Şimdi Ara

Oyun beklentilerimi karşılamadı malesef (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
7.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazuach

Benim için..;

Leveling : Guild Wars 2

Pve Proress : World Of Warcraft

Pvp değişir şimdi.Hani WoW'daki battlegroundlar yerine ben Gw2'deki Spvp/Tpvp seçeneğini tercih ederim.Ve tabi bunun yanında bana göre mükemmel olan WvWvW var.WoW'da world pvp ölü artık bunun tersi iddia edilemez kolay kolay.Ama WoW'da da Arena dediğimiz bir melet var.

Ki bu yüzdendir Ben iki oyunu aynanda oynamayı düşünüyorum oyun oynadığım süre boyunca.Tabi bundaki en büyük etken Gw2'nin aylık ücretinin olmaması.Eğer olsaydı sanırım Gw2'yi tercih ederdim.Çünkü pek pve sevmiyorum ve pvp olarakta birini tercih etmem gerekirse tercihim bu yönde olurdu.

Hocam bi bak wow forumuna pvp çok canlanmış görünüyor. Dark portal civarı ve molten coru coştu diyorlar. Şu realmler birleştirilmiş ve herkes sevmiş forumda. Ben de sırf bu yüzden dönmeyi düşünüyorum.

• Hocam mopu bekliyorum ya.Şimdi o gelince bayılacaz yine parayı.Gittigidiyor'dan keyde almak istemiyorum kutulu istiyorum.O yüzden var daha açtırmama accountumu benim.Bi monk istiyorum panda valla .1-2 haftaya açtırırım ama.WoW'da pvemi arenamı yapar her gecede Gw2'de guildimle WvWvW yaparım mis gibi yeter bana.

Ah bide erkenden gelse GvG süper olacakta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 22 Eylül 2012; 0:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tambjk

6 senelik wow maceramı 1-2 sene evel sonlardırmıştım. Sonra biraz swtor takıldım , şimdide gw2 aldım. 1 haftadır oynamaya çalışıyorum para verdim o kadar bari end game 'ini göreyim diye hiç mi hiç sarmadı. Sürekli stackoverflow , instance loadingler, grafik motorundan kaynaklı civardaki npc, player ayrımı yapılamıyor ve karma karışık içerik. 3-5 skill ile karakteri oynamak yada mob ların düşük yapay zekası fln. işten sonra 1-2 saat casual takılayım diye aldım oyunu ama resmen zorakiyetten oyuna giriyorum, para verdim o kadar diye. Alıcı bulursam hesabımı satıcam. hem wow hemde swtor de oyunu aldıktan sonra uzunca bir süre boyunca uykusuz kalip gece gündüz oyunu oynadım ama gw2 bende bu hissi oluşturmadı.

gw2 ye laf ettirmeyenler; oyun babanızın malı değil, sizler gibi herkes bu oyundan çok büyük beklenti aradı, yeni bir heyacan olur diye gördü fakat belli bir kesmi tatmin etmedi. Özellikle wow deneyimi olanları çünkü blizzard çıtayı yükseltti mmorpglerde ve bu da bizlerin çıtayı daha da yükseltmemize sebep oldu.

f2p olduğunda tekrardan swtor a geçicem gibi görünüyor.

hemen hemen aynı durumdayız, sadece ben swtor a çok sarmadım, denedim ama sarmadı.. eve online denedim oda sarmadı.. :)

ne yazıkki çok hevesle aldıgım Diablo3 resmen patladı.. eşim bile ee hani o kadar lafını ettin açıp oynamıyorsun dedi..
    anlatamadım tabi tüm contenti bitirdiğimi yapacak birşey kalmadıgını.. çok hızlı bitti.. :( pvp side yok, niye bebek giydireyimki.. kim görecek kim bilecek.. bilse nolacak..

gw2 yi bekliyordum, hemen her hafta videolarını izliyordum.. oyun çıkmadan prepuchase yaptım..
    açık söyleyeyim çok eğlendim, ama mob azlığı .. farklı birşey olmayışı .. birde dynamic eventlerin gerçekten çok ama çok saçma oluşu beni çok üzdü.. verdiğim paraya falan acıdıgım yok, sonucta 100 tl beni fakir yapmaz, zaten cıktıgından beride oynuyorum.. ama.. işte aması :)
    ne yazıkki moblar çok salak.. strateji istemiyor.dodge güzel , keşke her oyunda olsa, ama sadece dodge yetmiyor.
    ilk dungeona girdiğimde heycanlıydım, acaba güzelmi diye meraklıydım. ama taktik olmadan dan dun vurmak açıkcası beni tatmin etmedi.

