Şimdi Ara

Oyun Bilgisayarı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mevcut kasaya bir güncelleme yapmak istiyorum. İşlemci, anakart ve ekran kartını değiştireceğim. Aklımdaki parçalar şunlar:

ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600MHz Anakart
    SAPPHIRE HD5770 Vapor-X GDDR5 1GB 128Bit ATI 11 Ekran Kartı (11163-05-20R)
    AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 3.4GHz 8MB Cache 45nm İşlemci

Bana yaklaşık 850 TL civarına patlıyor Vatan'dan alırsam. Öncelikle varsa yorumlarınızı alabilir miyim? Bir ikincisi montaj işlerinden çok anlayan birisi değilim. Vatan bunları alsam da montaj yapmıyormuş, bunların kurulumunu Ankara içerisinde nasıl halledebilirim bir tavsiyeniz var mı?

• işlemciyi athlon x4 635 ekran kartını gtx 460 1gb alırsan oyun performansın daha yüksek olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

işlemciyi athlon x4 635 ekran kartını gtx 460 1gb alırsan oyun performansın daha yüksek olur...

+1 ;)
  • İşlemciyi ve ekran kartını alabilirsen x4 945 + gtx460 olarak al . Ramlerin ddr3 dimi bu arada ?
    Montaj konusunda ise komple sistemi toplarken montaj yapiyorlar ancak senin durum biraz farkı ve bu 3 parcayı senin eski kasaya montajlamaları gerekeceğinden montaj yapmayabilirler. Yinede bir sor.
  • Şimdi düşündüm de anakartı değiştirmeden AM2+ destekli olarak şöyle birşey yapsam:

PALIT - GTX 460 SONIC
    AMD - PHENOM II X4 940 BE

Ekstra masraftan kurtulurum ancak bu sistemin performansı nasıl olur? Bir de ne kadar idare eder ki? 965 Be ile bu işlemci arasında ciddi manada fark var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.