Şimdi Ara

Oyun beklentilerimi karşılamadı malesef (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
7.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iCb4uC
    Ya biz anlatamıoz ya siz anlamak istemiosunuz. Ben ilerde paket çıkıcak diye nie oyuna para verip beklemek zorunda kalıorum. Madem böle bişi yapıcaklar oyuna b2p yapmak yerine p2p yapıp adam gibi içerikle çıkarsınlar insanlar oynamıcakmı. 1 ay zarzor oynucağm oyuna nie 100 lira bayılayım. Pvp adı altında çıkan oyunda 4 tane map var ve hepsinde aynı sistem. Ne deathmatch ne capture flag ne benzeri birşey. 16 tane skili olan class tan kaç tane build çıkarabilirsiniz. Arkadaş biraz gerçekçi olup tarafsız bakın. Oyuna para verdik diye ne bu savunma yapma isteği.

Neyin kafasındasın bilmiyorum ama, Sadece tek silahı yanında bulunduran -özellikle PvE için öyle bir adam varsa artık- Elementalist'in 46 tane skill'i var.
    Kombat sırasında ilk 5 skill F1F2F3F4 ile değiştirebilirken, combat sonrası özellikle dungeonlarda diğer skilllerini genellikle değiştirmen gerekiyor.
    Diğer classlar için de benzer şeyler mevcut. onlarda da silahı değiştiriyorsun vs vs. -Hammer Guardian ile Greatsword veya Mace+Shield guardian arasında uçurum var resmen.- Çoğu class condition stacklemek üzerine bir build izleyebiliyor, ama bunun yerine düz damage atmaya yönelik, damage tanklemeye yönelik, insanlara yardım etmeye yönelik buildler de deneyebiliyorsunuz. Build yapısı olarak sayı az gibi dursa da, bu buildlerin oynanış tarzı zaten farkı yaratan şeyler. -Yani bir class birden farklı şekilde condition stackleyebiliyor vs vs.-

Capture and Hold strateji isteyen, voip olmadan hiç tanımadığın adamlarla oynayıp organize olabileceğin kadar basit bir mod. Turnuva seviyesinde oynarsınız demiyorum, dediğim şey anlaması basit, mükemmelleştirmesi zor bir mod.
    4 tane PvP haritası biraz az gelebilir doğru. sPvP oyunun e-spor modu. espor modu olması neden harita sayısının az olmasını kabul edilebilir yapar? Çünkü espor da önemli olan şey strateji ve yetenek olmalıdır, yani profesyonel sporlar ile kıyaslayabilirsin. Hepsi aynı kurallar içersinde strateji değiştirmek veya sadece yaptığın şeyi, daha iyi yapmaya çalışmak üzerine kuruludur. Sürekli harita eklemek ya da harita sayısının artması takım oyunu olan bir oyunda pek iyi bir şey değil. Daha farklı modlar olmalı mı? Olmalı. Ancak sPvP'nin tamamen spor olduğunu düşünürsen, öncelikli olan bir tane takım oyunu isteyen mod olması yeterli şu an için.

PvP olarak kast ettiğin şey WvWvW ise, sadece EB ile çıksa oyun hak verirdim de, yanında 3 tane daha kıta var zaten onun.

Ve bir de bir şey diyeyim sana, alıp da 1 ay oynamama ihtimalin olan bir oyunu, niye hiç bir videosuna bakmadan aldın ki? Oyunun ne olduğu belliydi. Oyun farklı bir şey söyleyip insanları çekmeye de çalışmadı. PvP'nin ne olduğu belliydi, PvE'nin ne olduğu belliydi. Adamlar her ikisi için de kütük gibi durup Cooldown dolmasını izlerseniz oyun sarmaz diye bangır bangır bağırdı yani. -Bu tamamen senin hatandır, söylenmeye hakkın yok demeye çalışıyorum.-

Not: Videoları otur ara youtubedan bak falan demiyorum bu arada, oyunu almadan öncehttps://www.guildwars2.com/en/media/videos/ gidip sadece overview videolarına baksan kısa kısa, yeterli olurdu oyunun ne verip vermediğini anlaman için.