insanların görüşlerine saygım var, ama bence çok eleştirdiğimiz ve artık sıktı dediğimiz tank dps healer 3lüsü bana daha çok zevk veriyor bunu gördüm..
    sanırım topluluk içinde bir görevin olması bana çekici geliyor. 60 level civarı pve den gerçekten sıkıldıgımı hissettim yarıda bıraktım. hala pvp yapıyorum, pvp den zevk alıyorum, ama pvp contenti gerçekten çok çok çok az. işallah çok daha iyilerini eklerler bende pvp içinde olsa oyuna girer oynarım. sonucta b2p ve zevk aldıgım sürece oynamaya devam ederim. belki pve ye bile devam ederim sadece su an sıkıldıgımı hissediyorum.

dediğim gibi bende vanilla wow oyuncusuyum, 1-2 sene önce cata contentini bitirdikten (eklenti gelmeden önceki content) hemen sonra oyunu bıraktım. çünkü çok çok sıkıldım..
    pandaları gördüğümde ilk dediğim şey "GW2 dağıtacak wowu bitti wow" olmustu.. Ama ben bile çok cabuk sıkıldı :(
    Belki beklentiyi çok yükses tuttugumuzdan böyle oldu çoğu oyuncu :)

anladıgım kadarı ile ben world pvp ve pve seviyorum, mountla dolasmayı seviyorum.
    her ne kadar kendimi almamak için zorlasamda yenik düşüp MoP u deneyeceğim bunu biliyorum :) wotlk da da aynısı olmuştu..

ben bir fanboy değilim, keşke Abuzittin diye yeni bir mmorpg çıksada en iyisi o olsa.. aradıgımzı onda bulsak.. ben gw2 de aradıgımı bulamadım.
    donanimhaberi hep okurum ama hemen hiç yazmam, herkesin fikrine saygım var.
    buda benim fikrim, sadece yazmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcosar -- 22 Eylül 2012; 17:59:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcosar

quote:

Orijinalden alıntı: tambjk

6 senelik wow maceramı 1-2 sene evel sonlardırmıştım. Sonra biraz swtor takıldım , şimdide gw2 aldım. 1 haftadır oynamaya çalışıyorum para verdim o kadar bari end game 'ini göreyim diye hiç mi hiç sarmadı. Sürekli stackoverflow , instance loadingler, grafik motorundan kaynaklı civardaki npc, player ayrımı yapılamıyor ve karma karışık içerik. 3-5 skill ile karakteri oynamak yada mob ların düşük yapay zekası fln. işten sonra 1-2 saat casual takılayım diye aldım oyunu ama resmen zorakiyetten oyuna giriyorum, para verdim o kadar diye. Alıcı bulursam hesabımı satıcam. hem wow hemde swtor de oyunu aldıktan sonra uzunca bir süre boyunca uykusuz kalip gece gündüz oyunu oynadım ama gw2 bende bu hissi oluşturmadı.

gw2 ye laf ettirmeyenler; oyun babanızın malı değil, sizler gibi herkes bu oyundan çok büyük beklenti aradı, yeni bir heyacan olur diye gördü fakat belli bir kesmi tatmin etmedi. Özellikle wow deneyimi olanları çünkü blizzard çıtayı yükseltti mmorpglerde ve bu da bizlerin çıtayı daha da yükseltmemize sebep oldu.

f2p olduğunda tekrardan swtor a geçicem gibi görünüyor.

hemen hemen aynı durumdayız, sadece ben swtor a çok sarmadım, denedim ama sarmadı.. eve online denedim oda sarmadı.. :)

ne yazıkki çok hevesle aldıgım Diablo3 resmen patladı.. eşim bile ee hani o kadar lafını ettin açıp oynamıyorsun dedi..
    anlatamadım tabi tüm contenti bitirdiğimi yapacak birşey kalmadıgını.. çok hızlı bitti.. :( pvp side yok, niye bebek giydireyimki.. kim görecek kim bilecek.. bilse nolacak..

gw2 yi bekliyordum, hemen her hafta videolarını izliyordum.. oyun çıkmadan prepuchase yaptım..
    açık söyleyeyim çok eğlendim, ama mob azlığı .. farklı birşey olmayışı .. birde dynamic eventlerin gerçekten çok ama çok saçma oluşu beni çok üzdü.. verdiğim paraya falan acıdıgım yok, sonucta 100 tl beni fakir yapmaz, zaten cıktıgından beride oynuyorum.. ama.. işte aması :)
    ne yazıkki moblar çok salak.. strateji istemiyor.dodge güzel , keşke her oyunda olsa, ama sadece dodge yetmiyor.
    ilk dungeona girdiğimde heycanlıydım, acaba güzelmi diye meraklıydım. ama taktik olmadan dan dun vurmak açıkcası beni tatmin etmedi.

