Şimdi Ara

Oyun beklentilerimi karşılamadı malesef (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
7.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

viik forumun çoğu senin hakkında böyle düşünüyor daha neyi savunuyorsun. swtor bölümünde senin savunmanı çürüttüm diye bana spastik bile dedin. haksız olduğun halde üste çıkmaya çalıştın.
    bu arada oyunu gameplayi çok övüldüğü için aldım daha önce gw oynadım ama bu oyundaki skill sistemi çok değişik ve güzel. çok beğendim.karakter klavye ve mouse komutlarına çok iyi response veriyor. gameplay olarak beklentilerimi karşıladı diyebilirim. daha yeni başladım içerik hakkında birşey söyleyemeyeceğim.

forumun cogu dedigin kimlerdir , bir liste ver bakalim . Senin hic bir seyi cürüttügün falanda yoktu "asssasian" kelimesini yanlis yazdim diye kendi capinda dalga gectikten sonra o kelimeyi hak ettigin icin yazdim. Ben düsüncelerimi söylüyorum ama birileri cikiyor oyunun yapimcisindan para aliyormus gibi oyunu savunmaya basliyorlar. Konumuz gw2 de oldugu gibi , arkadas cikmis fikirlerini söylemis 110 lira veren herkes bu kadar para verdim , oynadigim oyuna laf ettirmem psikolojisi ile saldiriyor. mert1905x vardi oyunu öve öve bitiremedi , oyununu satanlara 80 tlden asagi satmayin ederi bu dedi sonra sessiz sedasiz hesabini satti , cekildi arka plana ... 5 tane skill e takilmaktan zevk alan oyuncular varsa ne ala ama oyun ciktiktan 2 hafta sonra 40-50 tane oyun hesaplarini satmak isteyenler olmasida bir nevi insanlarin ne kadar hayal kirikligina ugradigini gösteriyor. Oyuna yeni baslamasiniz , spam la iyi eglenceler.

• Gerçekten ağzı olan konuşuyor. Arkadaşlar şöyle bir durum var ki, WoW yada hangi oyun olursa olsun, yıllar yılı oynayıp da başka bir yere geçtikten sonra bu saçma geldi bu şöyle olsun falan gibi yanılgılara düşmeyin. Üstelik burada bu kadar satılık hesap diye ss de atmayın. Harby diyorum çocuk gibi gösteriyorsunuz kendinizi...

Bir konuda hem fikirim jasper82 ile... Oda; senin beklentilerini karşılamıyorsa oynamazsın olur biter. Eskiden oynadığın oyunun da bir çok bug'ı vardı fakat zamanla hepsi fixlendi. Oyunların OB veya CB gibi test aşamaları her zaman net bir sonuç ortaya koymazlar. İncelenmeyen o kadar kod var ki, harf harf inceleyecek varsa gelsin ben onlara incelenecek trilyonlarca kod vereyim

Zaman herşeyin ilacı ve oyunu yazanlar da, elbet para kazanmak için bundan önce verdikleri emeklerden daha da öte bir emek harcamak zorunda kalacaklardır. Yeter ki, istikrarlı, doğru ve sadık oyuncu ekipleri olsun.

Gerçekten çok beyenmeyen varsa, zaten emin olun kimse onları zorla tutmuyor. Ahanda CD Key'leri ellerinde satsınlar yada rafa kaldırıp otursunlar. He fikirlerini elbette dile getirecekler fakat kavgaya taşımayın boşu boşuna...

• bunlar aradığınız droidler değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qahlel -- 14 Eylül 2017; 6:21:35 >
  • Ben oyunu beğenmedim ancak bunda oyunun bir suçu yok. Oyun oldukça kaliteli. Ancak oyunu almadan önce düşündüğüm şey, akşamları eve gelince level kasıp item kasıp karakterimi daha güçlü yapmaya çalışmak, mesela itemleri + basarak upgrade edip güçlenmek, bir yandan grupça boss kesmek grup olmadığında quest falan yapıp level kasmak... Anlayacağınız klasik tarzda bir mmorpg istiyordum ancak GW2 çok farklı. Level ve item kasmak diye bişey yok zaten en güçlü itemlere bile fazla zorlanmadan sahip olabiliyorsunuz. Böyle olunca da sıkmaya başladı açıkçası, WvWvW'ye girmeye başladım şuan 45 levelım, şuan zevkli ancak kısa sürede sıkacak gibi. Oyun mmorpg den çok geniş çaplı, mmo haline getirilmiş DOTA gibi. İyi strateji yapan kazanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: CriminalScum

quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

Gw2 fail oldu. Wow'a devam.. 6 yıldır aynı muhabbet

- xxx oyunu wow'a rakip olarak geliyor.

