Şimdi Ara

Oyun artık çok sıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda artık aşırı derecede noob ve afk'lar olmaya başladı bir defasında 3 vs 4 yaptık afk'lar yuzunden Nordic & East de oynuyorum ve oyuna ağustosta başladım son 1 aydır bu boyle oldu Nordic & East te olan varsa Crowleys nick'im artık oyunlara birlikte girmek istiyorum.Diğer oyun bolgelerindede afk ve nooblar çok mu ?

• değil adamlarla büyük harfle konusuyorsanız alıcağı champi banlıyorsanız ölünce nobo fln diyorsanız afk olması daha fazla feedlemesi normaldır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

değil adamlarla büyük harfle konusuyorsanız alıcağı champi banlıyorsanız ölünce nobo fln diyorsanız afk olması daha fazla feedlemesi normaldır bence.

Değildir.

Normal olan birden fazla şampiyonu ve rolü oynayabilmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

değil adamlarla büyük harfle konusuyorsanız alıcağı champi banlıyorsanız ölünce nobo fln diyorsanız afk olması daha fazla feedlemesi normaldır bence.

• ben ruble oynuyorum rumble her aldığımda noob diyorlar daha bunu da anlayabilmiş değil im. Herkez jax alıp çok fazla kill yapma peşinde
  • Ranked'da 1 vs 5 yapmış insanım. 4 afk. Düşünebiliyor musun ?
  • Fizik sinavim berbat gecti 20 zor alirim.adam a grubunu kolay b kitabini zor sordu p*c

bu arada 5 mactir leaver cikiyo ustuste westte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

Fizik sinavim berbat gecti 20 zor alirim.adam a grubunu kolay b kitabini zor sordu p*c

Sahiden yaş 16 yani?

Konuyla alakalı olarak;

Ben de East'teyim, evet bazı oyunlarda trolleyenler olsa da genel olarak hala düzgün oynama peşinde olan insanların olduğu aşikar. lvl 30'dan düşükseniz sanırım takımınızda feederların, kızdığı zaman oyundan çıkanların, smurf account açıp herkese bilmişlik taslayanların olmamasını dilemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.

US serverında lvl 30 accountumla da gördüğüm için aynı manzaraları, her tarafta aynı tip debiller var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.