insanların görüşlerine saygım var, ama bence çok eleştirdiğimiz ve artık sıktı dediğimiz tank dps healer 3lüsü bana daha çok zevk veriyor bunu gördüm..
    sanırım topluluk içinde bir görevin olması bana çekici geliyor. 60 level civarı pve den gerçekten sıkıldıgımı hissettim yarıda bıraktım. hala pvp yapıyorum, pvp den zevk alıyorum, ama pvp contenti gerçekten çok çok çok az. işallah çok daha iyilerini eklerler bende pvp içinde olsa oyuna girer oynarım. sonucta b2p ve zevk aldıgım sürece oynamaya devam ederim. belki pve ye bile devam ederim sadece su an sıkıldıgımı hissediyorum.

dediğim gibi bende vanilla wow oyuncusuyum, 1-2 sene önce cata contentini bitirdikten (eklenti gelmeden önceki content) hemen sonra oyunu bıraktım. çünkü çok çok sıkıldım..
    pandaları gördüğümde ilk dediğim şey "GW2 dağıtacak wowu bitti wow" olmustu.. Ama ben bile çok cabuk sıkıldı :(
    Belki beklentiyi çok yükses tuttugumuzdan böyle oldu çoğu oyuncu :)

anladıgım kadarı ile ben world pvp ve pve seviyorum, mountla dolasmayı seviyorum.
    her ne kadar kendimi almamak için zorlasamda yenik düşüp MoP u deneyeceğim bunu biliyorum :) wotlk da da aynısı olmuştu..

ben bir fanboy değilim, keşke Abuzittin diye yeni bir mmorpg çıksada en iyisi o olsa.. aradıgımzı onda bulsak.. ben gw2 de aradıgımı bulamadım.
    donanimhaberi hep okurum ama hemen hiç yazmam, herkesin fikrine saygım var.
    buda benim fikrim, sadece yazmak istedim.

bugün wow u tekrar kurdum, girdim dolaştım baktım... 10days free vermiş blizzard..
    ı-ıh.. olmadı..
    sanki kendimi star trek original dizisini seyrediyormuş gibi hissettim .. çokeski geldi :)
    oynamayacağımı bildiğim için mopdan da vazgeçtim..

ben en iyisi ps3 ye devam edeyim..
    gw 2 de de pvp me devam edeyim.. oturuyum aşşa :(

• Yaptığınız muhabbetlerin bazıları gerçekten cok sıkıcı ve sacma :) destansı şeyler yazmanızı gerektiricek ve hırs yapmanıza yol acıcak birşey yok burda . ADAM FİKRİNİ SÖYLEMİŞ (Nokta)
    Size kurandan bir ayet yazın desek google ye koşarsınız ama bukadar şeyi bıkmadan birbirinizi aşalamak için yazıyorsunuz ..
    Bende mmorpg bagımlısı bi herifim , piyasada asırı pahalı oyunlar dısında tüm oyunları denedim .
    hiçbir oyun kötü değildir , yapabiliyorsan daha iyisni yap kimse silah dayamıyor oyna diye ..
    GW2 100 tl hakediyormu ? Nekadar hosuma gitmeyen yanları olsada , HAKEDİYOR.
    nedenmi ? aa bak Rift ucuz diyen bi herif bile aylık ödemeden sikayetci oluyor ..
    Sonucta birkere alıyorsunuz ve Ultima online gibi bıkıp 1 hafta oynamayıp sonra özleyip oynamak istyceginiz bir oyun :)
    Ama 100 küsür içlerinde %90 ı f2p Online oynamıs bir adamın gidip 100 tl vermesini cidden anlamıyorum .. Zevk işi tabiki ..
    Ama eninde sonunda sıkılıcagınız bir oyun ..
    Ve cok yakında gw 2 yi arka plana atıcak cok sayıda oyun cıkacak :)
    Benimde destansı oldu yazım fakat ben sadece su tartısmayı bölmek istedim ..

-Ara yemek daha güzel sunulabilirdi .. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: navavaner

Yaptığınız muhabbetlerin bazıları gerçekten cok sıkıcı ve sacma :) destansı şeyler yazmanızı gerektiricek ve hırs yapmanıza yol acıcak birşey yok burda . ADAM FİKRİNİ SÖYLEMİŞ (Nokta)
    Size kurandan bir ayet yazın desek google ye koşarsınız ama bukadar şeyi bıkmadan birbirinizi aşalamak için yazıyorsunuz ..
    Bende mmorpg bagımlısı bi herifim , piyasada asırı pahalı oyunlar dısında tüm oyunları denedim .
    hiçbir oyun kötü değildir , yapabiliyorsan daha iyisni yap kimse silah dayamıyor oyna diye ..
    nedenmi ? aa bak Rift ucuz diyen bi herif bile aylık ödemeden sikayetci oluyor ..
    Sonucta birkere alıyorsunuz ve Ultima online gibi bıkıp 1 hafta oynamayıp sonra özleyip oynamak istyceginiz bir oyun :)
    Ama 100 küsür içlerinde %90 ı f2p Online oynamıs bir adamın gidip 100 tl vermesini cidden anlamıyorum .. Zevk işi tabiki ..

