Şimdi Ara

oyun bilgisayarı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende moniter vs dış donanımlar mevcut sadece kasa içindeki donanımlarda değişiklikler yapacağım.

Kasaya cok önem veriyorum. Çünkü ilerde icindeki parcaları değistiririm ama kasa aynı kalacak ve performanslı kullanıslı kaliteli icine toz sızdırmayan bi kasa istiyorum.elimde şu an amd phenom x4 955 işlemci , Gigabyte MA785GT-UD3H ddr3 anakart ,ASUS EAH6850 1GB 256 bit DirectCU ekran kartı, harici ses kartı , eski tip kücük bi kasa, 500W psu ,3 x 2 gb ram 1333mhz, eski tip 500 gb HDD bulunuyor.Bunlardan bazılarını şimdilik koruyup ilerde değiştireceğim.şimdilik önemli parcaları öncelikli olarak degistirmek istiyorum.Para topladıkcada geri kalan parcaları.1500 - 2000 tl civarı bi bütçe ile ultimate bir oyun pc si kurmak istiyorum.

crosshair V formula nın özellikleri cok hosuma gitti.kendinden OC yapması, sogutucu sistemi,3 tane ekran kartı takılabiliyor olması,oyunlarda ping sürelerinde önemli fayda sağlaması ve performansı tabi ki.

Bana yardımcı olursanız cok sevinirim.Tesekkurler Şimdiden.

• yok mu yardım edebilecek birisi ?
  • Bence böyle devam et yok illa değiştircem diyorsanda gtx 670 al anakart çok önemli değil birde i5 3570K al ama sistemin oyunlar içib gayet yeterli
  • kasa degistireceksen haf 942 alirsin
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/gigabyte-nvidia-kepler-gtx670-2048mb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n670oc-2gd.html alicam budur
    %25 İndirimle bunu alirsin .
    http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rc-942-kkn1-gp-haf-x-942-black-edition-full-tower--pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=51398
    bunlari alirsin bide salam +1000 wat ustu salam bi psu alirisin moduler.
    Sabertooh oneririm 3 crossfire yapila biliyor. 5 sene garanti v o kadar para bayilmana gerek yok. fx 8150 alip güzel bi h serisi yada hava sogutma istiyosan bi sogutucula . 4.5 ghz oclarsin. zamanla gtx 670 sli yada . indirimle yada 2 elden 500 tl den 2 tane 7850 ala bilirisin. 3 cross yapmicaksan ne bu kadar buyuk bi kasa yada power ihtiyacin yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.