ben sahip değilim, görsel alıntı)
Starfield Artbook aranıyor
-
Ben aldım ama yükleme yerini göremedim 😐
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Steam'de kütphanedeki tools yani araçlar kısmındaymış hocam. Orayı da tikleyerek STARFIELD yazın aratın, bir üst mesajdaki resim gibi görünmesi lazım.
-
Hemen bakıyorum :)
-
Yüklüyorum teşekkür ederim :)
@XanthiN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 11 Eylül 2023; 0:49:31 > -
Hemen bakıyorum :)
İndirdim hocam içersin çok fazla içerik var hatta videolar bile var. Müsait zamanda burda paylaşıcam inşallah :)
-
Keşke Starfield artbook u filan da çeviren olsa 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X