İnsanlar komik. Bi oyun hakkında eleştiri yapınca o oyunu oynayan kişiler kendilerini aptal yerine konmuş falan hissediyorlar heralde anlamıyorum. Babalarının firması gibi savunma içerisindeler. Oyun öyle değil böyle sen oyundan anlamıosun sen bişi bilmiosun triplerine giriyolar yazuach arkadaş gibi. Kendisinin arenanetten para aldığını falan düşünmeye başladım çünkü benden çok o cevap veriyor konudaki yorumlara sanki insanların fikirlerini değiştirebilecek gibi. Halbuki bunun yerine rehber falan hazırlasa oyunu oynayanlar için kendisi daha yararlı olur

Oyuna yapılmış bi hakaret yok. Dediğiniz gibi normal bir oyun bile bu fiyata satılırken bir mmorpg olarak guild wars 2 100 liraya değer bir oyun. Ben pişman değilim kendim aldım denedim beğenmedim bıraktım fikirlerimi paylaştım. Ancak konu bazı enteresan arkadaşlar yüzünden saçma yerlere geldi.

Ama görünen köy klavuz istemiyor malesef. Piyasada elinizi attığınz yerden mmorpg çıkıyor ve guildwars2 bu oyunlar arasında büyük bi fark yaratamadı. Fanları ve mmorpg oyunlarına yeni başlayanlar sever, uzun süre oynar belki ama arenanet yeni bi paket çıkarana kadar pek fazla kitleyi tutabilceğini sanmıyorum. Zaten şu an bile stream sitelerinde forumlarda adından bile söz edilmiyor artık.

Bizde babamızın hayrına wow a dönmüyoruz tekrar. Malesefki ne pvp olsun ne pve olsun daha iyi bir alternatifi yok şu an bana göre. Birde yeni çıkan zone phase sistemiyle world pvpnin tekrar canlanması buna tuz biber oldu.( Blizzard ocağınızı söndürmüş gibi tepki vermeyin bu mesajımada arkadaşlar kişisel fikirdir. :) )

• quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

quote:

Yaptığınız muhabbetlerin bazıları gerçekten cok sıkıcı ve sacma :) destansı şeyler yazmanızı gerektiricek ve hırs yapmanıza yol acıcak birşey yok burda . ADAM FİKRİNİ SÖYLEMİŞ (Nokta)

İnsanlar komik. Bi oyun hakkında eleştiri yapınca o oyunu oynayan kişiler kendilerini aptal yerine konmuş falan hissediyorlar heralde anlamıyorum. Babalarının firması gibi savunma içerisindeler. Oyun öyle değil böyle sen oyundan anlamıosun sen bişi bilmiosun triplerine giriyolar yazuach arkadaş gibi. Kendisinin arenanetten para aldığını falan düşünmeye başladım çünkü benden çok o cevap veriyor konudaki yorumlara sanki insanların fikirlerini değiştirebilecek gibi. Halbuki bunun yerine rehber falan hazırlasa oyunu oynayanlar için kendisi daha yararlı olur

Oyuna yapılmış bi hakaret yok. Dediğiniz gibi normal bir oyun bile bu fiyata satılırken bir mmorpg olarak guild wars 2 100 liraya değer bir oyun. Ben pişman değilim kendim aldım denedim beğenmedim bıraktım fikirlerimi paylaştım. Ancak konu bazı enteresan arkadaşlar yüzünden saçma yerlere geldi.

Ama görünen köy klavuz istemiyor malesef. Piyasada elinizi attığınz yerden mmorpg çıkıyor ve guildwars2 bu oyunlar arasında büyük bi fark yaratamadı. Fanları ve mmorpg oyunlarına yeni başlayanlar sever, uzun süre oynar belki ama arenanet yeni bi paket çıkarana kadar pek fazla kitleyi tutabilceğini sanmıyorum. Zaten şu an bile stream sitelerinde forumlarda adından bile söz edilmiyor artık.

Bizde babamızın hayrına wow a dönmüyoruz tekrar. Malesefki ne pvp olsun ne pve olsun daha iyi bir alternatifi yok şu an bana göre. Birde yeni çıkan zone phase sistemiyle world pvpnin tekrar canlanması buna tuz biber oldu.( Blizzard ocağınızı söndürmüş gibi tepki vermeyin bu mesajımada arkadaşlar kişisel fikirdir. :) )

Aynen öle hertaraf oyun kaynıyor :D
    Nebiliyim Starwars ta böyle cok savunuldu ama sonuc ortada ..
    Bilemiyorum gerçekten böyle ağaz tadıyla oynayabiliceğimiz bir oyun sunulacakmı :)
    Bazen oyun nekadar güzel olursa olsun okadar oyun oynamıssındırki seni doyurmaz farklılık istersin :)
    ARCH AGE ve Other Lands ..
    Suan emin oldugum oyunlar bunlar gerçekten konusulcak :)
    Özellikle ,
    http://www.youtube.com/watch?v=I77dCUPVHOw
    Çok bomba olucak diyorum ''Büyük konuşmamak iyidir tabi :D ''

• quote:

GW2 will fail because of Mists Of Pandaria!?

