Şimdi Ara

Oyun Dünyasında Bu Ay (Kasım 2011) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
30.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bide bu GotY nedir ?. Ben çözemedim bu ne demek
  • her oyunu alırsanız paranız olmaz ve korsancılığa başlarsınız 2 3 oyun alın her sene yeter
  • favorimi 6ay önceden belirlemistim tabiki skyrim!
  • Amma orjinal oyun alan varmışta haberimiz yokmuş
  • kasım ayı demek cüzdanları boşaltmak demektir :D
  • frostwolf123
    01.11.2011 09:09:18
    Assassins Creed Brotherhood'u orjinal aldım. Multiplayerından bir cacık çıkmadı. Oyun bulmak 2 saat sürüyor be kardeşim. Haram olsun sana o para Ubi. Revulations'ı korsan alacam. Hıh

---------------------------

ilk çıktıgında alsaydın 10 sanıye de oyun buluyor... olurdun... uc 3 çıktı ... uc2 mp oynamak gibi birşey ... yada bad company 2 oynamak gibi.. bf3 çıktı.... sen 1 yıl gerıden takıp edıyorsan bız ne yapalım
  • NFS THE RUN

[sizer=red]Oyun Dünyasında Bu Ay (Kasım 2011)
  • paralar bf3e gitti . alabilirsem uncharted 3in1 alıcam para kalırsa o da verbatimlere :D
  • Yılın en beklenen ayı kanaatimce
  • wwe12
  • özellikle the run ı bekliyorum mw3 te güzele benziyor birde l.a baska pek hosuma giden oyun yok
  • Kasım ayının gelmesiyle bütün oyunlara yüklenilecek şimdi :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

özellikle the run ı bekliyorum mw3 te güzele benziyor birde l.a baska pek hosuma giden oyun yok

Assassin's Creed:Revelations'dan ötesi var mı hocam ya
    2 Aralığa ertelendi ama neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelordbaba

undefined

game of the year
  • NFS çıksında biraz yarış yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

özellikle the run ı bekliyorum mw3 te güzele benziyor birde l.a baska pek hosuma giden oyun yok

hocam güzelde pc ye cıkmayınca ben ne anlayayım valla bende konsol alıcam koydum kafaya valla siz kullandıgınız icin bilirsiniz ps3 mü yoksa xbox 360 mı? vede 2 el ps3 alırsan psn de sorun cıkarmı?

• quote:

quote:

quote:

hocam güzelde pc ye cıkmayınca ben ne anlayayım valla bende konsol alıcam koydum kafaya valla siz kullandıgınız icin bilirsiniz ps3 mü yoksa xbox 360 mı? vede 2 el ps3 alırsan psn de sorun cıkarmı?

Hiç çıkmamasından iyidir,20 gün fazladan beklemek
    Her iki konsolda da epey vakit geçirdiğim oldu,pek de bir fark yok açıkçası ufak detaylar dışında."Hayır,bu daha güzel" tarzı yorumlar,kanaatimce çok da objektif olmayan fan yorumları.PSN sorunundan da ziyade,almışken sıfır ürün almanızı tavsiye ederim.Hazır o kadar parayı vermişken,her türlü kafanız rahat olur.

• Modern Warfare 3 ile ACR'yi izleyip kapadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

Modern Warfare 3 ile ACR'yi izleyip kapadım.

MW:3 de bambaşkadır
    Daha oyun piyasaya çıkmadan Clone/DVD olarak paylaşım sitelerine sızmış,rezil ettiler ya orası ayrı mesele tabi...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç çıkmamasından iyidir,20 gün fazladan beklemek
    Her iki konsolda da epey vakit geçirdiğim oldu,pek de bir fark yok açıkçası ufak detaylar dışında."Hayır,bu daha güzel" tarzı yorumlar,kanaatimce çok da objektif olmayan fan yorumları.PSN sorunundan da ziyade,almışken sıfır ürün almanızı tavsiye ederim.Hazır o kadar parayı vermişken,her türlü kafanız rahat olur.

aslında xbox ın kolu baya güzel kinnectli baya güzel aktiviler var ama ps3 te move tüfegini bitiyorum diyebilirim gerci oynanabilecek oyun sayısı az ama yinede hosuma gidiyor ileride fiyatına göre karar verecegim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.