Sonuç : Oyun çıkar. İlk başlarda oyun tutulur insanlar sever (çünkü farklı gelmiştir). Bikaç ay içinde herkes wowa geri döner.

Blizz yeni bi online oyun çıkarmadıkça bu seviyede bi oyun aramayın derim.

Kung-Fu Panda ile iyi eğlenceler..

Eğlenmek istesende eğlenemiyorsun ki...O kadar laf edenler Gw2'ye buyursun gitsin oynasın cidden mopu.Çünkü ben oynayamıyorum.Bir ton bug var.Girmek için 2 saat sıra bekliyorum.Bir ton login sorunu var.Ve bunun üstüne pandaren questleri inanılmaz sıkıcı.Valla bunaldım oynayayım diyorum ama çok dayanamıyacam sanırım.

Wow oynayanların yorumlarını okuyorum bu bug , login sorunları veya sıra beklemelere hiç bir şikayetleri yok.Ama gel gelelim wowdan gelen biri Guild Wars ta yaşasın bu sorunları hemen isyan çıkartıyor, yüzsüzlüktür bu , ki yorum atanlar arasında zamanında gw de bunlardan şikayet edenler var.

Çünkü o WoW şikayet etmeye hakları yok.Sadece şuan oyuna girsen bile yanda patch notlarında şunu görürsün.Login sorunlarından haberimiz var en yakın zamanda düzeltmeye çalıyoruz.Sabrınız için teşekkür ederiz.Kimseden ses yok...Guild Wars 2'de yaşandı bu sorun kıyamet koptu burda aylık ücret ödememelerine ramen.Sıra sorunu normal diyelim hadi sonuçta o kadar oyuncusu var.Frostmane serverına girmek için 2 saat sıra bekledim dün o ayrı tabi.Oyundan dc yiyorum giriyorum loding ekranı %90da donuyor 2 gündür kaç kere başıma geldi.Onun dışında pandaren questlerinde bir ton bug var.Onu geç dungeonlar inanılmaz sıkıcı.Hani ben ciddi şekilde beliyordum bu paketi.Alınırsa da cidden pandaren ırkı mükemmel olmuş laf söyleyemem şimdi.Sonra pet battle ve monk classıda gayet güzel ama bu oyuna gelip bu kadar laf yapan insanların WoW'da aynı sorunlara ses çıkartmamaları komik şahsen...

Panderan questlerinde nasıl bir ton bug var ? Ben tüm questleri yaparak ilerliyorum (haritadaki questleri fulleyip arşivlerini alarak) 1 quest dışında bug göremedim ? Onuda düzelttiler. Sıra bekleme olayıda yeni ek pkaet çıktığı için en fazla 1 hafta yada 10 gün sürer önceki paketlerdede öyleydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Ben oyunu beğenmedim ancak bunda oyunun bir suçu yok. Oyun oldukça kaliteli. Ancak oyunu almadan önce düşündüğüm şey, akşamları eve gelince level kasıp item kasıp karakterimi daha güçlü yapmaya çalışmak, mesela itemleri + basarak upgrade edip güçlenmek, bir yandan grupça boss kesmek grup olmadığında quest falan yapıp level kasmak... Anlayacağınız klasik tarzda bir mmorpg istiyordum ancak GW2 çok farklı. Level ve item kasmak diye bişey yok zaten en güçlü itemlere bile fazla zorlanmadan sahip olabiliyorsunuz. Böyle olunca da sıkmaya başladı açıkçası, WvWvW'ye girmeye başladım şuan 45 levelım, şuan zevkli ancak kısa sürede sıkacak gibi. Oyun mmorpg den çok geniş çaplı, mmo haline getirilmiş DOTA gibi. İyi strateji yapan kazanıyor.

