Şimdi Ara

Oyun beklentilerimi karşılamadı malesef (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
7.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ister WoW olsun, ister başka bir oyun olsun, Level 80'e gelince yapacak bir şey kalmıyorsa, o oyunda eksiklik vardır arkadaş..Ben de dahil bir çok arkadaşım bugün gidip alacaktık oyunu, ben son anda vazgeçtim, en azından şimdilik, çocuklar alacak ve bakalım ne diyecekler..Hepimiz eski WoW'cuyuz, ayrıca ben hariç hepsi de SW oynadı.

Ne var ki, gidip 100 Lira bayılıp, çok da karmaşık olmayan sistemler, birbirinin klonu PvE'ler ve türevleri ile maksimum 2 ay sonra oyunu salmak niyetinde değilim, 100TL az para değil..

Yıllarca WoW'a 30 kağıt bayıldım zaten her ay gocunmadan, ama hiç olmadı gidip achievement kasıyordum, olmadı bg, olmadı arena, olmadı eski questler/dungeonlar; yani yapacak birşey HEP vardı..Tamam, yeni çıkmış bir oyundan bu kadar fazla içerik beklemek yanlış olabilir, ama burada okuduklarıma göre content bekleneni veremiyor, en azından şimdilik..

Videoları da izledim, grafik olarak WoW'la kıyaslanamaz derecede iyi, ama WoW'u yıllardır ayakta tutan içeriği, grafikleri değil

• GW2 will fail because of Mists Of Pandaria!?

Sabah sabah gül gül öldüm ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 15 Eylül 2012; 12:14:05 >

• Bir videoda benden
  • gw2nin level sistemi gerçekten hoş 50 levelde sabit kalsaydı daha iyi olurdu en azından swtorda level kasarken pek sıkıldığımı hatırlamıyorum. swtor iyi di sadece yanlış yönlendirilmeye gitti. gw2de hoşuma gitmeyen bir kaç olay var mesela her mobun her haritada yüksek levelli olması yani makyajlanarak karşımıza çıkması veya mobların düzensiz hızlı respawnları downed olduğum zaman tam hpimi dolduruyorum gıdım kalıyor aha arkadan bir mob ölüyoruz mecburen. harita açmaktan sıkıldım ve ciddi anlamda bende harita psikolojisi vardır yani o haritayi %100 yapmadan oradan ayrılmam [ her oyunda böyleyim] Swtorda hoşuma giden şey bazı bilindik mobların her haritada karşımıza çıkmaması [trooper ve banditleri saymıyorum] kaldıki keybind/makro yaparak oynamak bana her zaman daha çekici gelmiştir elemantalist aralarında f tuşları ile geçiş yapmınca bile cooldown süreleri var F butonların. WvW desen haftalardır yüzünü göremiyorum oyuncu çokluğundan. Binek oyun oyunda en büyük eksilerinden birtanesi. Aslında bunları görmüştüm daha önceden beta testine katılamadım oyunu alınca stress testine girmiştim 2 saatliğine yapılmıştı 1 saati dolduramadan sıkılmıştım. sonra kendime niye bunu aldım diye sormaya başladım[huyum kurusun].Hani madem düşük levelli haritalarda kıyafetlerimizin hiç birşey yaramadığını söylüyoruz ya 1-15 haritasında gang yediğimiz zaman neden 1 silver ücret ödüyoruz ?[level 60+yım] elin allods F2psinde bile yamaçlardan kayarken inme varken hp kaybı olmadan bunda ufak yamaçtan kayarken 300 hpyi alıyor. Çıkılması zor yerler var çıkabileceğin yeri çıkamıyorsun çıkamayacağın yer dimdik bir dağ dümdüz çıkabiliyorsun. Yok be ultima online ve swtordan başka zevk aldığım oyun yokmuş meğer

