Vay arkadaş ifşa olmuşum resmimi bile koymuşlar :D
quote:
Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit
quote:
Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka
quote:
Orijinalden alıntı: hazarRS
sen steamde onbinlerce oyunu satışa sun, bir de üstüne yaz-kış-bahar indirimleri yapıp çerez parasına düşür sorun yok, biz o oyunları oynuyoruz diye sorun var. Oynamayalım mı aldığımız oyunları? :)
Oyunlara gününü harcıyorsan, sosyal yaşantını etkiliyorsa sorun var demektir.
Tembelliğine bahane bulma şimdi.
Nereden mi biliyorum, ben de tembelim.
Tembeller, fırsat verildiğinde insanı daha tembel edecek icatlar çıkarabilirler. Mesela otomobil. İşe koşarak gitmeyip sadece gaza basıyorsun. Ama zengin olacan ki ar-ge vaktin olsun.
bilgisayar basinda oyun oynayip cips yerken birsey icat etme olasiligin yuzde kac acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: 10ff
quote:
Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit
quote:
Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka
quote:
Orijinalden alıntı: hazarRS
sen steamde onbinlerce oyunu satışa sun, bir de üstüne yaz-kış-bahar indirimleri yapıp çerez parasına düşür sorun yok, biz o oyunları oynuyoruz diye sorun var. Oynamayalım mı aldığımız oyunları? :)
Oyunlara gününü harcıyorsan, sosyal yaşantını etkiliyorsa sorun var demektir.
Tembelliğine bahane bulma şimdi.
Nereden mi biliyorum, ben de tembelim.
Tembeller, fırsat verildiğinde insanı daha tembel edecek icatlar çıkarabilirler. Mesela otomobil. İşe koşarak gitmeyip sadece gaza basıyorsun. Ama zengin olacan ki ar-ge vaktin olsun.
bilgisayar basinda oyun oynayip cips yerken birsey icat etme olasiligin yuzde kac acaba?
Herkes cips yiyip oyun oynamıyor. Kilit nokta da bu. %1 çalışsa bile yeter.
sokakta oyun oynamak ne la, 80 sonu 90 başlarında çocuktum doğru dürüst sokakta oynamadım commodore 64 ve amigam vardı ne işim olurdu sokakta çöp futbol oyunlarıyla
quote:
Orijinalden alıntı: Umutcan
Online oyunlar ile gayet sosyal olunabilir. En iyi arkadaşlarımla hep oyundan tanıştım. Normalde de buluştuk gezdik yedik içtik, her akşam da discord(eskiden teamspeak kullanırdık) üzerinden toplanır sohbet ederiz. Şimdi düşününce akşam vakti evimin rahatlığında bana konuşma sohbet etme sosyalleşme imkanı veriyor, bunun kötü olduğuna inanmıyorum. Sosyalleşmek illa gece kulüplerinde sabahlamak veya bara arkadaşlarla gidip içki içmek olarak tanımlanmamalı. Zaten Türkiye şartlarında aşırı mesaili bir işe girince yapılabilecek tek aktivite olarak geriye akşamları oyun oynamak kalıyor, gerisine ne zaman ne de bütçe yetiyor.
+1 Hocam.
World of Warcraft oyununda tanışıp, evlenen insanlar var. (Tabi biz o kadar şanslı değiliz)
Gerçekten günümüzde oyun bağımlıları aşırı arttı. Özellikle internet kafede hayatın geçiren lanet lolcüler :'( globalklavye.com
kesinlikle yeni nesilde bu özellikle var
bağımlılık derecesine oynadığım tek oyun witcher 3 diğerlerine günde 1-2 saat anca
Üni döneminde bende böyle bir süreçten geçmiştim, sabaha kadar oyun oyna git okula vs. Dota saçları döker diye boşuna demiyorlarmış onu anladım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme