Şimdi Ara

OYUN CANAVAR KARŞILAŞTIRMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RouxTr -- 17 Aralık 2019; 11:2:11 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RouxTr -- 17 Aralık 2019; 11:2:19 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RouxTr -- 17 Aralık 2019; 11:2:25 >
  • Dell.com adresinden tam istediğin konfigürasyonu en ince ayrıntısına kadar da yapabilirsin haberin olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi rog tabiki gtx 870M kartı diğerlerinden daha üstün toshibaya yaklaşma bile zaten msinin 12 gb rami ve 860M ekran kartı var asus un çok ağır olacağını zannetmiyorum ama sonucta bir bir oyun leptobu yani ağır olması çok fazla etkilemez
  • Ben de haftaya amerikaya gideceğim acil bilgisayar almam gerekecek. Tavsiyeler işime yarayabilir. Ben de oyun ve grafik tasarımına uygun bir bilgisayar istiyorum 1200$ civarlarında ancak Asus Rog modelleri çok ağır gibi. Biraz daha hafif olsa iyi olur. 15.6 inch de işimi görür. Var mı tavsiyeniz?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RouxTr -- 17 Aralık 2019; 11:3:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asus alıyım diyordum am şu Lenovo y50 gene kafama yattı. Hep böyle oluyor lenovodan kurtulamıyoruz:D En son da lenovo z580 almıştım. Gerçi z580den hiç memnun değilim wifi kopması, touchpad ve ısınma sorunlarından dolayı. Babama verip amerikadan alacağım kendime. Ama ondan once y570 kullanmıştım, gayet memnundum ve Y serisinin sorunsuz olacağını düşünüyorum. Eğer Amerikada direk lenovo bayii falan varsa hemen alırım. Elden almak istiyorum. Nevada'ya gideceğim bakalım.

• Siz bir karar verebildiniz mi bu arada?
  • Alienware dell in alt markası oyun yaptıklarında en iyi markalardan biridir

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RouxTr -- 17 Aralık 2019; 11:2:45 >
  • Sager notebooklar var onlarada bakabilirsinhttp://www.xoticpc.com/sager-np9377s-clevo-p377sma-p-6981.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilic295 -- 5 Ağustos 2014; 15:59:52 >
  • kilic295 kullanıcısına yanıt
    o custom yapımcılar yurtdışına çıkınca sorunlu oluyo hocam, sagerin amerika içi serveri efsane ama yurtdışında 0. aynen viktor un tr'deki yeri gibi
  • Alienware 17 inçlik modelleri var onlara bak ya da gigabyte modellerine bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sertackkilic

o custom yapımcılar yurtdışına çıkınca sorunlu oluyo hocam, sagerin amerika içi serveri efsane ama yurtdışında 0. aynen viktor un tr'deki yeri gibi

Kisa zaman once aldigim msi gs60 ile ilgili fikirlerim asagidaki konuda mevcut.Sizin ilgilendiginiz gs70`in 15,6 inch versiyonu.Diger iki modele gore cok daha hafif ve ince.Ben su an icin memnunum.

http://forum.donanimhaber.com/m_95072986/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 5 Ağustos 2014; 21:01:41 >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RouxTr -- 17 Aralık 2019; 11:1:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.