Ustad pardon ama gw2 zaten pve tabanli olmayacaktı. Senin o dediklerini hiçbir zamanda vaat etmedi oyun.
    Biraz araştırsaydın keşke.
    @viik:yıllarca duzeltilemeyen crash sorunu,khitai de milletin okla boss kesmesi,yakın zamana kadar giderilemeyen combo skip,guardin odanın bir basından diğer başına dmg vermesi(ki halen devam etmekteydi)optime özürlü grafik motoru,lag...Conani severek oynadım. Bugün oynasam halen severim lakin Conani funcom elinde rezil olmuş bir efsane.

Gw2 oynamıyorum,onun icin körü körüne savunacak değilim. Ancak oyun zaten casuala hitaben çıkacağı belli idi. Yakınanlara bakıyorum,sıkıldık,pve yok,pvp oyunundan ne bekliyordunuzki?Oynamadan yorum yapma diyebilirsiniz,ancak icinde hiç pve olmayan warhammer oynadım. Pvp oyununun özelliğini az buçuk bilirim. Birkaç hafta yardirirsin,ust bas yapıp geceleri birkaç saat pvp donersin. Üzgünüm ama bu iş böyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Swtordan sonra bu oyununda beklediğim gibi çıkmaması bana çok ağır geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

quote:

Ben oyunu beğenmedim ancak bunda oyunun bir suçu yok. Oyun oldukça kaliteli. Ancak oyunu almadan önce düşündüğüm şey, akşamları eve gelince level kasıp item kasıp karakterimi daha güçlü yapmaya çalışmak, mesela itemleri + basarak upgrade edip güçlenmek, bir yandan grupça boss kesmek grup olmadığında quest falan yapıp level kasmak... Anlayacağınız klasik tarzda bir mmorpg istiyordum ancak GW2 çok farklı. Level ve item kasmak diye bişey yok zaten en güçlü itemlere bile fazla zorlanmadan sahip olabiliyorsunuz. Böyle olunca da sıkmaya başladı açıkçası, WvWvW'ye girmeye başladım şuan 45 levelım, şuan zevkli ancak kısa sürede sıkacak gibi. Oyun mmorpg den çok geniş çaplı, mmo haline getirilmiş DOTA gibi. İyi strateji yapan kazanıyor.

Ustad pardon ama gw2 zaten pve tabanli olmayacaktı. Senin o dediklerini hiçbir zamanda vaat etmedi oyun.
    @viik:yıllarca duzeltilemeyen crash sorunu,khitai de milletin okla boss kesmesi,yakın zamana kadar giderilemeyen combo skip,guardin odanın bir basından diğer başına dmg vermesi(ki halen devam etmekteydi)optime özürlü grafik motoru,lag...Conani severek oynadım. Bugün oynasam halen severim lakin Conani funcom elinde rezil olmuş bir efsane.

Gw2 oynamıyorum,onun icin körü körüne savunacak değilim. Ancak oyun zaten casuala hitaben çıkacağı belli idi. Yakınanlara bakıyorum,sıkıldık,pve yok,pvp oyunundan ne bekliyordunuzki?Oynamadan yorum yapma diyebilirsiniz,ancak icinde hiç pve olmayan warhammer oynadım. Pvp oyununun özelliğini az buçuk bilirim. Birkaç hafta yardirirsin,ust bas yapıp geceleri birkaç saat pvp donersin. Üzgünüm ama bu iş böyle.

Şu oyunun pve sine laf atanları bende anlamıyorum , oyun zaten pvp ağırlıklı çıktı fakat sorunda tam olarak burada başlıyor.Pvp ağırlıklı olan oyunda 4 tane bg var , dünya üzerinde duello sistemi yok , arena sistemi yok.Grubumuzla oyun oynayalım diyoruz parti ve guild sistemleri çok yetersiz.

