Şimdi Ara

Oyun bilgisayarı kasa toplamak için gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bilgisayarım eski bir bilgisayar 4 yılı aşkın. Kendimce Ekran Kartı İşlemci İşlemci Soğutma Anakart SSD RAM fikrim var onun dışında oyun için bilgisayarın çalışmasını etkileyecek birşey gerekli midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klontho -- 26 Ekim 2014; 19:41:42 >

• Kasanın bilgilerini yazarsanız yardımcı olabilirler
  • Kasam biraz eski ama normal yani kötü değil kendimce belirli bir şeyler belirledim Ekran Kartı İşlemci İşlemci Soğutma Anakart SSD RAM dışında başka bir şey gerekli midir?
  • Bunların yanında güç kaynağı da gerekebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi kasamdaki güç kaynağı iş görmez mi
  • Klontho K kullanıcısına yanıt
    Hocam hele bir kasanın özelliklerini güç kaynağını vs. hepsini yazında ona göre cevap verelim.
  • İşlemciyi orta seviyede tutup bütçenin çoğunu ekran kartına ayırmanız dahada performanslı bi bilgisayar toplamanızı sağlayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Hocam anakartin sata3 ise aldigin ssd den verim alamazsin. Sistemini upgrade edeceksen butcen ile mevcut sistemini yazmalisinki ona gore fikir yurutelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Illa ssd almana gerek yok ona verecegin parayi baska seylere ekleyebilirsin ram veya islemci

• hocam benim anlamadığım bu ssd ne işe yarıyor anlatırsanız sevinirimkendi bilgisayarımdaki yetmez mi
  • En önemlisi para 💰 gereklidir kardeşim bütçeni belirt ki yardımcı olabilsinler

• kusura bakmayın benim bilgisayarda ssd yokmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.