Bildirim
Oyun durumu ve yeni meta hk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1) tank metasından çıkmak üzere gibi diyebilirim
2) son patch'den sonra drop yaşamadım, nazar değmesin ama toplu ban gelip sorun çözüldü gibi duruyor
ek olarak; darius'a, fioraya vs önemli reworklar geldi. ormanda skarner ciddi anlamda op.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 7 Eylül 2015; 6:29:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuyu ben acıcaktım arkadas benim yerime açmıs. Son durum nedir beyler kronolojik sıra yapıcak olan var mı? Kendimi oyunun cok dısında hissediyorum. -
metaya giren champler her patch değişiyor nerdeyse ama şu an top lane de acayip bir durum var. mesela azir öldü diyebiliriz. garen skarner mordekaiser diana fiora diğerlerine göre çok iyi durumdalar. saçma damage + tanky durumları çok kötü. oyunun bütün senaryosu orman ve top lane üzerine kuruldu. son 2 haftadır drop 0. 5.16 dan sonrasında görmedim. cidden el atmışlar olaya. veletler feedleyen tipler afklar son sürat devam ediyor. -
juggernauts gibi sacma sapan bi meta getirdiler morde jax buildiyle 3 aa da 3 k damage atiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bıraktın ama dayanamadın di mi ..d.d.d.d.d. -
morde 3 aa ile 8.5 k vuruyor 3. atağında aynı anda iki kişiyi öldürüyor -
Ejder mordenin evcil hayvanı oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Morde ve Scarner oyna,otomatik olarak oyun kazanıyorsun. -
cevap veren herkese teşekkürler, birkaç oyun attım morde hakkında söylenenler doğru görünüyor :) -
Daha dün gece drop yedim kalktığı falan yok dropun. -
karşısı skarskarskarner alırsa çık meta hemen hemen aynı bi kaç item değişti patchleri okusan yeter
morde dari garen varsa yaklaşmalarına izin verme
zırh değerlerinde düşüş var
gp varsa varillerde uzak dur ilk 20 dakika rahat rahat farm yapmasına izin vermeyin tokatlar yoksa
fiora anlatılmaz yaşanır zayıf noktadan vurmasın yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i am Madness -- 8 Eylül 2015; 3:51:26 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X