Şimdi Ara

Oyun bulamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA V ve Battle Field 4 alıcam onun yanında 60-70 tl daha var ne önerirsiniz benim aklımdan geçenler:
    Mortal Kombat X
    Call of Duty Ghost veya Advanced Warfare
    Titan Fall
    CS:GO
    Eğer önereceğiniz başka oyunlar veya şu 2sini 3 ünü al diyeceğiniz varsa yazabilirsiniz. Teşekkürler

• ProDetecteD P kullanıcısına yanıt
    Ben Dark Souls 2 veya DayZ öneririm ama oradan CS:GO alabilirsin
  • aybars78 kullanıcısına yanıt
    Dark Souls'u pek sevmiyorum ama DayZ'ı düşünebilirim. Teşekkürler
  • Cs go ve mkx olabilir.Dayz alma bence yapimcilari hic calismiyor.
  • Mkx pc sürümü biraz sorunlu. Ondan onu bir kere daha düşün. Cs:go indirime girer 1-2 haftaya oyun içindeki kutular fiyatını çıkarıyor zaten. Bf4 varken cod ce titanfall a gerek yok bence. Mass effect serisi skyrim yada oblivion elder scroll serileriden güzel gider. witcher 3 bakabilirsin kutulu fiyatı bile gayet uygun. wolfenstein var uzun soluklu güzel bir fps oyunu. Oynadığın tarzları tazarsan daha fazla öneride bulunurum.
  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    Aslında bir tarz yok hepsinden tatmak istiyorum ama seçeneklere bakınca genelde fps var daha değişik şeyler istiyorum, skyrimi düşünüyordum ama dragon age origin var o skyrim daha iyiyse onu alırım wolfenstainde bf4 ve cs go alırsam çok fazla fps oluyor dediğim gibi bütün türlerden istiyorum, witcher 3 biraz pahalı ve kaldırmıycak gibi pc biraz daha yazarsanız sevinirim
    PC: İnte İ7 8 GB RAM ve Ekran Kartı:http://img.techpowerup.org/150604/nvidia_20150604_135611.png
  • nick_bulamayan_adam kullanıcısına yanıt
    Mkx de ne bulamadım nette
  • Cs GO
    RPG istiyorsan skyrim çok güzel oyun oynamadıysan oyna ama diyim CoDlar BF4 ler gibi yazılı hikayeyi takip etmiyorsunuz. İçinde epic hikayeler var ama anı yaşamazsanız sadece ana questlerde o etkiyi yapar. Benzer mekaniklere sahip ortamı farklı oyun fall out 3 veya fall out new vegas bakabilirsiniz. Açık dünya oynanışları gayet zevkli. Uzay temalı açık dünya ise mass effect çok güzel ve originde bundle olarak 3 oyun 29€ civarıydı. FPS olarak bf3 singleplayerını ben çok sevmiştim ama bf4'te ilk 2-3 bölümde aynı tadı alamadım hikaye bazlı istiyorsanız crysis 1 ve warheadi oynayın. Onlar çok daha güzeller. Multiplayer olarak bf4 ise gerçekten güzel bir oyun ama ondada premium olayı şart gibi birşey. DLC mapleri çok güzele benziyor bende daha almadığım için oynamadım. GTA V zaten almak istiyorsanuz diye çok anlatmaya gerek yok güzel oyun. Multi için %100 ekip gerekiyor yoksa zevki çıkmaz. GTA V ile daha fazla TPS oyun önermiyorum farklılık olsun diye hatred var güzele benziyor bu yaz bende almayı planlıyorum. Hack Slash tarzı oyunlar istiyorsan torchlight yada diablo 3 ve eklenti paketine bakabilirsin. Strateji olarak bu aralar pek oynamadığımdan yorumda bulunmuyorum. Yarış oyunu olarak GTA V gayet idare eder piyasadaki pek çok yarış oyunundan daha iyi dinamikleri var. Simülasyon tarzı istiyorsan ETS-2 çok zevkli tır oyunu. Ne varsa eskilerde var diyorsan quake 4 hikayesi etkileyici ve grafikleride göze çok batmayacaktır. Aklıma daha fazla oyun gelmiyor bu oyunlarda diablo limitiniz geçecektir belki yaz indirimleri tadında fiyatı düşebilir ama diğerleri genel olarak aradığınız fiyat aralıklarına sahipler. Biraz karışık oldu ama az biraz fikir verir umarım. İyi oyunlar.