• @şenol güneş:
    Şimdi hocam dediklerini eminim ki anet de biliyordur. Muhakkak koyacaklardir oyuna. Ama oyundan para kazanma sekilleri çıkartacak oldukları yeni paketler olacağından belkide onlara sakliyorlardir. Aylık ödeme olmadıgı icin bu konuda cokta anet e suc bulamıyorum.

• quote:

@şenol güneş:
    Şimdi hocam dediklerini eminim ki anet de biliyordur. Muhakkak koyacaklardir oyuna. Ama oyundan para kazanma sekilleri çıkartacak oldukları yeni paketler olacağından belkide onlara sakliyorlardir. Aylık ödeme olmadıgı icin bu konuda cokta anet e suc bulamıyorum.

Bu sistemleri ArenaNet in bilerek eklemediğini biliyorum.Yoğun istek üzerine duello sistemini getireceklermiş , duello sistemine anlayış gösterebilirim ama trade sisteminin olmamasına pek olumlu bakmıyorum , oyunun en büyük artısı aylık ücret istememesi onun için bekleyip görecez daha yeni bir oyun bakalım ne olacak.
  • quote:

quote:

yillardir düzeltilmeyen crash sorunu 64 bit windows ve 8 gb ram ile pek ala cözebilirdiniz. Combo skip yakin zamana kadar dedigin 1 yil olcak ve combo skip yetenek ister ve cokda güzeldi =) age of casters i aza indirgemistik en azindan. Grafik motorunun hic bir sorunuda yok kusura bakma. hersey ultra full 40 inc tv de 40-80 fps arasi oynadim lag derken? 40 latency ile oynadim hep =) lag icin ttneti sucla funcom un bir sucu yok- Conan in funcom elinde harcandigi fikrine katiliyorum , 4 yil oynadim age of conan , oyundan ayrilma nedeni yapilmis yapilcak her seyi yapmis olmamdi , su siralar hala swtor oynamaya devam ediyorum.

Konumuz gw2 ye gelirsek , kimi cok sevdi belli yorumlardan , kimiside direk satiyor hesaplarini. Aylik ücretde olmadigi icin , adamlar ek paketlerden para kazanacaklari icin bir anda content manyagi bir oyun sürmek istememislerdir. En azindan söyliyebilcegim sey , gw2 nin hic bir sekilde mmorpg oyun anlayisim ile örtüsmeyisi.

Belki ilerliyen zamanda daha iyi bir hal alir , zamanla görecegiz.

• bu wow da ne var hiç anlamadım nezaman bir oyuna başlasam wow şöyle wow böyle derler bende heveslenirim wow u kurarım 1 saatten fazla oynuyamam sıkılır silerim direk bendemi sorun var yoksa wow çok fazlamı abartılıyor gw2 ilk çıktığından beri oynuyorum çok muazzam bir oyun deil ama en azından sıkılmıyorum daha ne istiyim
  • @wiik:Evet 8 gib ram wın 64 bit orijinal ile çözemedim sorunu. Grafik motorunda neden yenilenmeye gitti funcom. Yada latency sorunları icin neden serverleri yeniledi. Ttnet var Tr de haydin bizde çözelim bu olayi diye mi. Guardianin odanin diger basindan öbür basina dmg vermesine ne diyecen.Bı bırakın. Milleti burada fanlikla suçluyorsunuz kendinizin aşağı kalır yani yok. Yani oyunu oynamamış olsam okla boss kesmemiş olsam diyecem en bug siz oyun conan.
    Kaldıki anet ****lik yapmadı anladığım kadarı ile. Pvp oyunu bu dedi. Aylık ücret yok işine geliyorsa gel dedi. Almasaydınız. Ben conanin buglarini bile bile satın aldim. O bug lara rağmen oynadım zevk aldim. Neti çekince gw yide satın alicam. Yukarda bir arkadas iteme + basamaktan bahsetmiş.Bravo!

