Şimdi Ara

Oyun Dergisi Yapmak İsteyenler....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Donanim haber forum sayfalarını uzaktan olsada çok uzun zamandır takip ediyorum.Şunu gördümki bu sitedeki arkadaşlar ciddi anlamda çeşitli konularda bilgi birikimine sahip,örneğin oyun,sinema,anime vb. incelemeleri ayrıca konsollarla ve pc lerle alakalı yazılım ve donanim kısmında burdan çok şey öğrendim.Eğer gücümüzü birleştirirsek bilgilerimizi bir çatı altında toplarsak çok güzel işler başarabileceğimize inanıyorum.işin başında oyun dergisi gibi bir proje yapmayı düşünüyorum.İlle bayilerde satılan aylık dergi gibi olmasına gerek yok E-Magazin şeklinde yapsak sonra sitelere dağıtsak çok güzel olur bizim için bir başlangıç olabilir ilerde bi bakmışız kendi oyun dergimizi yapıyoruz.
    Eminim herkes şimdi yayımlanan oyun dergilerine şöyle bi bakıp ulan kapak oyununu ben bitireli haftalar oldu diyordur.İçindeki bilgileri zaten biliyorsunuz..Bana yapamicakmışız gibi gelmiyor önemli olan birbirimize destek olup ortaya bişeler çıkarmak.Grup kurmalıyız görev dağıtımı yapmalıyız oyun bitirip onun tarihini araştırıp dergide yazmalıyız eminim bir süre sonra çok zevk alacağız.Herkes biliyorki tek 3-5 kişiyle olacak iş değil.Umarım bu konu gereksiz bulunup silinmez.Bence biryerden başlamak lazım.Herkes yorumunu yazsın grubumuzu kuralım en kısa zamanda iletişime geçelim.Ben görev olarak tüm grafik tasarım işini alabilirim ayrıca konsol oyunlarıyla alakalı yazı hazırlayabilirim.Bu yazı biliyorumki çok sade oldu hepberaber düşüncelerimizi toplamalıyız daha iyi şeyler yapmak için.( yazılımdan hiç anlamam )
    Yaptığım bazı çalışmalar aşağıda tamamen sıfırdan farklı yorumlanıp phoshop da wacom tablet kullanarak yapılmıştır.Bu tür şeyler yapabilirim isterseniz.Lütfen destekleyin..görüşmek üzere..

Henüz Bitmedi

• neden başka konu açtın
  • Kardes Allah nazarlardan saklasin yetenegin bariz ortada bu topigi gamespot veya ign de acmis olsaydin oooo :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

neden başka konu açtın

Herkes görsün diye açtım zaten açmadan öncede ilk konuya yazdım açıyorum diye.Silimmi napim çok anlamam ben forum kullanmasını??
  • Çok saol abi :)
    Ülkemizde kolay olmuyor böyle şeyler yapmak yıllardır çiziyorum ama bir işe yaramıyor artık iyi kötü bişeler yapalım dedik.Umarım sonu gelir.Güzel düşüncen için tekrardan saol.
  • tmm sorun yok
  • yapılacak işlere göre ve okul durumuma göre elimden geleni yapabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi kanka böyle bir emeğin karşılığı bedava olamaz! Kesinlikle belli bir ücret karşılığında çıkmalı eğer dergi yapılacaksa ben de ilk müşteriniz olurum.
  • Çizimler harika ötesi. Bence dergi çıkartmak yerine animasyonla ilgilensen daha başarılı olursun. Profesyonel anlamda tabii...
  • Post'u 2000'ini aşan, forumboylardan uzak dur kadronda. Hepsi AA AF'yle kafayı takmışlar. Böyle adamlarla oyun dergisi çıkmaz.
    Baldurs Gate ne desen küfredecek adamlardır aynı zamanda bunlar.
  • walla guzel dusunce ama ne var ki böyle bi iş için öncelikle vakti geniş disiplinli en önemliside işinin ehli insanlarla olur ilerleyen zamanlarda cogu kişi ben varım diyipde 2 , 3 aydan sonra sallamaya başlarsa cok kısa ömürlü olur yani bi gelişme ilerleme olmaz inş. basarırsınız inş. tutar bizde bir zamanlar o derginin cıkarılıp cıkarılmaması uzerinde konuşmuştuk deriz
  • müthiş bir yeteneğin var , benim paylaşımcı bir üye olduğumu bilen bilir , (MGS fan clup'a referans verebilirim)
    her neyse , ben de oyun dergisinde çalışmaya talibim . Fotoshop yeteğim yok ama , bilgi ve yazı konusunda güvenebilirsin .

