Şimdi Ara

Oyun Çığrından Çıktı ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Serverler Boş Ama Giremiyorum .. Tek bende mi böyle oluyor ? :S

• Yine bakımamı aldılar acaba . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Yine bakımamı aldılar acaba . . .

yok almadılar .. server boşken almadı beni şimdi doldu serverler pf
  • evet aynen
  • suan bendede aynı 20 kısılık bos yer var denıyor hala
  • rev6 ya bakıp boş yer olduğunu söylüyorsunuz ama sırada önünüzde 50 kişi warsa ve serverda 50 kişilik yer bile boşalsa sizi almayabilir en azından ben yeni sistemden öyle anladım
  • banada oluyor populate yazior tikliyorum autologin aciyo bana salak client ne autologinin oglum gir iste bombos
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden hiç yoksa populate ken girebiliyorduk şimdi oda yok artık

Bu arada sadece forumdaki konulara bakarak oyundaki rezilliği anlamak mumkun oynamaya gerek yok.Son dönemlerde ne kadar çok Anti -Joymax konu açıldı say say bitmez..

Edit:İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marty Friedman_ -- 27 Temmuz 2009; 23:28:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTToman_ARMY

evet aynen

Sen hala konuşuyormusun
  • ben en son 2 saat önce girdim irismi isismi neydi unuttum adını serverın neyse tam 45 dk sürdü oyuna alması ve çoook az kişi vardı oyunda bence bir olay var oyunda işallah oyuna giriş sistemini değiştiriyorlardır
  • Oyuna giriş yaptığınızda server durumları otomatik listeye yansıtılır ve yeniden girmediğiniz sürece yenilenmez.Bu süre içerisinde biçok kullanıcı login-logoff olabilir.Sen de çok login olana denk gelmişsindir.Bu gif durumu özetliyor.
  • 150 Kişilik Bos Yer Gözüküyor Rev6 da Ama Giremimedim Oyuna Çok Abarttılar Artık
  • Oyun bitmiş valla ya allah belasını versin Joymaxin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marty Friedman_

Eskiden hiç yoksa populate ken girebiliyorduk şimdi oda yok artık

Bu arada sadece forumdaki konulara bakarak oyundaki rezilliği anlamak mumkun oynamaya gerek yok.Son dönemlerde ne kadar çok Anti -Joymax konu açıldı say say bitmez..

Edit:İmla hatası

cok haklisin o bile yok artik botlari bonliyacakarina botsuzlari banliyolar/
  • oyun zaten çığrından çıkmıştı ne zaman düzeldiki
  • Sözde Sırayla ALıyorlar ya o yüzden girememişsin
  • sende eski konuları diriltiyon ha :D
  • Evet . . Şu oyundan bize gına geldi bıraktık artık.Kendimize geldik.Sizde farkına vardığınız için çok mutluyum şuan
  • Orijinalden alıntı: muttigirgin

Evet . . Şu oyundan bize gına geldi bıraktık artık.Kendimize geldik.Sizde farkına vardığınız için çok mutluyum şuan
    şimdi sen oyunu oynamıyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodsoul -- 13 Ağustos 2009; 11:53:51 >
  • Hayır oynamıyorum. . Fakat elimde kastığım 100Lw çok güzel charlarım var . Onları sat sat diyorlar fakat satmaya niyetim yok.Sadece buradaki arkadaşlarıma fikir veriyorum . .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.