• Cod'un son oyunları pişmanlıktır uzak dur. Hayatta kalma ve gerçekçilik seviyorsan şu anda en iyi oyun DayZ derim. Korku falan istiyorsanüz Outlast, Amnesia öneririm şahsen oynarken korkudan çıkış yaptığım zamanlar oldu. Bunun dışında çeşitli türlerden önerdiğim oyunlar Borderlands 2, company of heroes 2, crysis, grid 2 , don't starve , the forest, hitman absolution, la noire, metro last light, payday2, trine 2, torchlight 2.. Kendimdeki bazı oyunları önerdim telden bu kadar aklıma geldi :)
    GTA V i kesin alacağım onu aldıktan sonra 120 kadar para kalıyor yanına özet olarak en iyi hangisi iyi olur sizce ve bu arada CoD vs BF karşılaştırmanızı anlamadım biraz daha açarmısınız. Ayrıntılı cevaplaraınız için teşekkür ederim
  • byvzdlr7 kullanıcısına yanıt
    Korku bana göre değil söyledğiniz oyunlara bakacağım teşekkür ederim.
    cod vs bf4 değil aynı tarz oyunlar bf4 biraz daha gerçekci onun dışında ikisinden birini alıyorsanız yeter ama singleplayer olarak bence ikiside kötü. BF4 bence BF3'ten bile kötü singleplayer içeriyor. Single ağırlıklı alacaksanız başka güzel fps oyunları var crysis 1 - warhead - wolf gibi yazdım yukarı. Yoksa zaten gta hepsini içeriyor bence :)
  • Fallout 3 ve Wolfenstein New Order.
    Ben genel olarak multi için alıcam hangisini önerirsiniz
    Ekibin varsa BF4 + Premium alın güzel oyun. Ekip yoksa BF4 düz yeter. Karşı takımda saçma silahlar ile oynayan olmazsa oyun zevkli ama biraz performans sorunları yaşayabilirsiniz o pc ile. CoD son dönemlerde hiç oynamadım ama görüntüsü oynanışları vs pek benim tarzım değildi. Multide CS:GO'da zevkli olabiliyor. Kendi serverları daha fazla olmasıda genel olarak avantaj. Size önerim yaz indirimlerde cs:go alın kesmezse bf4 alırsınız zaten cs:go kendi parasını çıkaracaktır 2-3 aya.
    BF 4 e baktımda çok pahalı be anca onunla gta v alırım belki bide skyrim
    Yaz indirimleri gelmeye başladı bence acele etmeyin biraz ortama bakın. Humble bundle dan thief murder: Souls suspect, hitman son oyunu, kany & lynch, lara croftun son oyunu ( üstten görünüş) bunları içeren bundle ı 18 liraya aldım. Daha yarısını hiç yüklemedim bile. Beklemekte fayda var sadece gtaV kolay kolay düşmez bence. Dolar kuru seçimden sonra fırlarsa fiyatlar değişebilir onun garantisini veremem ama indirimler %50-75 mertebesinde olur bence.
    Bildiğniz ucuz satan site veya bundle satan site var mı ve GTA V i GreenManGaming den almayı düşünüyorum güvenilir midir veya daha ucuz site biliyor musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProDetecteD -- 5 Haziran 2015; 10:25:06 >
    HumbleBundle ve G2A var güvenilir g2ade shield ile almamızı öneriyorum yoksa satıcı dolandırırsa paranız boşa gider. Kingui gibi bir site var orda twitch yapan pintipanda fall out 4 ü steamin yarı fiyatına sattırıyor vs. GoG diye site var uzayıp gidiyor onları araştırmak gerek hepsinin yöntemleri var indirim kuponları vs var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.