Şimdi Ara

Oyun Bilgisayarı Toplamak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyun Kasası toplamak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
    İşe girdim günlük 35-40 Lira alıyorum. Bütçem aylık +1000 lira toplayacağım kasanın acelesi yok 2 aya kadar günlük aldığım paralarla misal 1 hafta sonra anakart 1 hafta sonra ekran kartı gibisinden teker teker toplamayı düşünüyorum ama bu konu hakkında hiç bir fikrim yok. Burdaki abiler ve kardeşlerim bilen birisi bütçeme göre LoL'ü üst düzey grafiklerde oynayabileceğim ve çoğu güncel oyunu kaldırabilecek ve kasmayacak bir şekilde oynatabilecek bir kasa toplamama yardım edebilirse sevinirim.
    Eskişehirde yaşıyorum Vatanbilgisayarada gidip gelebilirim her türlü tavsiyenize açığım yeter ki doğru dürüst bi pc toplayayım.
    Bu arada tanıdığım bir abi sıfır oyun kasası satıyor banada önerdi ve özellikleri şöyle ;
    i3 son nesil islemci 8gb ram 1tb harddisk 2 gb ekran karti
    500w nagas oyun kasasi
    Samsung dvd rw
    Ekran karti 128bit ddr5

Fiyat olarak 1200 TL dedi sizce uygunmudur arkadaşlar ? Uygunsa ona para biriktirip onu da alabilirim. Bu iki konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• NirvanA26 N kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının tam modelini öğren ama sana tavsiyem kendin topla.Bu arada tek tek yerine paranı biriktirip hepsini toplu olarak almandır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Oyun sistemi topluyorum ..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.