Şimdi Ara

Oyun ekranı yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni patch sonrasi şampiyon seçtikten sonra oyun ekranı yüklenmiyor. Öylece kala kaliyor diger ekran, yüklemiyor oyun ekranını.

Oyunu tamamen silip tekrar yükledim fayda etmedi. Ticket attim geri dönüş olmadı. Riot forumlarına mesaj attım yok yardımcı olan yok. Ve benim gibi bi çok kişi bu sorunu yaşıyor.

Yardımcı olabilecek var mı?

• sıkıntı var şuan oyunda bende giremiyorum oyuna.
  • Sunucuda bir sıkıntı vardır... Bu akşama kadar düzeltilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım dediğiniz gibidir. Halen bağlanamıyorum çünkü ve kime sorduysam onlarda bi sorun yok. :/
  • Sorunum hala devam ediyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  • Sorunum devam ediyor. Ne yaptımsa olmadı! Ticketlera da tekrar yükle, firewall kapa vs gibi abuk subuk cevap verildi.

Çıldırmak uzereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuykil

Sorunum devam ediyor. Ne yaptımsa olmadı! Ticketlera da tekrar yükle, firewall kapa vs gibi abuk subuk cevap verildi.

Çıldırmak uzereyim.
    Hocam pcnizle ilgili bir sıkıntı olabilir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun açılmıyor [Çözüldü]
    18 yıl önce açıldı
    OYUNLAR TAM EKRAN ÇALIŞMIYOR...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pc ile ilgili bi sorun yok, diğer oyunları açıyor.

Arkadaşlar LoL klasörünü yükleyebilecek olanınız var mı? Ya da yüklü bi şekilde bulabileceğim bi yer?

Bu şekilde denemek istiyorum.

Denemediğim yöntem kalmadı ve hala oyun ekranı yüklenmiyor 2 gündür.
  • yükleme ekranı bendede gelmiyor ama ben sürekli mobil bağlıyorum adsl ile sorun yok
    samsuns g. s6 vodafone 4.5g ile min51 pingte oynuyorum
    eşleşme bulunuyor, süre bitince yükleme ekranına geçmiyor tamamen kapatıp bastan acıyorum oyunu giriş yaptıgım gibi yükleme ekranına geçiyor :D
    senin sıkıntı netin cep telefonundan bağlanması yada bağlandığın internetin yavas olmasından kaynaklı bence çünkü ben yavas internet ile (yurt ınternetı,cafe interneti) oynamak ıstedıgımde yukleme ekranı gelmiyordu tamamen kapatıp açıp yükleme ekranını acabilsem bile ping 200-1000 arası geziyordu hayatta oynanmaz yani
    internet cafeden oyunun dosyalarını al usb kilidini açıversin bişey olmaz de :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

yükleme ekranı bendede gelmiyor ama ben sürekli mobil bağlıyorum adsl ile sorun yok
    samsuns g. s6 vodafone 4.5g ile min51 pingte oynuyorum
    eşleşme bulunuyor, süre bitince yükleme ekranına geçmiyor tamamen kapatıp bastan acıyorum oyunu giriş yaptıgım gibi yükleme ekranına geçiyor :D
    senin sıkıntı netin cep telefonundan bağlanması yada bağlandığın internetin yavas olmasından kaynaklı bence çünkü ben yavas internet ile (yurt ınternetı,cafe interneti) oynamak ıstedıgımde yukleme ekranı gelmiyordu tamamen kapatıp açıp yükleme ekranını acabilsem bile ping 200-1000 arası geziyordu hayatta oynanmaz yani
    internet cafeden oyunun dosyalarını al usb kilidini açıversin bişey olmaz de :D
    Vdsl hattim var, mobil telefon vs ile bağlanmıyorum. Internetimden de çok memnunum.

Internet hızı ile ilgi ve alakası yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.