Sabah sabah gül gül öldüm ya

:D
    abi bu parcanın ismi ne yahu _? :D

www.youtube.com/watch?v=I77dCUPVHOw
    Burdada aynı sarkı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lossforce -- 23 Eylül 2012; 19:14:45 >

• Aynı şarkı değil farklı.Türleri aynı sadece.Youtube'da dubstep diye arattır.
  • ben seneler evel türkiyede guild wars çıktığında ilk alır almaz oynayanlardan biriyim 1 sene felan aralıksız oynamıştım. sonra kişisel sebeplerden ötürü oynamadım. ve üzerinden yıllar geçti duydum ki guild wars 2 çıkmış bugün aldım şuan yükleniyor.

guild wars kulvar bakımından diğerlerine göre ap ayrı birşeydir. herhangi bir oyun ile wow dahil kıyaslama yapılamaz.

mantığı oynanışı içeriği çok farklıdır. guild wars'tan biliyorum bunu. daha 2 yi oynamış değilim. wow'a alışmış insanlar pek buna gelemeyecektir. guild wars'ın aidat gibi bir ödeme zorunluğu olmaması ve buna rağmen muhteşem bir oyun olması her türlü bu oyunu oynattırır.

ben genelde fps oyuncusuyumdur. beni mmo oyunlarına sürükleyen 2 oyun var birisi wow biriside guild wars.

hangisi daha iyi derseniz yine az önce yazdığımı tekrarlarım farklı kulvarlar. karşılaştırmak yersiz.

hatta zamanı olan wow ve guild warsı birlikte oynamalı birinin veremediği birisi verecek. ben zamansızlıktan guild wars 2 oynayacağım şahsen.

• Ben hayal kırıklıgına ugradım.
    Grinding'i kaldıracagız diyorlardı , iyi diyodum
    Level 10-11 ile lvl 79-80 aynı süre isteyecek diyolardı iyi diyodum
    ilk hafta level 80 oldum tüm seti exotic yaptim her dungeona gittim (Grindingi kaldırdılar ya 130 badge istiyor benim craftingle yaptigimin ayni statlara sahip olan kore mmosu goruntulu armor seti...)
    wvwvw yaptim
    spvp yaptim
    crafting setlerimi 400-400 yaptim
    story questleri bitirdim
    haritada merak ettigim ve görmek istedigim her yeri gezdim.
    1 hafta boyunca baya bi eglendim yaklaşık 140-150 saat gametime sundu bana
    sonra hacklendim -_-'
    4 gün sonra accountuma geri kavuştum hiç bir şeyimi kaybetmemişim şansa !
    O günden beri oyanyasım gelmiyor.

Dungeonlar zevksiz , 5 kişi kite laya kitelaya her şeyi kesiyosunuz.
    5 skill spamlayarak ve boss sana dondugunde ya da altında kırmızı daire çıktıgında 2 kere q ya da e ye basarak dodgeluyorsunuz başka hiç bir muhabbeti yok.
    Bazı explorable modlarda eglendim ama üst üste yapacak kadar degil.
    Dungeonların verdigi "ödül" benim craftingle yaptigim itemin aynısı.
    Sadece daha çirkin gözüken daha kore usulü olan parlak devasa parçalı hali.
    Bir longbow yaptim exotic allah sizi inandırsın level 35 bandit bow skini kullaniyorum hakkaten insan içine çıkılmaz....
    Skin ya da outfit ya da her ne deniyorsa o kadar zevksiz ve o kadar f2p kore oyunu tadında ki ... hiç beni heveslendirmiyor.
    Hani statları aynı bari görüntüsü iyi olsa diyecem bi nebze...
    World eventler falan leş.
    Allah aşkınıza videolarda izlerken agzimdan sular akıyordu şu ejderha savaşını bu mudur ya 20 dakika boyunca gelen mob wave'leri öldür , sonra 36719376103689106 canı olan ejderha kafasına vur...bir süre sonra ejder havalansın gelen mob waveleri kes sonra yine ejdere don...
    20 dakika boyunca...
    Ödül ?
    Normal mobdan düşen ya da senin çok ucuza craft edebilecegin ve hatta 20silvera satın alabilecegin rare item o da eger şanslıysan....
    Hadi çok şanslıysan exotic...
    10saniye sürmüyor benim exotic item craft etmem...

