Şimdi Ara

OYUN CANAVARI BİLGİSAYAR (2-3 YIL GARANTİ BELGELİ)--PAZARLIK YOK--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 OYUN CANAVARI BİLGİSAYAR (2-3 YIL GARANTİ BELGELİ)--PAZARLIK YOK--
    Monitör ve kasa dahil olmak üzere içinde'ki bütün parçaları 3 hafta önce toplattırdım. Bütün parçaların imzalı, kaşeli 2-3 yıllık garantisi var. Ciddi alıcılara garanti belgelerinin ve faturalarının fotoğrafını atarım. Bütün ürünler en önde gelen elektronik mağazalardan alındı. Ürünler geleli 3 hafta, kasa kurulalı 2 hafta oldu. Eve gelip detaylı bilgisayar incelemesi yapabilirsiniz. Kutu ve faturalarıyla teslim edilir. + STEAM HESABI

PARÇALARIN ALINDIĞI MAĞAZALAR: Vatan, Teknosa, Hepsiburada ve İtopya

MONİTÖR?: ACER 144Hz 1ms (Hepsiburada'da güncel fiyatı 3.000 TL)

KASA: COOLER MASTER MasterBox MB511 650W 80+ RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa

EKRAN KARTI: RTX2060 SUPER - (Hepsiburada'da güncel fiyatı 3.400 TL)

RAM: 16 GB

İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 3600 6-CORE 3.60 GHZ

Diğer parçaların güncel fiyatlarını paylaşmayacağım. Merak eden arkadaşlar araştırabilir. Ben kasa ve monitörü 9.000 TL ye satıyorum. Fırsat döneminde almıştım ve şimdi piyasaları çok arttı. Sıfır kurulmuş toplama bilgisayarı, mağazadan almış gibi benden alacaksınız.

AKLINIZA GELECEK BÜTÜN PARÇALARIN EN AZ 2 YIL GARANTİSİ VAR.

Ve ana kart vs detayları fotoğraflarda var.
    Bu arada Windows 10 orjinaldir !
    OYUN CANAVARI BİLGİSAYAR (2-3 YIL GARANTİ BELGELİ)--PAZARLIK YOK--

OYUN CANAVARI BİLGİSAYAR (2-3 YIL GARANTİ BELGELİ)--PAZARLIK YOK--OYUN CANAVARI BİLGİSAYAR (2-3 YIL GARANTİ BELGELİ)--PAZARLIK YOK--OYUN CANAVARI BİLGİSAYAR (2-3 YIL GARANTİ BELGELİ)--PAZARLIK YOK--OYUN CANAVARI BİLGİSAYAR (2-3 YIL GARANTİ BELGELİ)--PAZARLIK YOK--OYUN CANAVARI BİLGİSAYAR (2-3 YIL GARANTİ BELGELİ)--PAZARLIK YOK--OYUN CANAVARI BİLGİSAYAR (2-3 YIL GARANTİ BELGELİ)--PAZARLIK YOK--OYUN CANAVARI BİLGİSAYAR (2-3 YIL GARANTİ BELGELİ)--PAZARLIK YOK--OYUN CANAVARI BİLGİSAYAR (2-3 YIL GARANTİ BELGELİ)--PAZARLIK YOK--OYUN CANAVARI BİLGİSAYAR (2-3 YIL GARANTİ BELGELİ)--PAZARLIK YOK--OYUN CANAVARI BİLGİSAYAR (2-3 YIL GARANTİ BELGELİ)--PAZARLIK YOK--
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 6 Mayıs 2022 Satıldığı Şehir : Antalya, Kepez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 9000
  • Sana 1 tl kardeşim. Bence o bile fazla ama :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Acer monitör fiyatı olarak 3000 TL göstermenizin manasını anlayamadım. Siz resimdeki monitöre 3000 TL verir miydiniz ki o fiyatı koydunuz. O sitede fiyatı böyle görünebilir ama ederi asla ve asla o değildir. Ona gelene kadar neler var neler o fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 9 Mayıs 2020; 0:18:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.