• Bakın oyunu savunmak değil amacım. Ancak hiç değilse bir firma çıkıp bu bu bu dedi. Yani ben gözden mı kaçırdım ki anet sizlere süper pve vereceğiz dedi. Wvw nin zerg oluşundan bahsediliyor. Warhammer zerg degilmiydi. Acayip taktik filan mı gerekiyordu. Yok hayır. Ata domuza kurta kuşa binip hızlı kosan sayısı çok olan kazanıyordu. Son zamanlarda savunma hattı sanki biraz daha guclendirilmisti. Lakin warhammer in bg lerine diyecek lafım yok. Kusursuzdu.
    Saydığınız o bg lerdir irili ufaklı dungeonlardir bunlar gelecektir zamanla. Dediğim gibi bu adamlar herseyi ilk paketle verirler ise para kazanacak birşeyleri olmaycak. Aylık alsalar 3o liradan 360 lira yapar. Yılda bir ek pakete 130 lira versen yine kârdasın. Oyun aylık ücret alsa hepinize hak veririm. Babamin oğlu değil sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 30 Eylül 2012; 11:37:55 >
  • quote:

Bakın oyunu savunmak değil amacım. Ancak hiç değilse bir firma çıkıp bu bu bu dedi. Yani ben gözden mı kaçırdım ki anet sizlere süper pve vereceğiz dedi. Wvw nin zerg oluşundan bahsediliyor. Warhammer zerg degilmiydi. Acayip taktik filan mı gerekiyordu. Yok hayır. Ata domuza kurta kuşa binip hızlı kosan sayısı çok olan kazanıyordu. Son zamanlarda savunma hattı sanki biraz daha guclendirilmisti. Lakin warhammer in bg lerine diyecek lafım yok. Kusursuzdu.
    Saydığınız o bg lerdir irili ufaklı dungeonlardir bunlar gelecektir zamanla. Dediğim gibi bu adamlar herseyi ilk paketle verirler ise para kazanacak birşeyleri olmaycak. Aylık alsalar 3o liradan 360 lira yapar. Yılda bir ek pakete 130 lira versen yine kârdasın. Oyun aylık ücret alsa hepinize hak veririm. Babamin oğlu değil sonuçta.
    bunlar aradığınız droidler değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qahlel -- 14 Eylül 2017; 6:21:32 >

• Gw2'ye öyle hardcore tazında oyuncu iseniz bulaşmayın biz bulaştık dostlarımız ile pek istediğimiz gibi çıkmadı.

Çok hızlı lvl aldık en son setleri 3 hafta dolmadan üstümüze çektik world map açtık wvw dibine vurduk.

Peki sonra yapacak birşey kaldımı şahsen aval aval dolaşıyoz bazılarımız yeni karakter bile kasıyor. Wvw desen giriyoruzda bu eşitlik olayını arenanet abartmış; spvp olayında rank bir faydası olsun.

Bir emek varsa ortada bunun için her seti aynı güçte yapma be kardeşim bug delisi cof tüm serverlar harcadı bitirdi.

Wvw artık herkezin seti aynı olunca eşitlik sadece orbları elinde tutan serverın sayesinde bozluyor.

Ayrıca şu fr serverlara ne demeli oyunun içine ettiler son zamanda ağızlarının paylarını versekte canadalı kardeşleri sağolsun 24 saat oyunda ve aktifler.

Daha tonla anlatılacak şey var ama kısaca wvw yaptık, spvp yaptık, seti bitirdik para ile alınacak bir tek commander ünvanı var oda gereksiz amaçsızca oyunda geziyoruz umarım düzelir.

Ha unutmadan legendary weapon yapmayı düşünenlere saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

bu wow da ne var hiç anlamadım nezaman bir oyuna başlasam wow şöyle wow böyle derler bende heveslenirim wow u kurarım 1 saatten fazla oynuyamam sıkılır silerim direk bendemi sorun var yoksa wow çok fazlamı abartılıyor gw2 ilk çıktığından beri oynuyorum çok muazzam bir oyun deil ama en azından sıkılmıyorum daha ne istiyim

Daha hiç bişi yapmadan Wowdan sıkılıp gw den sıkılmıyorsan sende sorun var. Malesf wow 10 lvl karakter yapıp anlayabilceğin bir oyun değil. Oyun zaten genel anlamda max lvl e ulaşınca başlıyor. İngilizcen varsa lore dan deli gibi zevk alır kasarsın yoksa bön bön hikayeyi anlamadan sıkıla sıkıla kasmaya çalışırsın. Bunun içinde dungeonlar mevcut lore quest yapmak istemeyen oyuncular burada lvl kasıor.