• Bu arada attığım video yanlış anlaşılmasın.Ben Gw2 WoW'u bitirecek filan demiyorum başka yöne çekmeyin ttığım postu.Ben WoW Gw2'yi bitirecek diyenlerle dalga geçiyorum sadece.Çıkınca bende gidip mopu almıyıcak mıyım?Alıcam gidip ve oynıyıcamda 80 monk kasana kadar.Ama ne yazıkki gidp bir tarafım çıkana kadar aynı bossları kesip setimi düzüp aynı şeyleri tekrarlıyacağım bir yeni contentin gelmesi içinde kuyruğumu sallayarak bekleyemem.
    İşte burda zevkler ayrılıyor.Bazı insanlar malesef bu az önce bahsettiğim progress olayından deli gibi zevk alabiliyorlar -belkide zevk aldıklarını zannediyorlar-.Tbc'den sonra bu olaylar o kadar saçma gelmeye başladıki anlatamam.
  • Bir WoW oyuncusu olarak artık Progressi takip etmiyorum. WoW'un pvpsi bile bir farklı ve bol alternatifli. MoPda sırf pvp yapmayı düşünüyorum belki azcıkda pve.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

GW2 will fail because of Mists Of Pandaria!?

Sabah sabah gül gül öldüm ya

gerçekten komikmiş hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Bir WoW oyuncusu olarak artık Progressi takip etmiyorum. WoW'un pvpsi bile bir farklı ve bol alternatifli. MoPda sırf pvp yapmayı düşünüyorum belki azcıkda pve.

Bg'ler ve rbg'ler artık sarmıyor beni nedense.Ama "Arena" sistemine laf söyleyemem WoW'un.Ki sende WoW bölümünde görüyorsundur postlarımı bu yüzden bas bas bağıyıroum ya .Gw2 b2p.Şuan için ben Gw2'de guildimle yaptığım WvWvW'ü bırakamam asla.Ama öyleki canım arena yapmak isterse kapı açık aylık para verdiğim bir oyun yok.2 oyunu birden kaldıracak kapasitedeyim.Sonuçta WoW accountumuda açtırırım.İşte bu yüzden Gw2'nin fail olması imkansız diyorum.Ki ArenaNet'in açıkladığı pvp seçenekleri , rank sistemi ve WvWvW ödülleri tam olarak eklenene kadar da öyle yapıcam gibi görünüyor.Her akşam girer WvWvW'ümü yaparım guildimle.Takımımı toplar spvpi yaparım.WoW takımımlada arenamı yaparım çıkarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slammer

Ya ister WoW olsun, ister başka bir oyun olsun, Level 80'e gelince yapacak bir şey kalmıyorsa, o oyunda eksiklik vardır arkadaş..Ben de dahil bir çok arkadaşım bugün gidip alacaktık oyunu, ben son anda vazgeçtim, en azından şimdilik, çocuklar alacak ve bakalım ne diyecekler..Hepimiz eski WoW'cuyuz, ayrıca ben hariç hepsi de SW oynadı.

Ne var ki, gidip 100 Lira bayılıp, çok da karmaşık olmayan sistemler, birbirinin klonu PvE'ler ve türevleri ile maksimum 2 ay sonra oyunu salmak niyetinde değilim, 100TL az para değil..

Yıllarca WoW'a 30 kağıt bayıldım zaten her ay gocunmadan, ama hiç olmadı gidip achievement kasıyordum, olmadı bg, olmadı arena, olmadı eski questler/dungeonlar; yani yapacak birşey HEP vardı..Tamam, yeni çıkmış bir oyundan bu kadar fazla içerik beklemek yanlış olabilir, ama burada okuduklarıma göre content bekleneni veremiyor, en azından şimdilik..

Videoları da izledim, grafik olarak WoW'la kıyaslanamaz derecede iyi, ama WoW'u yıllardır ayakta tutan içeriği, grafikleri değil

Okuduğun mesajlardaki insanlar eskiye dönmek istemiyor. -Diğer starterlara dönmek istediklerini de sanmıyorum, oyunda her ırk başka bir şekilde başlıyor.-
    Dungeon girmek de istediklerini sanmıyorum ki dungeonların explore modu aynı dungeonı bitirmek için 3 farklı yol veriyor. -Doğru, sayıca çok fazla değil. Ama en azından farklı bir şekilde yapıyorsun dungeon ı.-
    sPvP, zaten tamamen bam başka bir şey. Takım ile giriyorsan sarar, yoksa sarmaz.
    WvWvW de aynı şekilde, Guild veya adam akıllı gezebileceğin bir zerg yoksa sarmaz.