Not2: Tabi ki bir oyun herkese hitap etmez, öyle bir şey yok. Benim anlamadığım şey, Guild Wars 2'nin WoW2 olmasını bekleyen insanlar -senin için demiyorum kişisel alma-. Oyun WoW un devamı değil ve olmak istemiyor yani. Bu oyun competitive pvp ağırlıklı bir oyun. End Game'i de PvP ağırlıklı doğal olarak. Sonra değişir, Legendary Craftlamak ya da daha şekil görünmek dışında PvE içeren bir end game gelir mi? Gelebilir de gelmeyebilir de. Böyle bir şey için söz verdiklerini hatırlamıyorum ben ve şu an ki halinden de oldukça mutluyum oyunun. (Oyunda çok ama çok eksik vardı her oyunda olduğu gibi. Önemli olan ArenaNet'in bu şekilde çalışıp hatalarını düzeltmeye uğraşması.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 14 Eylül 2012; 6:43:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Sağ bardaki skiller buff amaçlı kullanıldığı için genel olarak toplamda 5 tane skillin var.Ve her classın bu 5 skillinin işlevleri aynı.
    1-standart auto attack
    2-zarar veren saldırı
    3-armor düşüren saldırı
    4-slow veren saldırı
    5-alan
    Genel olarak classı da değiştirsen,silahı da değiştirsen aynı.Bilmiyorum wowun laneti mi ama wow oynadıktan sonra hiçbir mmo bana zevkli gelmedi.Wowu da oynamıyorum sıktığı için mmosuz kaldım.

yanlısınvar sagdaki 5 skil bu amaclı degil sadce zarar veren saldıra var mesela necrode baya. mob cıkartma var vs her clasda farklı ama bzı ortak noktalar elbette var hızlı kosma vs gibi.

• @PhTx3

• WoW yenilikçi değilmiymiş (!) Yok artık EQ yu bende oynadım. WoW çıktığı yıl üst düzey bir oyundu ve çok yenilikçiydi.
  • 6 senelik wow maceramı 1-2 sene evel sonlardırmıştım. Sonra biraz swtor takıldım , şimdide gw2 aldım. 1 haftadır oynamaya çalışıyorum para verdim o kadar bari end game 'ini göreyim diye hiç mi hiç sarmadı. Sürekli stackoverflow , instance loadingler, grafik motorundan kaynaklı civardaki npc, player ayrımı yapılamıyor ve karma karışık içerik. 3-5 skill ile karakteri oynamak yada mob ların düşük yapay zekası fln. işten sonra 1-2 saat casual takılayım diye aldım oyunu ama resmen zorakiyetten oyuna giriyorum, para verdim o kadar diye. Alıcı bulursam hesabımı satıcam. hem wow hemde swtor de oyunu aldıktan sonra uzunca bir süre boyunca uykusuz kalip gece gündüz oyunu oynadım ama gw2 bende bu hissi oluşturmadı.

gw2 ye laf ettirmeyenler; oyun babanızın malı değil, sizler gibi herkes bu oyundan çok büyük beklenti aradı, yeni bir heyacan olur diye gördü fakat belli bir kesmi tatmin etmedi. Özellikle wow deneyimi olanları çünkü blizzard çıtayı yükseltti mmorpglerde ve bu da bizlerin çıtayı daha da yükseltmemize sebep oldu.

f2p olduğunda tekrardan swtor a geçicem gibi görünüyor.

• İşte bu güzel , wow cular yavaş yavaş bırakıyorlar.
  • Dünya üzerinde her mmorpg seven insanı tatmin yada memnun eden bir oyun benim bildiğim kadarı ile yok sanırım.

Bu oyun elbette wow ile kıyaslanamaz.Arada yıl olarak tecrübe farkı var.(edit: Bu cümle tartışılabilir.)

Her insanın bütçesi bir oyuna her ay ücret verecek kadar yeterli olmayabilir.Sadece 110 tl verip bu evrende oynamak az bile.Aklı başında insan f2p bir oyun oynamak yerine,b2p bir oyunu tercih ediyor.

Bazı arkadaşlar ozaman daha iyi olsaydı da aylık ücret olsaydı diyor.Bende onlara diyorumki,madem k iaylık ücret vermeye çok heveslisiniz neden aylık ücret alan bir oyun oynamıyorsunuz ?

Oyun yapımcısı zaten biz şöyleyiz biz böyleyiz diye çıkmadı piyasaya.

