Şimdi Ara

Oyun Dergisi Yapmak İsteyenler.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NoSt3am

müthiş bir yeteneğin var , benim paylaşımcı bir üye olduğumu bilen bilir , (MGS fan clup'a referans verebilirim)
    her neyse , ben de oyun dergisinde çalışmaya talibim . Fotoshop yeteğim yok ama , bilgi ve yazı konusunda güvenebilirsin .

en son eklediğin resmin en sol üstündeki müthiş karakter ve içerdiği dünya için herşeyi de yapabilirim

ooo sen bekle abi ozaman daha ne karakterler çizcem ben mgs den..:)
    sen sadece izle.bu arada varsa aklında mgs den bir karakter çizim yollim sana hediye olarak ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsnt

Güzel çalışmalar ellerine sağlık..

Eyvallah abi daha iyileri olacak işallah görcez hep beraber ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crimson devil

quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Çizimler harika ötesi. Bence dergi çıkartmak yerine animasyonla ilgilensen daha başarılı olursun. Profesyonel anlamda tabii...

Abi isterdim bende ilgilenmeyi ama biliyorsun burada yapılamıyor ne yazıkki hevesimde kaçtı aynı zamanda bunlar 2 yıl önceki çizimlerim çok nadir elime kalem alıyorum şimdi :(
    belkide dergi işi bize yol gösterecek sesimizi bişekilde duyura bileceğiz...

aman abi dur yeteneğini kaybetme
  • bende yardim etmek isterim ama ne yapabilirim die dusunuorum
  • PS3 konusunda da dergiye yardımcı olurum . görevlerime PS3'ü de ekler misin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crimson devil

quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

ben de çalışmalar yapabilirim ancak nette uzun süre bulunamıyorum psp konusunda sizlere çok yardımcı olabilirim...online,psp modifiye,psp haberlerini falan bulabilirim
    yakında ps3 gelince de belki ona da bir şeyler yazarım
    ayrıca birçok mp3 player denedim o konuda da epey bir bilgim var;)

ne güzel işte abi farklı farklı konular olsun ille konsol olacak diye bişe yok derginin içinde hertürlü yazı olsun oyunla alakası olmayan biri bile bakma ihtiyacında bulunsun ;)

saolun ,görev verildiği için ayrıca teşekürler yakın zamanda yazılarımı sunacağım öncelikle hangi mp3 çalarları karşılaştırıyım yada inceleyim kaynaklarımdan her türlü modele ulaşabilirim

• ya beyler dergi olcana internet sitesi acsak daha iyi deilmi oyunlarin videolarinin oldu yazilarin oldugu bi yer olsa sonra forum olsa milletin oyunlarla ilgili yorum yaptiklari her oyunla ilgili bi topik acariz ilerde gelistirip sadece oyun deil teknolojik tum aletlerle ilgili yapariz bence site kurmak daha mantikli ama siz bilirsiniz ben bi dergi almak yerine internetten takip ettim icin her seyi gerci cogumuz ole artik daha mantikli geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: OT_MARİ

ya beyler dergi olcana internet sitesi acsak daha iyi deilmi oyunlarin videolarinin oldu yazilarin oldugu bi yer olsa sonra forum olsa milletin oyunlarla ilgili yorum yaptiklari her oyunla ilgili bi topik acariz ilerde gelistirip sadece oyun deil teknolojik tum aletlerle ilgili yapariz bence site kurmak daha mantikli ama siz bilirsiniz ben bi dergi almak yerine internetten takip ettim icin her seyi gerci cogumuz ole artik daha mantikli geldi

diğer arkadaşlarımızla tartışalım güzel ve mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

quote:

ya beyler dergi olcana internet sitesi acsak daha iyi deilmi oyunlarin videolarinin oldu yazilarin oldugu bi yer olsa sonra forum olsa milletin oyunlarla ilgili yorum yaptiklari her oyunla ilgili bi topik acariz ilerde gelistirip sadece oyun deil teknolojik tum aletlerle ilgili yapariz bence site kurmak daha mantikli ama siz bilirsiniz ben bi dergi almak yerine internetten takip ettim icin her seyi gerci cogumuz ole artik daha mantikli geldi

ne yapcamiza karar verelim (bence en mantiklisi internet) ona göre arastirma yapmaya basliyalim internetten teknolojilerle,filmlerle oyunlarla ilgili arastirma fln toplayalim

• crimsona abimize ve diğer arkadaşlara soralım!!!!!
  • quote:

quote:

quote:

ne yapcamiza karar verelim (bence en mantiklisi internet) ona göre arastirma yapmaya basliyalim internetten teknolojilerle,filmlerle oyunlarla ilgili arastirma fln toplayalim

Arkadaşım güzel fikrin için teşekkürler..

Site olayı daha mantıklı hem daha güncel olur herkes herşekilde duyabilir reklam vs. lerden para bile kazanabiliriz...arkadaşlar farketmez bana dergi işini sonrada yapabiliriz.sesimizi duyurdukmu eminimki gerisi gelecektir...Siz ne diyorsunuz ?