WvWvW videolarda görünce demiştim vay arkadaş yok efendim ramler yok ballistalar yok bilmemne...
    dogru düzgün savaş dönmüyor be zerg rush sadece hiç bir mantigi yok.
    Güruhu takip et ve yaptiklarını yap ...
    hadi eğlen....

spvp desen karakterler o kadar imba ki...
    Hiç zevk almadım.
    Bir klasta 1 stun skilli varsa 3 tane stundan çıkma skilli var...

Oyunda level 80 olup istedigim setleri falan tamamlayıncaya kadar hakkaten çok eglendim.
    150 saat eglence için 130 lira verdim bence gayet makul bir fiyat ancak 2002 yılında aldıgım medieval total war 2'yi hala 10 sene geçmesine ragmen oynadigimi düşününce biraz düş kırıklıgı yaşadigimi söyleyebilirim.

Holy trinity'yi kaldiricaz çok güzel olucak diyolardı .
    Ben de diyodum iyi yapiyolar vs...
    Şimdi b.k var kaldırdılar diyorum , kite 2 win olmuş oyun .
    Warrior arkadaşım var yazık çocuk her dungeon ve WvWvW muhabbetinde bir yerden sonra rifle ile oynamak zorunda kaliyor.
    Ben rangerim çok daralmiyorum ama ona acıyorum hakkaten.

Ben grindingden rahatsız olan bir mmorpg oyuncusuyla daha tanışmadım.
    Kusra bakmayın ama ben mal mıyım ya saatlerce ugrasacagım bana giydigim zırhtan daha da çirkin olan aynı statlara sahip saçma sapan bi set vericek...

Oyun güzel ama sanırım bana göre değil.
    Kime göre onu da bilmiyorum biz 55 kişi başladık oyuna clan olarak hepimiz 2 haftada 80 olduk ve bıraktık yapacak hiç bir şey yok.
    100g toplayabileydik guild commander muhabbetini deneyecektik ama heves kalmadı hani guild commander olsan nolacak her kaleyi alsan nolacak ?

Bence MMORPG oyunlardan hoşlanan herkes denemeli.
    Underwater muhabbeti baya güzel bir yerden sonra bayıyo ama o gizli sualtı magraları , geçişler falan baya güzel.
    Arenanet haritayla çok ugrasmis ve resmen "Gardaş biz kıçımızı yırttık buraları tasarlarken bi zahmet geziverin"diyerek mapi bitirince güzel ödüller veriyor ve hakkaten zonelari bitirmek keyifli.
    Ama bir yere kadar :)
    İlk expansionla hem pvp hem pveye biraz grinding eklenirse daha güzel olacagini düşünüyorum.

edit:
    Sadece trading post sistemini kullanmak ve tecrübe etmek için bu oyun alınır :)
    gerçekten gördügüm en tatmin edici ticaret sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuhalteR -- 26 Eylül 2012; 0:39:17 >

• Benim üyesi olduğum guilddeki bazı kişilerde sıkılmış.80 olan sıkılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

Gw2 fail oldu. Wow'a devam.. 6 yıldır aynı muhabbet

- xxx oyunu wow'a rakip olarak geliyor.

Sonuç : Oyun çıkar. İlk başlarda oyun tutulur insanlar sever (çünkü farklı gelmiştir). Bikaç ay içinde herkes wowa geri döner.

Blizz yeni bi online oyun çıkarmadıkça bu seviyede bi oyun aramayın derim.

Kung-Fu Panda ile iyi eğlenceler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminalScum

quote:

Sonuç : Oyun çıkar. İlk başlarda oyun tutulur insanlar sever (çünkü farklı gelmiştir). Bikaç ay içinde herkes wowa geri döner.

Eğlenmek istesende eğlenemiyorsun ki...O kadar laf edenler Gw2'ye buyursun gitsin oynasın cidden mopu.Çünkü ben oynayamıyorum.Bir ton bug var.Girmek için 2 saat sıra bekliyorum.Bir ton login sorunu var.Ve bunun üstüne pandaren questleri inanılmaz sıkıcı.Valla bunaldım oynayayım diyorum ama çok dayanamıyacam sanırım.

• Ben işin biraz daha pozitif tarafındayım. Şöyle ki;