Şuan oyunun tek sorunu ufak tefek buglardır.Bunlara rağmen çok güzel çıkış yaptı.Onun haricinde bahsettiğiniz sorunlar sizin kişisel oyun tatmin seviyenizle alakalı problemlerdir ve bunu oyuna mal edemessiniz.

Ayrıca ben sizi gerçekten anlamıyorum yani bazıları oyun şukadar skill var,yok 3 map var diyor.Bu olayda sizin sorununuz.Oyunu almadan önce araştırsaydınız zaten oyunda kaç skill,kaç map yada nelerin olup nelerin olmadığını öğrenebilirdiniz.

Üzerine basa basa söylüyorum. Bu oyun aylık ücret ödenmeden oynanabilecek en iyi mmorpg'dir.İstediğiniz yeri araştırın.Ha bende para çok bir oyuna her ay para veririm diyen varsa yolları açık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 14 Eylül 2012; 15:07:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke
    Bu oyun aylık ücret ödenmeden oynanabilecek en iyi mmorpg'dir.
    burada hem fikiriz[ aizenle aynı fikirdeyim hadi seretei yok edelim]
    benim bu oyunu almamın nedeni b2p olduğu için hani itemi para ile almıyorum gem exchance var ve fiyatları ucuz baya bayabi ucuz 5 golda deluxe editiona accountumu upgrade edebilirsin bile diyenler oldu. haritanın %48ini açtım gerçekten sıkıldım yani level 15 yerinde gang yiyorum npclerden veya downled oluyorum tam healimi doldurcam mob spawnları çok hızlı respawn oluyor enerjinin böyle 1 gıdımı kalmıs respawn olup öldürüyorlar levelim 60+ olduğu için reslenme ücreti olarak 1 silver ödüyorum işte dediğim gibi bende aynı şeyi düşünenlerdenim. bu arada dediğin oyun mevcut herkesin yani yaklaşik bir 10 sene geçmişi olan kişilerin tek sevebileceği oyun ve mutlu olduğu oyun ultima online adlı oyundur güzel de bir server olduğu zaman tadından geçilmez.

• Beklentileri karşılamak, tabiatı ile insanın ne beklediğiyle alakalıdır. Beklentilerimi karşılamadı malesef diye bir topic yazmak, oyunla alakalı deil ama geçekten çok cahilce ve kibirli bir tabir olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasper82

Beklentileri karşılamak, tabiatı ile insanın ne beklediğiyle alakalıdır. Beklentilerimi karşılamadı malesef diye bir topic yazmak, oyunla alakalı deil ama geçekten çok cahilce ve kibirli bir tabir olmuş.

Birde cahil olduk vay be. Kusura bakma arkadaşım biz cahiliz.

Forumlar insanların fikirlerini bilgilerini paylaştığı ve tartıştığı ortamlardır. Her çıkan şeyi pohpohladığı yerler değil. Başlığı beğenmiyorsan girmez yorum atmazsın. Kişisel fikirlerini paylaştığı için bi insana cahil demek akıl yaşı 15 i geçmemiş bi insanın düşüncesidir kusura bakma.

Oyun beklentilerimi karşılamadı malesef

Çıkalı 2 hafta olmuş bir oyunun ana sayfasından görüntü bu aralardan ayıklanmış birşey değil. Guild wars 2 iddialı çıkmış bi yapımdır. Bir sürü reklamı tanıtımı vs. yapılmıştır. Bir oyunun b2p f2p p2p olması o oyunla ilgili kalite ayrımı yapmayı gerektirmez.

Pvp le ilgili iddialı çıkmış bir oyun içinde 4 tane pvp haritasından ve bu haritalarda sadece bölge ele geçirmek amacından fazlası olmalıydı. Oyunla ilgili yapılmış tek tatmin edici nokta wvwvw bölümü. Tabi optimizasyon sorunlarını saymazsak. Kaçınızın bilgisayarı bu haritayı akıcı oynamak için gerekli donanıma sahip olduğunu merak ediorum. Hani tek sefer para verip uygun fiyata aldıgınız oyun için bilgisayarınızı upgrade etmek zorunda kalmanızda garip oluo

• Kibir ve cahilliğin sonu yok tabi...
  • Adam beklentilerimi karşılamadı demiş siz cahilce demişsiniz şakamısınız ??Gw2 hakkında eleştirilerini yazmış adam ki bu şekilde en azından düzgün içerkli yazılar okumak güzel birşey.Kuyruguna basımışlar gibi tepki verenler var enteresan.Sakin olun katılmıyorsanız gerekceleriyle bildirin.Tutup ta bi gidin ya oynamayın o zaman bu oyunu gidin wow oynayın triplerine gircekseniz yandık:).
  • Benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.
  • Gw2 fail oldu. Wow'a devam.. 6 yıldır aynı muhabbet

- xxx oyunu wow'a rakip olarak geliyor.