Yani içerik konusunda o kadar da sıkıntı yok. Her şeyi yaparsan item aramak istemiyorsan, başka bir ırktan karakter açıp 100% olmasa da kısmen farklı bir hikaye yaşayabilirsin. -Bunu da yapmak istemiyosan, haritalardaki saklı eventleri, jumping puzzleları yapabilirsin. Ki bunları yapan insanlar zaten yapacak bir şey yok demiyor. Tek sorun bunları yapmak istemeyen insanlara hitap etmiyor oyun. WoW'daki gibi bir raid sistemiyle aynı boss u defalarca kesmek istiyorsan öyle bir dünya yok. Dungeonlara 5er kişi girebiliyorsunuz sonuçta.

Yani, olay kişisel tercihde bitiyor. Benim tavsiyem 100 lira vermek istemezsen ve arkadaşların sıkılır ise onların accountlarıyla bir karakter açıp denemeden karar verme. Yok arkadaşların tavsiye ederse, yine onların accountlarıyla biraz etrafta gez. Haritayı gezmek hoşuna gidiyor mu? Haritayı merak ediyor musun? gibi düşün. Çünkü eğer ilgini çekmiyorsa ve sadece level kasmak istersen, arkadaşlarında dediği gibi gayet sıkıcı bir hal alabiliyor oyun.

quote:

Orijinalden alıntı: Ghostsith

Şöyle guildce www yapmadan oyunun zevki alınmıyor dün akşam bunu anladim.. 5buçuk saat nasil geçmiş anlamadim.. Iyi bir guilde gir ve www grup evente katıl ;) kendi guildimi öneririmwww.guildcoexist.com

Ben pazartesiyi bekliyorum, diğer Türk guildler ile birlikte zerg yapınca nasıl olur acaba diye. EB temizleriz kesin gibi geliyor bana. İlk denememiz için baya iyi gitti de, Fransızlar batırdı bizi. -Onlara da hak veriyorum, Stone Mist in verdiği puan almak için harcanan emeğe değmiyor açıkçası. Destan yazıyormuş gibi hissetmekten başka bir artısı yok.- umarım pazartesi de sıra hemen gelir de girebilirim tekrar EB'a. -Sıralama olarak benden önce giren bir çok insan vardı, ancak ilk beni attı oyun falan. O yüzden, sıra gelmezse sıradan çıkıp tekrar girmeyi deneyin yaklaşık 30 dakika da bir.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 15 Eylül 2012; 22:03:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okhay

İlk kez MMORPG oynayan biri olarak ben çok beğendim. Eventti bosstu derken eğlence hiç bitmiyor. Bugün craft için small totem farmlayayım dedim, eventten evente koşmaktan elim boş kaldı. :) Bulunduğunuz bölgeye göre levelin değişmesi de güzel bir özellik. Sadece 80 level olmak biraz kolay olmuş gibi. Lion's archa bir gidiyorum, herkes 70-80. Bir de çalı çırpı bazen kamerayı kapatıyor, sinir bozuyor. Bunun dışına dediğim gibi hoşuma gitti.

quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

Gw2 fail oldu. Wow'a devam.. 6 yıldır aynı muhabbet

- xxx oyunu wow'a rakip olarak geliyor.

Sonuç : Oyun çıkar. İlk başlarda oyun tutulur insanlar sever (çünkü farklı gelmiştir). Bikaç ay içinde herkes wowa geri döner.

Blizz yeni bi online oyun çıkarmadıkça bu seviyede bi oyun aramayın derim.

Tartışmanın özeti şu iki mesajda gizli

• Her çıkan MMORPGye 6 sene oynayacaz gözüyle bakıyorsunuz, 6 sene oynayamayacağınızı anladığınız gün ise, oyundan soğuyorsunuz. Bu tarz bir beklenti içine girmeden, sanki single player bir oyunmuş muamelesi yapsanız, bir Fifa13 muamelesi yapsanız mesela, Fifa14 gelince 13'ün çöp olacağını bildiğiniz gibi MMORPG oynasanız, inanın daha mutlu insanlar olacaksınız.

Dünya'nın en iyi guildlerinde bulundum, dünya'nın en iyi oyuncuları ile birlikte yada karşı karşıya yıllardır oynuyorum. Bu guildler ve bu oyuncular, birşeyi keşfettiler. MMORPGler ilk çıktıkları zaman son derece keyifli oluyorlar, o ilk heyacanın tarifi yok. O contenti bitirmenin, progressi tamamlamanın yeri doldurulamaz. Eski hesaplaşmaların bir başka oyunda tekrar etmesinin yeri, vazgeçilemez.