İçerik bakımından içinden 100 tane gw çıkarır. 2 günde herşeyini öğrenemezsin. öle 1 lvlde girip pvpde yapamazsın. Emek harcayıp düzgün item yapıp karakterini iyi kullanmayı öğrenene kadar sana fatmagül muamelesi yaparlar. Kısacası wow emek ister casual bi oyun değildir. Bastır parayı al itemi gibi sistem de yok çalışmayana ekmek yok wowda. Ben senin wowu oynadığını düşünmüyorum. Ancak sen totonu duvarlarada vursan gw2 wowun yanında mario gibi kalıo bi kıyaslama içine girme boşuna

• quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

bu wow da ne var hiç anlamadım nezaman bir oyuna başlasam wow şöyle wow böyle derler bende heveslenirim wow u kurarım 1 saatten fazla oynuyamam sıkılır silerim direk bendemi sorun var yoksa wow çok fazlamı abartılıyor gw2 ilk çıktığından beri oynuyorum çok muazzam bir oyun deil ama en azından sıkılmıyorum daha ne istiyim

Daha hiç bişi yapmadan Wowdan sıkılıp gw den sıkılmıyorsan sende sorun var. Malesf wow 10 lvl karakter yapıp anlayabilceğin bir oyun değil. Oyun zaten genel anlamda max lvl e ulaşınca başlıyor. İngilizcen varsa lore dan deli gibi zevk alır kasarsın yoksa bön bön hikayeyi anlamadan sıkıla sıkıla kasmaya çalışırsın. Bunun içinde dungeonlar mevcut lore quest yapmak istemeyen oyuncular burada lvl kasıor.

İçerik bakımından içinden 100 tane gw çıkarır. 2 günde herşeyini öğrenemezsin. öle 1 lvlde girip pvpde yapamazsın. Emek harcayıp düzgün item yapıp karakterini iyi kullanmayı öğrenene kadar sana fatmagül muamelesi yaparlar. Kısacası wow emek ister casual bi oyun değildir. Bastır parayı al itemi gibi sistem de yok çalışmayana ekmek yok wowda. Ben senin wowu oynadığını düşünmüyorum. Ancak sen totonu duvarlarada vursan gw2 wowun yanında mario gibi kalıo bi kıyaslama içine girme boşuna

Kişisel görüşüne saygı duyuyorum.Bana da Wow , Guild Wars 2 karşısında mario gibi kalıyor , zaten benziyorda :) neyse seninde söylediğin özelliklerden dolayı farklı yapıda 2 oyun karşılaştırmak mantıksızlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpatalik

quote:

Bakın oyunu savunmak değil amacım. Ancak hiç değilse bir firma çıkıp bu bu bu dedi. Yani ben gözden mı kaçırdım ki anet sizlere süper pve vereceğiz dedi. Wvw nin zerg oluşundan bahsediliyor. Warhammer zerg degilmiydi. Acayip taktik filan mı gerekiyordu. Yok hayır. Ata domuza kurta kuşa binip hızlı kosan sayısı çok olan kazanıyordu. Son zamanlarda savunma hattı sanki biraz daha guclendirilmisti. Lakin warhammer in bg lerine diyecek lafım yok. Kusursuzdu.

haklısın. arenanet "bu oyundan bi b*k olmaz" demişlerdi hatta. hatta "almayın, alana da inanmayın" demişlerdi. hatta "bu oyun, oyun bile değil" demişlerdi. "aman" demişlerdi...

O boku alıp oynadın yani. Gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpatalik

quote:

haklısın. arenanet "bu oyundan bi b*k olmaz" demişlerdi hatta. hatta "almayın, alana da inanmayın" demişlerdi. hatta "bu oyun, oyun bile değil" demişlerdi. "aman" demişlerdi...

Eğer gw 1 i biraz oynamış veya araştırmış olsaydın gw nin pvp bazlı oyun olduğunu anlardın.Bazı insanlarda araştırmadan almak genetik galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.