Şimdi Ara

Oyun Dergisi Yapmak İsteyenler.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acaba fiziksel anlamdamı toplanıcaz? yoksa sanal alemdemi? bi yerde toplanılcaksa ben gelemem.Ondan soruyorum
  • heralde sanal alemde toplancaz sen bursadasın ben ankaradayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

heralde sanal alemde toplancaz sen bursadasın ben ankaradayım.

bende almanyadayim zaten öle bi ihtimal yok
  • evet msnleri alalım
    mete_almali2@hot..
  • cihan08sc@hot...

kullanmam ama toplanılcağı zaman açarım.
  • ot_mari@hotmail.de
  • yarin calisiorum aksam geldimde girerim tekrar buraya
  • swat882882@hotmail.com
  • Msn : caneruyanik@hotmail.co.uk

Arkadaşlar çok sık giremiyorum şu aralar haberleşiriz ama mutlaka..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OT_MARİ

crimson devil senin bu yukardaki cizimlerinden bi imza yapsan veya yeni bisi cizsen tasarlasan imzamiz olsa sadece bize ait

Abi ozaman ben tasarlamaya başlayim fikir varmı hiç? Dh zone mu olsun ona göre başlayim logoya..
  • bana uyar zone herkez fikrini yazsin ona göre baslarsin da wep tasarimcisi lazim site kurcaz dioz kurcak kisimiz yok
  • quote:

1____crimson devil------>> TASARIM GRAFİK ÇİZİM
    2____swat882-------------->>>ps3,oyun,yorum
    3____ChnGT/GTS-------------->>PC,XBOX,PS3,PS2,PSP,SİNEMA
    4____avk------------------->>>eser,marka,patent,oyun
    5____weysex---------------->>TASARIM GRAFİK ÇİZİM
    6____.:archoni:.--------------->>gazete,dergi,xbox,oyun,yorum
    7____nost3am----------------->>bilgi,yazı,yorum,oyun
    8____voldroy5------------------>>>online,psp modifiye,psp haberlerini,mp3 çalarlar
    9____expender_------------>>Xbox360,oyun,yorumcu
    10___x-07-------------------->>>>>>>grafik/tasarım,photoshop
    11___Mickey~----------------->>>>>>oyun manyağı
    12___graffitti------------------>>>>>>>pc,ps3,xbox,film,yorum
    13___and_one----------------------->>x360,ps3 oyunları incelemelerı , yorumlar
    14___OT_MARİ----------------------->>>dergi ss cisi ve araştırıcı
    15___quantum-c----------->>xbox,pc
    16___acfviolas------------>>>ps2,psp
    17___:::LOSTPLANET:::----------->>>oyun içi görüntü hazırlayan
    18___wingo119-------------------->>>yazı ve inceme

_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_kontenjanımız dolmuştur sadece web tasarımcı alınacaktır_*_*_*_*_*_*_*_*_* yöneticimize teşekkür ederiz.

kadro 18 kisi ama biz 4 kisi konusuoruz nerde millet vaktimi yok yoksa öylesinemi bizde variz dediler ??