Daha 2 hafta önce The Secret Worldde recruit msji geçen önemli guildler şuanda GW2 deler. Ve yarın bir başka oyunda olacaklar.

Esas keyifli olan budur. MMORPG ye girilir. Bir single game edası ile kişisel content tamamlanır. Guildce oyundaki guild progressleri tamamlanır. PvP de eski hesaplaşmalar tekrar yaşanır. Oyun çok güzelse eğer, yeni bir patch gelen ilk progress de tamamlanır, daha sonrasında ise yeni bir oyun beklenmeye başlanır, yada gelmişse o yeni oyun, ona geçilir.

Bu bahsettiğim anlayışı benimsemiş hiç bir oyuncu kendini, 1 progressdan fazlasına sokmaz. 1 den fazla progressa sokulunca kişi kendini salak yerine konmuş hisseder. SWTORda Battlemaster setleri yaptık noldu? Warhero geldi. Onu yapıyorsun, yenisi geliyor. Bi dur da..!!

Oyuncuyu devamli bir item yarışı içerisine sokup, oyunda tutmaya çalışıyorlar. Bunu farkeden oyuncuda sokmaz kendini o oyunun içine. WoW daki arkadaşlara neden hep kızıyoruz? Kendilerini devamlı progressa sokup durdukları için. Oyun, onların bu hırslarından menfaat elde ettiği için. Şahsen ben kızıyorum oynayan arkadaşlarıma, oynamayın diyorum. Daha dün bir tarafını yırtarak kestiğin bossu, daha sonra bir nerf ile önüne gelenin kesmesi benim şahsen kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.

Türk oyuncular MMORPGlere WoW daki oyunculardan biraz daha farklı bakmaya başlarlarsa, hem Türk oyuncu sayısı artacak(ki bence çok az), hem oyunlardaki seviye artacak. Sadece 1 oyunu yıllarda oynamış oyuncunun, oyunlar hakkında doğru düzgün bir tecrübesi olabileceğine, oynamak için oturduğu her karakterlerle hakkını vererek oynayabileceğine ben inanmıyorum. Türk oyuncular ne kadar fazla oyun oynarlarsa, ne kadar çok çeşit denerlerse, seviye ve beceri de o oranda artacaktır. KO, WoW, UO gibi oyunlarda Türk oyuncular çok vakit kaybettiler.

GW2 farklı bir oyun, progressa zorlamıyor, progress yok zaten :) işte yok diye rahatsız olmak... işte bu... benimde rahatsız olduğum olay bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Catalan

Her çıkan MMORPGye 6 sene oynayacaz gözüyle bakıyorsunuz, 6 sene oynayamayacağınızı anladığınız gün ise, oyundan soğuyorsunuz. Bu tarz bir beklenti içine girmeden, sanki single player bir oyunmuş muamelesi yapsanız, bir Fifa13 muamelesi yapsanız mesela, Fifa14 gelince 13'ün çöp olacağını bildiğiniz gibi MMORPG oynasanız, inanın daha mutlu insanlar olacaksınız.

Dünya'nın en iyi guildlerinde bulundum, dünya'nın en iyi oyuncuları ile birlikte yada karşı karşıya yıllardır oynuyorum. Bu guildler ve bu oyuncular, birşeyi keşfettiler. MMORPGler ilk çıktıkları zaman son derece keyifli oluyorlar, o ilk heyacanın tarifi yok. O contenti bitirmenin, progressi tamamlamanın yeri doldurulamaz. Eski hesaplaşmaların bir başka oyunda tekrar etmesinin yeri, vazgeçilemez.

Daha 2 hafta önce The Secret Worldde recruit msji geçen önemli guildler şuanda GW2 deler. Ve yarın bir başka oyunda olacaklar.

Esas keyifli olan budur. MMORPG ye girilir. Bir single game edası ile kişisel content tamamlanır. Guildce oyundaki guild progressleri tamamlanır. PvP de eski hesaplaşmalar tekrar yaşanır. Oyun çok güzelse eğer, yeni bir patch gelen ilk progress de tamamlanır, daha sonrasında ise yeni bir oyun beklenmeye başlanır, yada gelmişse o yeni oyun, ona geçilir.