- quest almak/yapmak çok kolay. npc'den quest al, geri ver gibi bir şey yok. questleri bulunduğu alan içerisinde tamamlıyorsunuz ve ödülü para vs ise mail ile geliyor.
    - aşağı yukarı her classın tank/healer olması söz konusu.
    - kullandığınız silahlara göre skiller değişiyor. misal 2h sword ile dual wield mace oynamak bambaşka şeyler.
    - crafting için topladığınız herb, ore gibi şeyler çantada biriktikçe tek tık ile bankaya gönderebiliyorsunuz.
    - oyunda mount yok ancak her yerde portallar olduğu için ulaşım çok daha hızlı ve kolay.
    - belki bazı oyunculara olumsuz gelebilir ancak, oyunda para gerçekten kıymetli ve zor kazanılıyor. (lvl30'da anca 1 küsür gold biriktirebildim)
    - pvp yapmak istediğinizde lvl eşitliyor, lvl1 karakter açıp bile pvp yapabilirsiniz.
    - herkes gathering işini yapabiliyor, wow'daki gibi gathering seçimi diye bir şey yok. armorsmith, blacksmith, chef gibi mesleklerden ise yine 2 tane alabiliyorsunuz.
    - haritadaki questlerden bağımsız yürürken sağda solda irili ufaklı eventlere denk gelip nefis xp toplayabiliyorsunuz.
    - herb, ore toplamak için mücadele vermeye gerek yok. misal siz bir copper vein gördüyseniz başkası onu toplasa bile sizden evvel, siz yine gidip toplayabiliyorsunuz.
    - herkes eventlerde vurduğu, katılım gösterdiği kadar xp alıyor.
    - lvlınız gittiğiniz haritaya göre ayarlanıyor ve düşük lvl yaratık kesseniz dahi sizin esas lvlınıza göre item atabiliyor.
    - auction house'a çantadan direk item koyabiliyorsunuz.
    - haritada veya eventte birini resurrect etmek xp verdiğinden oyuncuların motivasyonu bu anlamda oldukça yüksek. bu arada herkes birbirini resleyebiliyor, healer class olmanız gibi bir şey yok.
    - açtığınız her karakterin ayrı bir hikayesi var. haritadaki questlerden bağımsız olarak hikayeyi takip eden chain quest yapıyorsunuz.
    - karakter kişiselleştirmesinde sonsuza yakın bir kombinasyon elde etmişler.
    - oyunda aylık fee yok, 1 kere ödüyorsunuz. gerçek para ile alabileceğiniz şeyler var ama parasız da aynı şeyleri almak mümkün esasen.
    - level downgrade olduğu için yüksek lvl olsanız bile keşfetmediğiniz düşük lvl bir haritada quest yapmak hala çok eğlenceli olabiliyor.
    - mesleğinizden sıkılırsanız da başka meslek alıp tekrar eski mesleğe döndüğünüzde skill 0'dan değil, kaldığı yerden devam ediyor.

• quote:

quote:

quote:

Eğlenmek istesende eğlenemiyorsun ki...O kadar laf edenler Gw2'ye buyursun gitsin oynasın cidden mopu.Çünkü ben oynayamıyorum.Bir ton bug var.Girmek için 2 saat sıra bekliyorum.Bir ton login sorunu var.Ve bunun üstüne pandaren questleri inanılmaz sıkıcı.Valla bunaldım oynayayım diyorum ama çok dayanamıyacam sanırım.

Wow oynayanların yorumlarını okuyorum bu bug , login sorunları veya sıra beklemelere hiç bir şikayetleri yok.Ama gel gelelim wowdan gelen biri Guild Wars ta yaşasın bu sorunları hemen isyan çıkartıyor, yüzsüzlüktür bu , ki yorum atanlar arasında zamanında gw de bunlardan şikayet edenler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZuhalteR

WvWvW videolarda görünce demiştim vay arkadaş yok efendim ramler yok ballistalar yok bilmemne...
    dogru düzgün savaş dönmüyor be zerg rush sadece hiç bir mantigi yok.
    Güruhu takip et ve yaptiklarını yap ...
    hadi eğlen....

Diğer söylediklerin hakkında birşey söylimiycem.Çünkü zaten çoğu seninde söylediğin gibi zevk meselesi.Başkaları gibi gereksiz yalnış eleştiri değil.Beğenilir veya beğenilmez oyuncuya kalmış birşey.Ancak bu dediğine katılmıyorum.WvWvW ciddi derecede strateji isteyen biryer.Ki ben tek başınıza veya 3-5 kişi girdiğinizde yaptıklarınızdan bahsetmiyorum.Toplu bir şekilde koordineli olarak girildiğinde çok ciddi savaşlar oluyor.Zaten WvWvW'de serverları kendi aralarında koordine olmuş nüyük guild ve alliancelar domine ediyor.Onun dışında sıkılmanız normal.Biz haftanın belli günleri guild ve alliancela çok ciddi sayılarla sesli iletişim kurarak giriyoruz WvWvW.Karşımızda da illaki böyle bir topluluk olunca neler olabileceğini tahmin edebilirsiniz.Bu sistemden zevk almak için en yakın zamanda büyük bir guilde girmenizi tavsiye edebilirim.

Bunun dışında pveye ne kadar yeni ek gelir bilemem.İlk oyundaki kadar bile gelse gayet yerindedir gerçi.Ama pvp çok gelişicek bundan emin olabilirsiniz.Yakında WvWvW için yeni ödül sistemi , GvG ve ranking sistemi gibi ciddi şeyler eklicek kendileri söyledir.Çok sürmez çünkü çok eleştiri var bu konuda.Ki zaten dikkat edersiniz ki daha turnuvalar başlamadı.

