Şimdi Ara

Oyun Dünyasında Bu Ay (Kasım 2011)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
30.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şemsiyenizi yanınıza almayı unutmayın. Çünkü almazsanız bu oyun yağmurunda ıslanacağınızdan emin olabilirsiniz. Kasım ayı her yıl olduğu gibi gene dopdolu bir oyun takvimi ile karşımıza çıkıyor. Peki bu ayın listesinde hangi yapımlar var?

• Bütün cüzdanı bu ay boşaltıcam :(
  • Kredimi çeksek napsak .:D Oyun kredisi.:D Muahahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

Bütün cüzdanı bu ay boşaltıcam :(

• Modern Warfare 3 akar gerisi bakar :D
  • evet sıralamayı yazıyorum 1. uncherted 3 2. batman 3. dark souls 4. fifa 12 5. gow 3 yılın sıralaması böyle bna göre:)
  • Şu oyun filan gibi bişey söyleyememki hepsi kendi platformunda kendi dalında öncü oyunlar hepsi müthiş gerçektende. Kasım ayında doğmuş olan ben bu ay yeniden doğmuş gibi olucam sanırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uncharted 3-ACR-MW3_TES : Skyrim...

Eeee? Karnımızı nasıl doyurcaz bu ay ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathers -- 31 Ekim 2011; 21:55:42 >
  • Abiler ben önceden biriktirdim şimdi bayramda var ordanda toplarım hallederim bir şekilde...
  • Uncharted 3 rocks .
  • L.A NOİRE & COD MW3 :)
  • Oyun dünyasında bu ayları izlemek ayrı bir heyecan veriyor. Bir fanboy değilim, BF3 e bayıldım ama yine favorilerimden olan Modern Warfare 3 ü heyecanla bekliyorum, bakalım mactavishin başına neler gelicek. Ama en çok beklediğim kuşkusuz Skyrim. O oyun cidden muazzam olacak. BSC her zaman favori sitem ve oyundan en iyi anlayan site. Yarın akşam BAttlefield 3 incelemesini heyecanla bekliyorum. :)
  • oooooooooooo yeahhhhhhh cod cod cod :D
  • Geldi kasım ayları gevşedi beyin yayları :D
  • kasımda ask baskadır dı.. kasımda oyun baskadır oldu
  • BF3ü göremedim videoda. Kasımda çıkmıyor mu?
  • AC MW3 SKYRIM UC3 son kuruşuna kadar değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 31 Ekim 2011; 22:23:09 >
  • obaaa doğum günü hediyelerim bunlar (H)
  • assasin creed : Revelations

Skyrim

Saints Row:The Third

Rayman

alacağım başlıca oyunlar..birde şu hitman çıksa tam olacak..

(bu arada 14:42'te Jurassic Park Yerine yine La Noli yazmışınız uyandıriyim)
  • Oyun açısından dolu bir ay.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.