Bu bahsettiğim anlayışı benimsemiş hiç bir oyuncu kendini, 1 progressdan fazlasına sokmaz. 1 den fazla progressa sokulunca kişi kendini salak yerine konmuş hisseder. SWTORda Battlemaster setleri yaptık noldu? Warhero geldi. Onu yapıyorsun, yenisi geliyor. Bi dur da..!!

Oyuncuyu devamli bir item yarışı içerisine sokup, oyunda tutmaya çalışıyorlar. Bunu farkeden oyuncuda sokmaz kendini o oyunun içine. WoW daki arkadaşlara neden hep kızıyoruz? Kendilerini devamlı progressa sokup durdukları için. Oyun, onların bu hırslarından menfaat elde ettiği için. Şahsen ben kızıyorum oynayan arkadaşlarıma, oynamayın diyorum. Daha dün bir tarafını yırtarak kestiğin bossu, daha sonra bir nerf ile önüne gelenin kesmesi benim şahsen kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.

Türk oyuncular MMORPGlere WoW daki oyunculardan biraz daha farklı bakmaya başlarlarsa, hem Türk oyuncu sayısı artacak(ki bence çok az), hem oyunlardaki seviye artacak. Sadece 1 oyunu yıllarda oynamış oyuncunun, oyunlar hakkında doğru düzgün bir tecrübesi olabileceğine, oynamak için oturduğu her karakterlerle hakkını vererek oynayabileceğine ben inanmıyorum. Türk oyuncular ne kadar fazla oyun oynarlarsa, ne kadar çok çeşit denerlerse, seviye ve beceri de o oranda artacaktır. KO, WoW, UO gibi oyunlarda Türk oyuncular çok vakit kaybettiler.

GW2 farklı bir oyun, progressa zorlamıyor, progress yok zaten :) işte yok diye rahatsız olmak... işte bu... benimde rahatsız olduğum olay bu...
    bunlar aradığınız droidler değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qahlel -- 14 Eylül 2017; 6:25:0 >

• Mutluluğun sırrını söyledim ben. Sen ne istiyorsan yaparsın. MMOlar uzun soluklu oyunlar diye de bir kaide yok. Bir çok firma artık yaptıkları MMORPGiyi çıkarttıktan sonra yeni oyun yapmaya başlıyorlar, eskisinide umursamıyorlar. Senin gibi ben uzun soluklu oynamak istiyorum diyenler çekiyor, işin kahrını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catalan

Mutluluğun sırrını söyledim ben. Sen ne istiyorsan yaparsın. MMOlar uzun soluklu oyunlar diye de bir kaide yok. Bir çok firma artık yaptıkları MMORPGiyi çıkarttıktan sonra yeni oyun yapmaya başlıyorlar, eskisinide umursamıyorlar. Senin gibi ben uzun soluklu oynamak istiyorum diyenler çekiyor, işin kahrını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qahlel -- 14 Eylül 2017; 6:25:3 >
  • Boşver sen mutluluğun formülünü arama, kötü sonla bitmesin. 6 sene sonra GW2 oynuyor olursan anlatırsın bana benim char naaptı, çocukları oldu mu, torunları doğdu mu, mutlu bir hayatı varmıydı diye... Çünkü ben muhtemelen 6 sene sonra 12 farklı oyun oynamış, şuan GW2 deki charımın tipini, elindeki silahi dahi unutmuş olucam. Nostalji yaparız senle.
  • Oyunda 5 tane skill var , yetenek konuşmuo , önüne gelen pvp yapar , şu class op , bu classla damage yapamıyorum vs. vs. diyenlere buyurun..;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 16 Eylül 2012; 23:08:39 >
  • 5 skilli kim demişse halt etmiş zaten. Oyunda her karakterdeki min skill sayısı 16. Bunların 16 sıda kullanılıyor. Kimi sınıflarda daha çok. Belki sadece thief bu kadar skillin hepsini kullanmıyordur. Fakat pvp de alayı kullanılıyor. Dodge, proc, trait vs. gibi pasif veya proc ile çalışan şeyleri saymıyorum bile.
    Ki bazı skiller 1 den fazla kullanıma sahip. Örneğin bir skill ile çevrenizdeki herkezi knockback yapıyorsunuz, fakat kısa bir süre o skill başka birşeye dönüşüyor ve sadece targetınızı kendinize geri çekmenizi sağlıyor.

