Bildirim
Oyun Dünyasında Bu Hafta ( 16 Kasım)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun dünyasında bu hafta pc içi ne var?
Zeki Müren... -
Yeni köşelerimizden biri daha sizlerle. " Oyun Dünyasında Bu Hafta" köşesinde, haftanın dikkat çeken yapımlarını değinip, merak ettiğiniz oyunlar için fikir vermeye çalışıyoruz. -
BSC aşmış kendini.Talha senide kutlarım, kameralara alışmak zor olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Kasım 2009; 17:54:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: AnimePiggy
Zeki Müren...
Bundan sonra böyle -
quote:
Orijinalden alıntı: dIsAstEr
quote:
Zeki Müren...
Bundan sonra böyle
He valla, çok şükür Dragon Age bittikten sonra bir uzun soluklu oyun daha; King Arthur geliyor. Bunlar beni yılbaşına kadar oyalar.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dIsAstEr
quote:
Zeki Müren...
Bundan sonra böyle
He valla, çok şükür Dragon Age bittikten sonra bir uzun soluklu oyun daha; King Arthur geliyor. Bunlar beni yılbaşına kadar oyalar.
Starcraft 2, Diablo III, Mass Effect 2, Battlefield Bad Company 2, Mafia II var aklıma gelen kurtarıcılardan, gerçi hiçbiri yakın zamanda çıkmıyor.
-
max payne 3 ten haber varmı -
CODEMASTER f1 nezaman çıkıyordu bari onuda söleseydiniz -
Güzel video teşekkürler. Yalnız videodaki arkadaşın telaffuzu çok kötü. Özellikle aklımda kalan war var değil vor diye okunur -
Telaffuz tek kelimeyle berbat olmuş. Emeğe saygı gene de. -
quote:
Orijinalden alıntı: l3bron
Telaffuz tek kelimeyle berbat olmuş. Emeğe saygı gene de.
Daha ilk videosu, olabilir... -
Çalışmanız için teşekkür eder. Bir oyun delisi için daha fazala oyun tanıtımı,açıklama,içerik görmek istediğimi belirtir birde BSC nin içeriğini oturtup göz yormadan konun bütünlüğünün bozulmadığı bir dizayn beklediğimi belirtirim -
niv spar maria brass :) russ aksağanlı ingiliz gibi :) -
Arkadaşın üstüne gitmeyin arkadaşlar kırıcı olmayalım telaffuz kötü olsa da. Ben kırıcı olduysam kendi adıma özür dilerim elbet düzelir. -
modeern varfeer koptum :p -
ya wii sahibiyim de, şu nsmbw neden bu kadar çok ilgi görüyor anlamıyorum -
Wii im yok ama Mario yoyu oynamak isterdim. -
Genç arkadaşları da böyle çabalar içinde görmekten mutluluk duyuyoruz , mesela Talha kardeşimizin ilk video incelemesi olsa gerek , tebrikler güzel olmuş gerçekten , çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim , oyun dünyasında bu hafta şeklinde bir fikir güzel olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde
Wii im yok ama Mario yoyu oynamak isterdim.
pcde wii emulatoruyle oynayabılırsın sıstemın ıyıyse
Benzer içerikler
- squid game 2 sezon
- microsoft flight simulator 2024 sistem gereksinimleri
- spiderman 2 torrent
- ghost of tsushima pc
- fm 25 mobile ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X