sorun devam ediyor virüs programlarını vs. denedim ama format atıcam bide ama bi sorum var benım witcher da falan ilerlemem var oyunlarda şimdi format atsam steamden oyunları baştan yüklesem oyuna 0 dan başlıcak öyle olsun istemiyorum nasıl yedekleyebilirim bu ilerlemelerimi kayıtlar gitsin istemiyorum
sorun çözüldü vatana götürdüm format attılar sorun çözüldü 2 gün sonra pc ye uygulamaları indirdim lazım olan bi tanesi önceden pc ye yüklüydü steelseries driveri diğeri önceden yüklü değildi bunları yükleyince yine aynı sorun oldu dondu bi anda oyunun ortasında steelseries driveri sildim düzeldi sorun steelseries driverinda günceldi ama neden o sorun yapıyo anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: maLLym
sorun çözüldü vatana götürdüm format attılar sorun çözüldü 2 gün sonra pc ye uygulamaları indirdim lazım olan bi tanesi önceden pc ye yüklüydü steelseries driveri diğeri önceden yüklü değildi bunları yükleyince yine aynı sorun oldu dondu bi anda oyunun ortasında steelseries driveri sildim düzeldi sorun steelseries driverinda günceldi ama neden o sorun yapıyo anlamadım
Bende garip bir donma sorunu yaşıyorum. Bilgisayar donmuyor ama oyun donuyor. Oturumu kapatıp açmam gerekiyor. Steelseries driver'ı var bende de kulaklık için olan. Format attım gene işe yaramadı. Şimdi bu driver'ı sildim bakalım sorun çözülecek mi. Çözülürse beni büyük dertten kurtarmış olursun :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme