Arkadaşlar burdaki herkesinde başına geldiği gibi laptop seçme süreci zor bir süreç, alıcağın laptopun fiyatı ve beklentilerin arttıkça daha da zorlaşıyor. Siz dostlardan son bir yardım isteyeceğim. Daha önce konuya denk geldiniz mi bilmiyorum ama asus nj550k ile başladığım yola mağazalardan bulamayıp asus g550jk ile devam ediyordum. Amma bir kaç araştırma yaptım bazı şeyleri hoşuma gitmedi ve sadece dış kasa yüzünden +500 tl bayılmaya da gönlüm pek razı gelmediğinden soğuk duruyordum.
Şimdi gelelim konunun meselesine, eskilerden tanıdığım bir arkadaş amerika da ikamet etmekte ve kısa süre sonra tr ye dönüş yapacak. bu haberi alınca ben biraz daha kesenin ağzını açarak bir kaç tercih yaptım. Sizinde yorumlarınıza sunuyorum
Bu en çok gönlüme yatan model, tek sorunum çok ağır mı olur acaba endişesi oldu. Daha önce rog kullanan arkadaşlar bir rahatsızlık çektiler mi yorum atsalar pek kayda geçer.
Her ne kadar MSI markasından uzak durmaya çalışsam da bu laptop özellikleri ve buna rağmen incelik ve ağırlığıyla aklımı çeldi. Bu modele ne diyorsunuz?
Bu da karşılaştırmaya sokabildiğim bir diğer model. Genel de en iyi laptop sıralamalarında üst sıralarda oluyor. Isınamadım ama
Arkadaşlar bunlar benim toplayabildiklerim. Aslında 15.6 inç lik bir laptop arıyordum ama 17.3'e geçtim. Arkadaşım alienware markasından bahsetti ama hem ben tanımadığım için hem de tr de çok yaygın olmadığı için yanaşmadım
Bütçem 1500-2000 USD. Amazondan almayı tercih ediyorum. Bi alışverişim daha olmuştu yine laptop olarak 3 ay sonra bir hatayla karşılaşınca tr den usa ya kargo parasını kendileri ödeyerek iade almışlardı. müşteri servisleri iyi. Amazondan tekliflerinize açığım.
Yine marka seçerken genelde 1 yıl uluslararası garanti oluyor. TR sınırlarında sıkıntı çıkarmayacak bir marka tavsiye etmeniz tercihimdir.
Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Klavye başında 4 gözle bekliyorum yanıtlarınızı. Başlığım agresifliği için özür dilerim. Böyle yapınca ilgi çekiyor sanırım:)