Pve kısmındaki dedikleriniz zevk meselesi dediğim gibi bu sistem Gw1'de de böyleydi.Item için oynamazdık oyunu biz.Başkası sever sevmez bilemem ama bub sistemi seven kitlede çok büyük.

• quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

quote:

quote:

quote:

Wow oynayanların yorumlarını okuyorum bu bug , login sorunları veya sıra beklemelere hiç bir şikayetleri yok.Ama gel gelelim wowdan gelen biri Guild Wars ta yaşasın bu sorunları hemen isyan çıkartıyor, yüzsüzlüktür bu , ki yorum atanlar arasında zamanında gw de bunlardan şikayet edenler var.

Çünkü o WoW şikayet etmeye hakları yok.Sadece şuan oyuna girsen bile yanda patch notlarında şunu görürsün.Login sorunlarından haberimiz var en yakın zamanda düzeltmeye çalıyoruz.Sabrınız için teşekkür ederiz.Kimseden ses yok...Guild Wars 2'de yaşandı bu sorun kıyamet koptu burda aylık ücret ödememelerine ramen.Sıra sorunu normal diyelim hadi sonuçta o kadar oyuncusu var.Frostmane serverına girmek için 2 saat sıra bekledim dün o ayrı tabi.Oyundan dc yiyorum giriyorum loding ekranı %90da donuyor 2 gündür kaç kere başıma geldi.Onun dışında pandaren questlerinde bir ton bug var.Onu geç dungeonlar inanılmaz sıkıcı.Hani ben ciddi şekilde beliyordum bu paketi.Alınırsa da cidden pandaren ırkı mükemmel olmuş laf söyleyemem şimdi.Sonra pet battle ve monk classıda gayet güzel ama bu oyuna gelip bu kadar laf yapan insanların WoW'da aynı sorunlara ses çıkartmamaları komik şahsen...

• quote:

Orijinalden alıntı: lossforce

quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

quote:

Aynen öle hertaraf oyun kaynıyor :D
    Nebiliyim Starwars ta böyle cok savunuldu ama sonuc ortada ..
    Bilemiyorum gerçekten böyle ağaz tadıyla oynayabiliceğimiz bir oyun sunulacakmı :)
    Bazen oyun nekadar güzel olursa olsun okadar oyun oynamıssındırki seni doyurmaz farklılık istersin :)
    ARCH AGE ve Other Lands ..
    Suan emin oldugum oyunlar bunlar gerçekten konusulcak :)
    Özellikle ,
    http://www.youtube.com/watch?v=I77dCUPVHOw
    Çok bomba olucak diyorum ''Büyük konuşmamak iyidir tabi :D ''

Star Wars`ta cok savunuldu demissin oyunu hala oyniyan birisi olarak söylüyorum , hayatimda edindigim en iyi pve -quest atmosferini yasadim , sanki bir filmin icindeymissine. Diger yandan tek yaptigim pvp son 4-5aydir , herhangi bir raid aktivitesine katilmadim ama swtor suan ki hali ile ciksaydi eminim durumu böyle olmazdi. Bugun 1.4 content de geldi yaklasik 750 mb download yaptim , yeni raid content , pvp - pve fixler balance vs.

Age of Conan icinde bugfest diyen arkadas , 5 tane bir bug sayda ögrenelim. Aoc de balance yok demissinde , aoc de pvp takim oyunudur zaten , 1vs 1 de herkesi kesiyim hayali kuruyorsan , yanlis yerlerdesin zaten...

Herkes fikrini söyler ama forumda bazi insanlar varki kuyruguna basilmis gibi ortaligi velveleye veriyorlar. oyunu övüp övüp bitiremeyen tipler sessiz sedasiz hesaplarini satip aradan cekildiler...

Yazuach ta forum polisi kesilmis basimiza atip tutmus , benim hakkimdada birseyler gevelemis. Herkesede herseyin iyisinin ben bilirim edasi ile vermis verismistirmis , cevabida alince sus pus olmus. mert1905x vol 2 resmen...

Basligi acan arkadas cok güzel aciklamis , nedensiz saldiracaginiza sizde oyunun arti yönlerini yazinki - insanlar görsün madem oyunun iyi yanlarinida.

• viik forumun çoğu senin hakkında böyle düşünüyor daha neyi savunuyorsun. swtor bölümünde senin savunmanı çürüttüm diye bana spastik bile dedin. haksız olduğun halde üste çıkmaya çalıştın.
    bu arada oyunu gameplayi çok övüldüğü için aldım daha önce gw oynadım ama bu oyundaki skill sistemi çok değişik ve güzel. çok beğendim.karakter klavye ve mouse komutlarına çok iyi response veriyor. gameplay olarak beklentilerimi karşıladı diyebilirim. daha yeni başladım içerik hakkında birşey söyleyemeyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.