Şimdi Ara

Oyun bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tamamen bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum her şeyiyle rahat rahat full ayarlarda oynamak istiyorum oyunları fakat bilgim pek olmadığından sizlere danışıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse çok memnun olurum öncelikle kasadan başlamak istiyorum toplamaya önce kasayı alıp diğerlerini tek tek tamamlamayı düşünüyorum her anlamıyla bir oyun bilgisayarının kasası nasıl olmalı önerebileceğiniz bir kasa/kasalar var mıdır?

• Elebor E kullanıcısına yanıt
    oyun bilgisayarı alacaksan toplama alacaksın tüm oyunları ultra ayarda oynamak istiyorsanız sadece kasaya 2500 ile 3000 tl ödemeniz lazım bütçenizi bize söylerseniz size daha rahat yardımcı olabiliriz ayrıca toplanacak sistemde monitör,klavye ve mouse varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyrancı9999 -- 31 Temmuz 2014; 17:13:41 >
  • Kasadan kastım sadece dışı yani içindekiler hariç ilk etapta kasayı almak sonra içini toplamak istiyorum yani ekran kartı işlemci vs. hani diyorum ki kaç volt olmalı nasıl olmalı bunlar kasa fiyatlarına da baktım en yükseği 600 tl civarında. Bilgisayarı öyle tek seferde toplamayacağımdan bütçe pek önemli değil teker teker yavaş yavaş toplayacağım. dış kılıf olarak kasa ne öneriyorsunuz aranması gereken özellik nedir acaba?

Edit: Klavye mouse falan onları kasayı toparladıktan sonra halledeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elebor -- 31 Temmuz 2014; 17:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elebor

Kasadan kastım sadece dışı yani içindekiler hariç ilk etapta kasayı almak sonra içini toplamak istiyorum yani ekran kartı işlemci vs. hani diyorum ki kaç volt olmalı nasıl olmalı bunlar kasa fiyatlarına da baktım en yükseği 600 tl civarında. Bilgisayarı öyle tek seferde toplamayacağımdan bütçe pek önemli değil teker teker yavaş yavaş toplayacağım. dış kılıf olarak kasa ne öneriyorsunuz aranması gereken özellik nedir acaba?

Edit: Klavye mouse falan onları kasayı toparladıktan sonra halledeceğim

Yani şimdi kaç Watt'lık güç kaynağı alacağınız diğer bileşenlere bağlıdır. Ama bu fazlasıyla yeterli olur:http://www.vatanbilgisayar.com/carbide-serisi%E2%84%A2-400r-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa.html Gerek malzeme kalitesi olsun gerekse de güç kaynağı olsun gaye kaliteli bir kasadır.

benim tavsiyem paranızı biriktirin hepsini birlikte alın zaman geçtikce parçalar ucuzluyor şimdi 300 tl ye alacağınız kasa belki 1-2 ay sonra 250 tl olacak ama siz bilirsiniz benim tavsiyem psu minimum bir 700 watt olsun iyi ekran kartı takarsanız sorun çıkarmasın diye size corsair 400r- haf 912 ve xıgmatek talon önerebilrim
  • H4PPY kullanıcısına yanıt
    Linkini verdiğiniz kasa hoşuma gitti ve okuduğum şeylere göre de 750w gayet iyi deniyor ama bir kasa da aranması gereken özellik nedir ne değildir pek fikrim olmadığından bir şey diyemiyorum fakat okuduğum yorumlarda herkes çok güzel olduğundan oyun kasası olduğundan söz etmiş gönül rahatlığıyla alabilir ve bir daha bu kasanın üzeri dizayn edebilirim tüm parçaları öyle değil mi?
  • Evet olmuşken herşeyiyle bir kasa olsun beni uzun bir süre götürsün istiyorum bu nedenle ekran kartını da kaliteli almayı istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    R9 290 trı-x veya pcs+ fazlasıyla işinizi görür
  • R9 290 trı-x araştırdım şimdi herkes müthiş diyor fiyatına baktım vatan dan gözlerim açıldı 1.180 tl bir ekran kartına veremem ne kadar iyi olursa olsun ama pcs+ ya da baktım onun için de çok iyi demişler ve fiyatıda güzel o yüzden ekran kartını da bu önerdiğinizi almayı düşünüyorum çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elebor

Linkini verdiğiniz kasa hoşuma gitti ve okuduğum şeylere göre de 750w gayet iyi deniyor ama bir kasa da aranması gereken özellik nedir ne değildir pek fikrim olmadığından bir şey diyemiyorum fakat okuduğum yorumlarda herkes çok güzel olduğundan oyun kasası olduğundan söz etmiş gönül rahatlığıyla alabilir ve bir daha bu kasanın üzeri dizayn edebilirim tüm parçaları öyle değil mi?

Her şeyiyle harika bir kasadır. Güç kaynağı verimlidir. Onu alın
  • H4PPY kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum bu kasayı alıyorum ekran kartı olarakta pcs+ alıyorum anakart işlemci fanlar falan hepsini yavaş yavaş teker teker elim bollaştıkça tamamlayıp canavar gibi bir oyun bilgisayarı yapacağım Allahın izniyle
  • Bos kasa alip ne yapacksin.

Hiriktir toplu al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bir yanlış olmasın ben r9 290 pcs+ önerdim size onun fiyatı 1172 tl idi r9 290 trı-x ile aynı fiyatta :) ama siz bütçem yetmiyo derseniz r9 280x pcs+ R9 280x dc ii r9 280x vapor-x modelleri r9 290 trı-x ile r9 290 pcs + ya göre hemen hemen 300 tl daha ucuz onlara bakın bence
  • Parayı biriktripte birden alın derim yoksa zarara girersiz. Teknoloji hızlı ilerliyor ha illa alıcam dersen en son anakart,işlemci ve ekran kartı al ama dediğim gibi biriktripte al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.