Bildirim
oyun geçmişim
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
benımkının yanında sönük kalır :D benım bi veemonlu charım vardı 22 lw mertle biras garip bi anlaşma yapıp 14 lw e sattım sora o char nere gitti hatırlamıom kayboldu :D sora onurla ortak oldum 4 char vardı elimzide sonra hepsi teker teker gitti sora hepsinin geri aldık
şimdi mutlu mesut yaşamaya çalışıyoruz
-
banada kazık atan mertti -
ne çok ortak yanmız var -
quote:
Orjinalden alıntı: master94
6 aydır bu oyunu oynuyorum ne digimi ultimate yapabildim ne bir net alabibu oyunda 2 kez bir türk ten kazık yedim bu kazıklarda 1 +3 brave egg 1 +2 brave egg im gitti sonra bunları tekrar toparladım ama bu seferde chharım soyuldu
ne güzel bir oyun geçmişim var dimi
6 ay oynamışsın ama günde kaç saat oynadığını bağlı mesela ben 2 ay günde en az 4 haftasonları 6 saat oynadım 3 digim 1 ultimate 2 championum oldu ve ilk Türk angewomon ünvanı benim olduşimdi almaya çalıştığım ünvan ilk Türk meteormon, ilk Türk beelzemon blast mode, ilk Türk 51 level shakkoumon ile ilk Türk cheribimon vaccine
ama 1. hariç bunlar için yüzün üstünde digimon gerek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X