• quote:

crimson devil------>> TASARIM GRAFİK ÇİZİM
    swat882-------------->>>ps3,oyun,yorum
    avk------------------->>>eser,marka,patent,oyun
    weysex---------------->>TASARIM GRAFİK ÇİZİM
    .:archoni:.--------------->>gazete,dergi,xbox,oyun,yorum
    nost3am----------------->>bilgi,yazı,yorum,oyun
    voldroy5------------------>>>online,psp modifiye,psp haberlerini,mp3 çalarlar
    expender_------------>>Xbox360,oyun,yorumcu
    x-07-------------------->>>>>>>grafik/tasarım,photoshop
    Mickey~----------------->>>>>>oyun manyağı
    graffitti------------------>>>>>>>pc,ps3,xbox,film,yorum
    and_one----------------------->>x360,ps3 oyunları incelemelerı , yorumlar
    quantum-c----------->>belirtmedi
    mrtdkmn------------->>belirtmedi
    acfviolas------------>>>belirtmedi
    OT_MARİ-------->>>>>belirtmedi

kadroya bak swat882 bro. ;)
    olcak bu iş....:)

• yapıcaz inş. bu işi bro
  • sitenin kurumundan tam olarak anliyan bi kisi varmi grupda
  • quote:

crimson devil------>> TASARIM GRAFİK ÇİZİM
    swat882-------------->>>ps3,oyun,yorum
    ChnGT/GTS-------------->>PC,XBOX,PS3,PS2,PSP,SİNEMA
    avk------------------->>>eser,marka,patent,oyun
    weysex---------------->>TASARIM GRAFİK ÇİZİM
    .:archoni:.--------------->>gazete,dergi,xbox,oyun,yorum
    nost3am----------------->>bilgi,yazı,yorum,oyun
    voldroy5------------------>>>online,psp modifiye,psp haberlerini,mp3 çalarlar
    expender_------------>>Xbox360,oyun,yorumcu
    x-07-------------------->>>>>>>grafik/tasarım,photoshop
    Mickey~----------------->>>>>>oyun manyağı
    graffitti------------------>>>>>>>pc,ps3,xbox,film,yorum
    and_one----------------------->>x360,ps3 oyunları incelemelerı , yorumlar
    quantum-c----------->>belirtmedi
    mrtdkmn------------->>belirtmedi
    acfviolas------------>>>belirtmedi
    OT_MARİ-------->>>>>belirtmedi

ot mati ne işle uğraşırsın

gercek hayatta almanyada bayan kuaförüyüm :D bi ise yararmi :D ben yorum yaparim arastiririm internetten bilgileri bulurum o tarz seylerde yardimci olurum sitede futbol kosesi yapariz orayla da cok ilgilenirim sadece simdiki futbol deil nostalji futbol yapariz eski maclarin videolarini koyariz sonra simdiki maclarin göruntulerini fln yayinlariz bu gibi seylerle urasirim

• 1____crimson devil------>> TASARIM GRAFİK ÇİZİM
    2____swat882-------------->>>ps3,oyun,yorum
    3____ChnGT/GTS-------------->>PC,XBOX,PS3,PS2,PSP,SİNEMA
    4____avk------------------->>>eser,marka,patent,oyun
    5____weysex---------------->>TASARIM GRAFİK ÇİZİM
    6____.:archoni:.--------------->>gazete,dergi,xbox,oyun,yorum
    7____nost3am----------------->>bilgi,yazı,yorum,oyun
    8____voldroy5------------------>>>online,psp modifiye,psp haberlerini,mp3 çalarlar
    9____expender_------------>>Xbox360,oyun,yorumcu
    10___x-07-------------------->>>>>>>grafik/tasarım,photoshop
    11___Mickey~----------------->>>>>>oyun manyağı
    12___graffitti------------------>>>>>>>pc,ps3,xbox,film,yorum
    13___and_one----------------------->>x360,ps3 oyunları incelemelerı , yorumlar
    14___OT_MARİ----------------------->>>dergi ss cisi ve araştırıcı
    15___quantum-c----------->>xbox,pc
    16___acfviolas------------>>>ps2,psp
    17___:::LOSTPLANET:::----------->>>oyun içi görüntü hazırlayan
    18___wingo119-------------------->>>yazı ve inceme

_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_kontenjanımız dolmuştur sadece web tasarımcı alınacaktır_*_*_*_*_*_*_*_*_* yöneticimize teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 24 Ekim 2008; 13:17:01 >

• crimson devil senin bu yukardaki cizimlerinden bi imza yapsan veya yeni bisi cizsen tasarlasan imzamiz olsa sadece bize ait
  • quote:

crimson devil senin bu yukardaki cizimlerinden bi imza yapsan veya yeni bisi cizsen tasarlasan imzamiz olsa sadece bize ait

once ismini bulalım sonra logo bakalım imza için
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnD_OnE

quote:

crimson devil senin bu yukardaki cizimlerinden bi imza yapsan veya yeni bisi cizsen tasarlasan imzamiz olsa sadece bize ait

once ismini bulalım sonra logo bakalım imza için

bi toplanamadikki surda herkezi toplasak konussak iyi olcak
  • ewt toplanmamız lazım şimdilik isim olarak dh zone yi bulduk ancak diğer arkadaşlarla iletişime geçemedik!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.