Bizde wow oynadık senelerce. Orada 40 skill varda ne oluyor? 1-2 tane main skill. Gerisi onu destekleyen bir kaç skill. Geri kalan büyük çoğunluk kullanılmıyordu bile. Yada 30dk cd si oluyor, 1 kez bas bir maçta. Şimdi buradaki sayı ile gw2 deki aktif skill sayısı karşılaştırıldığında wow halen skill sayısı olarak öndemi oluyor? Hunter, rogue, mage ve resto druid bu sınıflarla arenalarda 2 sene harcadım. Cast bara bak, interupt et. Direk arkasında dön. Yada cc komboları.

Yani ne oyuncular var bilseniz. Adam 80 engineer olmuş 7-24 wvwvw de. Fakat sorsan oynadığı sınıfın STEALTH yapabildiğini bilmiyordur. Hemde 15 saniye!
    daha neler var..

• Bir haftada level 80 olurum ondan sonra da end game yok diye oturup bok atarım diyenler oynamasın bi zahmet. Bu oyun WoW değil. WoW'u geçtim, Rift değil, EQ2 değil, Lotro değil, bu başka bişey. Vista'ların, POI'lerin keyfini çıkarmadan oynayacaksınız, keyif alamazsınız tabii. Hayır niye adam gibi şunu demiyorsunuz, arkadaş bu youn başkaymış, bana hitap etmiyormuş, ben oynamam, oynayana da mani olmam. Bak ne kadar basit. Onun yerine kalkıp neden "hiç içerik yok, hemen bitti, class mekanileri çok zayıf bıdı bıdı" demeyi tercih ediyorsun ki? Senin şimdiye kadar oynadığın cinsten bir oyun değil bu. Haldır haldır level atlamaya çalışırsan zevk alamazsın, içerik yok dersin. Hemen de biter evet. Her classın kullanabileceği bir sürü silah, bunlara uygun skiller ve onlarca ek skill var oyunda, bu mu zayıf mekanik? Ulan WoW'da herkes en iyi buildi internetten bulup kullanıp hiç kafa yormazken class mekanikleri çok sağlam da burda mı zayıf? Yok tabii bir elitistjerk kaynağın, kafa da yormak istemiyorsun, class şeysi kötü yav iki tane düğme var.. Yok yahu? "Sürekli 1 tuşuna basarak oynamak" diyen bir arkadaş var mesela bu post'ta evlere şenlik. Sürekli 1 tuşuna basmana gerek yok yavrucuğum. Auto skill o, sen basmasan da hatta hareket de etsen mesela o sırada kendiliğinden cast oluyor.

MMO adına tek bildiğiniz (ki haklısınız tabii içerği hızla tüket title al rep topla item al sonra da yeni içeriğin çıkmasını bekle, en kolayı o) WoW ve türevleri ise çok yanlış oyundasınız zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Necropsie

Bir haftada level 80 olurum ondan sonra da end game yok diye oturup bok atarım diyenler oynamasın bi zahmet. Bu oyun WoW değil. WoW'u geçtim, Rift değil, EQ2 değil, Lotro değil, bu başka bişey. Vista'ların, POI'lerin keyfini çıkarmadan oynayacaksınız, keyif alamazsınız tabii. Hayır niye adam gibi şunu demiyorsunuz, arkadaş bu youn başkaymış, bana hitap etmiyormuş, ben oynamam, oynayana da mani olmam. Bak ne kadar basit. Onun yerine kalkıp neden "hiç içerik yok, hemen bitti, class mekanileri çok zayıf bıdı bıdı" demeyi tercih ediyorsun ki? Senin şimdiye kadar oynadığın cinsten bir oyun değil bu. Haldır haldır level atlamaya çalışırsan zevk alamazsın, içerik yok dersin. Hemen de biter evet. Her classın kullanabileceği bir sürü silah, bunlara uygun skiller ve onlarca ek skill var oyunda, bu mu zayıf mekanik? Ulan WoW'da herkes en iyi buildi internetten bulup kullanıp hiç kafa yormazken class mekanikleri çok sağlam da burda mı zayıf? Yok tabii bir elitistjerk kaynağın, kafa da yormak istemiyorsun, class şeysi kötü yav iki tane düğme var.. Yok yahu? "Sürekli 1 tuşuna basarak oynamak" diyen bir arkadaş var mesela bu post'ta evlere şenlik. Sürekli 1 tuşuna basmana gerek yok yavrucuğum. Auto skill o, sen basmasan da hatta hareket de etsen mesela o sırada kendiliğinden cast oluyor.