Sonuç : Oyun çıkar. İlk başlarda oyun tutulur insanlar sever (çünkü farklı gelmiştir). Bikaç ay içinde herkes wowa geri döner.

Blizz yeni bi online oyun çıkarmadıkça bu seviyede bi oyun aramayın derim.
  • Nasıl denir?

"Oyun beklentilerimi karşılamadı malesef"

Yemekteyiz programı bolum 64?

Huysuz Kız arkadaşın, aldığın hediyeyi gördüğündeki tavrı?

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış? (türevleri)

"Kuyruguna basımışlar gibi tepki verenler var enteresan" tavşanın kuyruğu vardı sanırım?

Doğrudur herkez yazmakta özgür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasper82 -- 14 Eylül 2012; 17:35:00 >
  • Araştırmadan oyun alırsanız olacağı bu.Sözde çok online oyun oynamış kişiler(miş).Arenanet sizin o kafanızda hayal ettiğiniz şeyleri zaten vaat etmedi bunu öğrenin.Oyun çıkmadan önce ne söylediyse oyunun içinde onlar var.Şimdi tavır şu ; Ama 4 pvp haritası var olmaz ki ben yapamam falan filan çocuk gibi tavırlar.Eeee bunu zaten biliyorduk önceden , sana 8-10 tane pvp haritası vaat etmedi ki bu serzenişleri haklı göreyim.Sonuç : verdikleri 100 tl yi kendilerine yetiremeyen insanlar , eee araştırıp alıcan arkadaş sonra burda cik cik ötmeyeceksin.Bu yazıya karşılık verilir ise cevap vermeyeceğim , başka diyecek bir şey yok.Ya oyununuza(Wow vs.) geri dönün ya da susun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjanahmet -- 14 Eylül 2012; 18:06:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasper82

Nasıl denir?

"Oyun beklentilerimi karşılamadı malesef"

Yemekteyiz programı bolum 64?

Huysuz Kız arkadaşın, aldığın hediyeyi gördüğündeki tavrı?

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış? (türevleri)

"Kuyruguna basımışlar gibi tepki verenler var enteresan" tavşanın kuyruğu vardı sanırım?

Doğrudur herkez yazmakta özgür..

Boyle yazinca karizma oldugunu ya da ironi yaptigini saniyorsun sanirim. Ama sadece bos muhabbet yapmissin.

Aklin yasi yok tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

Araştırmadan oyun alırsanız olacağı bu.Sözde çok online oyun oynamış kişiler(miş).Arenanet sizin o kafanızda hayal ettiğiniz şeyleri zaten vaat etmedi bunu öğrenin.Oyun çıkmadan önce ne söylediyse oyunun içinde onlar var.Şimdi tavır şu ; Ama 4 pvp haritası var olmaz ki ben yapamam falan filan çocuk gibi tavırlar.Eeee bunu zaten biliyorduk önceden , sana 8-10 tane pvp haritası vaat etmedi ki bu serzenişleri haklı göreyim.Sonuç : verdikleri 100 tl yi kendilerine yetiremeyen insanlar , eee araştırıp alıcan arkadaş sonra burda cik cik ötmeyeceksin.Bu yazıya karşılık verilir ise cevap vermeyeceğim , başka diyecek bir şey yok.Ya oyununuza(Wow vs.) geri dönün ya da susun...

Konudaki mantıklı birkaç yazıdan biri olmuş hocam. Millet Gw2den ne bekliyordu anlamıyorum, Sword art online mı lan bu, onu mu bekliyorlardı Gw2den acaba?

• WOW CU ARKADAŞLAR ŞU OYUNU BIRAKINDA WvW rahat rahat girelim boşuna yer kaplıosunuz. yada beğenmeyenlerede sesleniyorum gidin artık ya şu oyundan :s hergün 2 saat beklemez zorunda kalıyoruz. oyunu oynamak isteyen rahat rahat oynasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.