Öncelikle herkese iyi akşamlar ben sıfırdan pc topluyacağım fakat daha önce hiç pc toplamadım bu yüzden biraz bilgisizim ben oyun için pc topluyacağım işlemci için amd phenom II kullanmak istiyorum ve 2 tane 4 gblik ram fakat bunlara uyumlu ve sağlam bir pc için gerekli bileşenleri seçmekte zorlanıyorum bana 1250 TL - 2000 TL arası sistem önerebilecek olan varmı?
Birde internetten sipariş mi ettirsem daha uygun fiyata alabilirim yoksa media markt a ya da electro worlde falan mı giderek daha uygun fiyata bulabilirim?
Media Markt tamamen fahiş fiyatlara parça satıyor. Vatan'da indirim var. Bütçe aralığınız çok geniş. Biraz daraltırsanız, sağlam sistemler kurulur. Bütçeye monitör ve çevre bileşenleri dahil mi?
Bütçeyi aşmadan şöyle bir sistem iyi olacaktır. yazdığım işlemci istediğiniz amd işlemciden daha performanslıdır. parçaların hepsini aynı yerden yazdım siparişten sonra telefon edip yada mail atıp montajlanıp test edilmesini isteyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Ramptha
Media Markt tamamen fahiş fiyatlara parça satıyor. Vatan'da indirim var. Bütçe aralığınız çok geniş. Biraz daraltırsanız, sağlam sistemler kurulur. Bütçeye monitör ve çevre bileşenleri dahil mi?
özür dilerim eklemeyi unutmuşum monitör dahil değil. çevre bileşenleri dediğiniz tam olarak ne oluyor klavye mause vs ise onlarda dahil değil sadece kasa. dahada daraltırsak 1750 ye çekelim 2000 i.
Bütçeyi aşmadan şöyle bir sistem iyi olacaktır. yazdığım işlemci istediğiniz amd işlemciden daha performanslıdır. parçaların hepsini aynı yerden yazdım siparişten sonra telefon edip yada mail atıp montajlanıp test edilmesini isteyebilirsiniz.
öncelikle sistem tavsiyesi için teşekkür ederim. amd işlemci oyun için intelden daha iyi diye duymuştumda intel i5 phenom dan mı daha iyi yoksa intel işlemciler genel olarak amd den daha mı iyi olur?Birde teknobiyotikten kapıda ödeme şansım yok galiba yoksa var mı bir bilginiz var mı?