MMO adına tek bildiğiniz (ki haklısınız tabii içerği hızla tüket title al rep topla item al sonra da yeni içeriğin çıkmasını bekle, en kolayı o) WoW ve türevleri ise çok yanlış oyundasınız zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qahlel -- 14 Eylül 2017; 6:21:43 >

• bende yıllarca mmo oynamış biri olarak yeni bir arayış içerisine girdim. burada yazılan hunharca yazıları tek tek okudum; en başta adam oynamış görüşlerini bildilmiş burası bir forum forumunda amacı budur. Dediğim gibi arayış içersindeydim oyunun f2p veya b2p olması gerekiyordu öğrenci bir adam olarak p2p oyunları uzun soluklu oynıyomurum. Wow u Tbc de aktif bir şekil oynadım geri kalan patch leri arkadaşlarımdan takip ettim onları raidlerde izledim. Daha dün arkadaşlarımla sohbet ederken oyunculuk farklarından bahsettik hatta tartıstık onlar wow u tamamen pvp üzerine oynarken ben oynadıgım süresinin %30 unu pvp ye ayırırdım. benim mmo anlayışım en küçük dungeonu bile farmlamak bossların altında koşuşturmak kalan zamanımdada arkadas cevremle konusarak yada aynı ortamda pvp yapmaktır. GW2 bu yönüyle bana hitap etmeyen bir oyun oldugunu attıgınız mesajlardan suan ögrendim. @Catalan arkdsıma tamamen katıldıgımı belirtmek istiyorum çnkü oynlardan baska trlu zevk alınamadıgını aynı mmoda saatler aylar yıllar gecrmekle buyuk zevkler alınamadıgını tadan biriyim. Buralara gelmeden önce Dc Universe de 6-7 ay takıldım ondan sonra D3 te biraz takıldıktan sonra almam gereken zevki oyundan aldım geriye kalan archivment,style vb. seylerle ugrasarak zaman kaybedecegimi anladıgımda oyunu kapattım ve birdaha girmez hale geldim. WoW u hala destekleyen biriyim ve onun raid sistemini kıracak bir oyun gelmedikce hepte böyle kalacagım.

Oyunların pvp sistemlerini yok 16 skill var yok 75 skill yok 5 skill var bunları 5 yaşındaki cocuk bile oynar sözleriyle kısıtlamyın eleştirmeyin derim. Yaptıgınız begenmediginiz bi oyunu kötülemkten öteye gidemez. burada metin 2 den bahsetmiyoruzki hamle at kılıc cevir = max dmg e ulaş burada GW2 den bahsediyoruz kendi içinde 3-4 tane macro,combo barındıracak bir oyun degil.

Bazı arkadaslarda dönün yuvanıza, çekin gidin rahat rahat oynayalım sözlerinide cok yanlış buluyorum. sonuçta buraya düşen arkadaslar kendilerine yenilik arıyorlar bulamadıklarında ise zaten giderler. nasıl f2p bir oyunu indirirsin tadarsın baktın olmuyor oyundan çıkarsın ve silersin. forumlar oyunları iyi kötü tartışma alanlarıdır. adamın buraya gelip yorumunu yapması senin ona yaptıgın saygısızlıktan başka hiçbirşey değildir benim onu söyleyenlere cevabım asıl gidin siz oyununuzu oynayın olacaktır.

Toparlayayım istiyrum. uzun süredir mmo oynuyorum birçok oyunu tattım denedim. MMo da okadar ugrastıktan sonra baskalarına üstünlük saglayacak gear, rank vb şeylerin olmaması eksiklik, benm gibi o raidden bu dungeona koşacak adamlar için tadının tuzunun az olması bu oyunu alma diyen yanları ama GW2 ismini tatmak onuda oynadım diyebilmek pvp sistemini görmek için alıp takılmayı planlıyorum herkeze iyi eylenceler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.