Ulan tam güzel oyunlar çıktı, ben beş parasızım. Evde daha TV bile yok. Tüplü ile takılıyoruz. Daha FIFA 12'y ibile oynayamadım. Demo ile yetiniyorum. Tüplüde de oynanmaz ki bu oyunlar.
uncharted 3ü aldım ve bitirdim şahane olmuş yılın en iyi oyunlarından biri kesinlikle tek eksisi biraz kısa olmuş ikinci oyuna göre
size inanki acyip bir şekilde battlefieldden keyif alamadım call of duty i beklıom
Kim ne derse desin itiraf edin BF ve COD fanboyları.İki oyunuda merakla bekliyorsunuz :D
Ağzına sağlık Talha Aynacı ;)
tekrar söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim : ÖSYM ALLAH BELANI VERSİN.... (AMİN)
1-uncharted 3 2-assasin's creed revelations
bu oyunları kesin alacağım
bide batman arkham city belki alabilirim
Cod Mw3 Ac Revelations Skyrim Nfs The Run Halo:CE Anniversary Sonic Generations Serious Sam 3 Saints Row 3
Bomba bomba
quote:
Orijinalden alıntı: Player Jun
Cod Mw3 Ac Revelations Skyrim Nfs The Run Halo:CE Anniversary Sonic Generations Serious Sam 3 Saints Row 3
Bomba bomba
TAM LİSTE BUMU KARDEŞ.
.
iyi oyunlar beyler
assasin's creed:revolotion ayın kacında cıkar
nedense makarovun sesini huysuz virjine benzetiyorum :)
daha ekimdekilere başlayamadık ki kasımdakiler şöyle dursun..
ölümüne mw 3
En bereketli ay Kasım ayı. Hey yavrum hey, daha şimdiden orgazm oldum bile.
Sadece Assassin's Creed Revelations ve Call of Duty Modern Warfare 3 gerisi beni hiç ilgilendirmez....
Beyler beni kınarmısınız bilmiyorum ama hiçbir oyuna para vermiyorum indirip oynuyorum ama yine ceplerim boş :D :D