• ---PSP---5.00 M33---
    Bu yeni sürümde iso oyunları oynayabileceğimiz gibi,ps store ye de girebiliriz.PSN hesabımızı açabiliriz.Birçok yenilik gelmiş durumda.M33 grubu tarafından kırılan versiyon şimdi PSP seveler için çok ideal.Ancak versiyonu evde kurmak isterseniz ve bir PSPslim sahibiyseniz işiniz zor.Pandora'ya ihityacınız olacak.
    ---Opera Mini for PSP---
    Bir gün wi-fi nizi açtınız ve yakında bir internet ağı olduğunu gördünüz ve hevesle girdiniz.Web tabanlı oyunlarınıza girmek için can atıyorsunuz.O da ne!Java da sorun mu çıkıyor...İmdadınıza Opera Mini yetişiyor.İnternette ücretsiz olarak bulabileceğiniz ve kurulumu çok kolay olan Opera Mini for PSP,Java desteği çok yüksek olan bir program.Üstelik yüksek boyutlardaki sayfaları normal browser açmaz iken,Opera Mini for PSP,sizin boş hafızanıza göre sayfayı biçimlendiriyor.Hafıza kartınızda 5 mb boş yer bırakırsanız donanımhaber'i baştan sona gezebilirniz,üstelik dosya kaydı vb de çok hızlı.Peki sorunları yok mu;tabi ki var!
    1)Sanal Klavyeye alışmanız çok zor:
    Normal browserde hızlı bir şekilde yazabiliyoruz.Ama Opera Mini for PSP de yazmak tam bir işkence.Alışmanız çok zor olacak bu konuda.PSP slim'de daha yavaş bir geçiş var.
    2)Sadece jotstick ile yönlendiriliyor ve "O" ile basılıyor:
    Eğer "x" tuşuna alıştıysanız,Opera Mini for PSP de yer alan enter işlevini üstlenen tuş "o" olduğu için biraz zorlanabilirsiniz.Ve sadece joystick ile yönlendirildiği için joystick fazla aşınıyor ve size kopacakmış gibi geliyor.Hemen endişelenmeyin oyunlarda daha fazla yoruyorsunuz bu meredi ancak burada farkedebiliyorsunuz.
    Opera Mini for PSP de şu anda Flash desteği yok ama yakında olacak ve o zaman mükemmel denilecek bir tarayıcı olmaya hak kazanacak.

bu da benim ilk yazım umarım güzel olmuştur yakında birkaç oyun ve psp programı incelemesi de yapacağım mesela LimeWire PSP;)

• quote:

Orjinalden alıntı: OT_MARİ

quote:

kadro 18 kisi ama biz 4 kisi konusuoruz nerde millet vaktimi yok yoksa öylesinemi bizde variz dediler ??

+1 woldroy tebrikler dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 25 Ekim 2008; 0:06:45 >
  • saol biraz küçük çaplı bir yazı oldu ama zamanım yoktu:( zamanım olunca en yeni oyunları falan incelerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

saol biraz küçük çaplı bir yazı oldu ama zamanım yoktu:( zamanım olunca en yeni oyunları falan incelerim

wep tasarimcisi olmadigi icin ben bosu bosuna urasmiodum cunki daha sitenin olup olmica bile belli deil o yuzden ne yapcamizi konusalim diordum.Bilgi paylasimi yapariz ne yapcamiza karar verririz diodum
  • Çalışmalardan görüldüğü kadarıyla karakter tasarımı konusunda pek çok oyun firmasının tasarım kadrosunda yer alabilirsin. Bence bu noktada kendini biraz yönlendirmen gerekiyor çünkü bu yeteneğinle dergi çıkarma işine girmen bence çok yanlış bir seçim olur. DevianART'a üyemisin bilmiyorum fakat bu çalışmalarını orada da sergilemelisin bence. Oyun firmalarıyla da temasta olmalısın.

Cemre Özkurt'u bilirsin sanırım. Bilmeyenler için kısaca anlatayım. Cemre, seninle aynı özelliklerde olan bir sanatçı. Yaratyığı Karate Kamil isimli bir kahramanın yer aldığı flash anime çalışmalarıyla internette çok popüler olmuştu bir zamanlar. Kendisi illüstrasyon ve 3d animasyton konusunda da çok başarılı bir sanatçıdır. Popülaritesi onu ABD'ye kadar götürdü ve Blur Studio'ta çalıştı bir süre. Daha sonra EA için de bazı çalışmaları oldu. Orada da çok başarılı işler yaptı. Halen Amerika'da ve çalışmalarına devam ediyor. Portfolyo sitesi:

http://come.to/cemre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 26 Ekim 2008; 13:03:38 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.