en son eklediğin resmin en sol üstündeki müthiş karakter ve içerdiği dünya için herşeyi de yapabilirim
  • ben de çalışmalar yapabilirim ancak nette uzun süre bulunamıyorum psp konusunda sizlere çok yardımcı olabilirim...online,psp modifiye,psp haberlerini falan bulabilirim
    yakında ps3 gelince de belki ona da bir şeyler yazarım
    ayrıca birçok mp3 player denedim o konuda da epey bir bilgim var;)
  • Güzel çalışmalar ellerine sağlık..
  • tamamdır adamım sen okulla ilgilen iletişime geçeriz senle istediğin zaman;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

ben de çalışmalar yapabilirim ancak nette uzun süre bulunamıyorum psp konusunda sizlere çok yardımcı olabilirim...online,psp modifiye,psp haberlerini falan bulabilirim
    yakında ps3 gelince de belki ona da bir şeyler yazarım
    ayrıca birçok mp3 player denedim o konuda da epey bir bilgim var;)

ne güzel işte abi farklı farklı konular olsun ille konsol olacak diye bişe yok derginin içinde hertürlü yazı olsun oyunla alakası olmayan biri bile bakma ihtiyacında bulunsun ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Vallahi kanka böyle bir emeğin karşılığı bedava olamaz! Kesinlikle belli bir ücret karşılığında çıkmalı eğer dergi yapılacaksa ben de ilk müşteriniz olurum.

Abi böyle çizim burda para etmiyor yıllardır oyunlara karakter tasarımcı olarak çalışmayı isterdim hatta okadar gönülden istiyordumki para vermelerine bile gerek yoktu sadece bulundukları yerde bulunim bana yeter.Bu isteğim yavaş yavaş ortadan kalkıyor birşey olmayacağına inanmaya başladım.Bizde belki dergi falan yaparız diye umut ediyoruz dur bakim nolacak..Eğer herhangi birşeyde katkıda bulunmak istiyorsan başımızın üstünde yerin var.
    Bu arada siz Adana'damısınız?

• quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Çizimler harika ötesi. Bence dergi çıkartmak yerine animasyonla ilgilensen daha başarılı olursun. Profesyonel anlamda tabii...

Abi isterdim bende ilgilenmeyi ama biliyorsun burada yapılamıyor ne yazıkki hevesimde kaçtı aynı zamanda bunlar 2 yıl önceki çizimlerim çok nadir elime kalem alıyorum şimdi :(
    belkide dergi işi bize yol gösterecek sesimizi bişekilde duyura bileceğiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckukner

Post'u 2000'ini aşan, forumboylardan uzak dur kadronda. Hepsi AA AF'yle kafayı takmışlar. Böyle adamlarla oyun dergisi çıkmaz.
    Baldurs Gate ne desen küfredecek adamlardır aynı zamanda bunlar.

Çok iyi anlıyorum abi demek istediğini ama herkes kendi istediği şekilde kendi istediği oyunu yazacak bende rpg manyağıyımdır bizde onlara odaklanacağız..Bi ortasını tutturmamız lazım emek olsunda gerisini hallederiz.kızışmalar tartışmalar onlar işin tatlı yanı aslında:) Benim kadrom diye birşeyde yok bu arada burdaki kadro burdaki herkes ben sadece fikir attım ortaya ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

walla guzel dusunce ama ne var ki böyle bi iş için öncelikle vakti geniş disiplinli en önemliside işinin ehli insanlarla olur ilerleyen zamanlarda cogu kişi ben varım diyipde 2 , 3 aydan sonra sallamaya başlarsa cok kısa ömürlü olur yani bi gelişme ilerleme olmaz inş. basarırsınız inş. tutar bizde bir zamanlar o derginin cıkarılıp cıkarılmaması uzerinde konuşmuştuk deriz

Evet abi çok haklısın güzel sanatlardayım bilirsin her iş bi gazla başlar bizim aramıza ve hemen söner ortaya hiçbirşey çıkmaz.Kendimi tutamadım yine böyle bir fikir attım ortaya dur bakim nolcak sonu umarım yanılırız ;)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.