Şimdi Ara

Oyun gitti ????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kochiqa

utku abi param olsun sana bi corean alacam walla. içinde kalmış abicim yav senin de hakkın corean giymek. ama akına yok o seni seyretsin coreanlarınla iç geçirsin

orhan oyle birseyy oldugunda akın clandan atar kıskanclıgından

akın duymasın

• Utku boşver corean ı.Japanese cıkacak.Onu alırız.Okuyanda gerçekten cıkacak zanneder şimdi.Ortalık gümbürtüye gidecek.

Neyse ben dışarı cıkıyorum.Gece gelirim.o zamana kadar oyunda ancak düzelir zaten.Size iyi beklemeler

Bari işe yarar bi bakım falan yapsalar.

Utku atarım valla.Önceden corean almış olanlar neysede.Şu andan itibaren corean alıpta giyeni gördüm mü ban.Yasak ben alana kadar.Gizli gizli giysin alan olursa.Olmadı sınırı 70+ yaparım hepinizi şutlarım Kolluk bende kıllıkta bende.Napim.Orhan sen vicesin.Dokunamayızda sana şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknspmz -- 12 Ağustos 2007; 15:20:28 >
  • abi gizlersin coreanları kimseye de sölemeyiz bi sen bilirsin bi ben bi de gm amcalar bilir :))
  • La Orhan.Öle bi imza yapmışsın ki bari vice master ide ekleseydin.Koskoca vice sin.Yaz onuda yaz :))))

En azından seni bulur sorunu olan.Birazda sen uğraşırsın.

Hasan ıda atmışsın zaten klandan.Naptı adam sana da attın herifi

Neyse ya ben gidiorum dışarı...........
  • akın bi dakka da sattın walla öle olsun hasanı da merling attı ben deil :))
    (imsa nasıl güzel olmuş mu)
  • Ne zaman düzelecegi hakkinda bir haberiniz yokmu peki???
  • bu akında her seyi duyuyuor agız tadıyla bir dedikoduda yaptırmıyor insana

merling nası attıya :D

bu arada haber varmı orhan forumlarda falan ne zaman gelcekmis bir pazar günümüz var onuda oyunu beklemekle geciyor ...

aslında ben oyundaydım niye cıktım bilmiyorum. aksam elektrikler kesildi. net gitti. sabaha karsı cm de tezgah actım kalkınca biraz gezindim
    arkette bir reset atayım dedim bilgisayara daha da giremedik oyuna :D

orhan sen söylemessen akın nerden bilecek coreanlarımızı zaten bende var ama size göstermiyom :P

bunu da duyar simdi o
  • umarım bu düzeltmeden sonra tüm bot falan kullananlarla lag sorunu halledilir ve 10 günde 50 den 68 yapanlar biraz huzur bulur ama bunu çözemezse hero online'a yuh olsun böyle oyuna ayrıca lagdan da çekenler inşallah bir çözüm olurrr. bu düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytekin74 -- 12 Ağustos 2007; 16:31:16 >
  • ya bi kaç saat önce girdim çalışıyordu şimdi kapandı beni mi bekledi bunlarda ya
    İNŞALLAH bi kaç saatte açılır yoksa kafayı yerim ben
  • BEYLER CIKINCA BIR HABER VERIRSENIZ!!!
  • ya ne zaman açılıcak bilen varmı en başta serverlar bomboştu çok sevindim ama caracterime gireyince üzüldüm lütfen biri yardımcı olsun ne zaman açılıcak 6-7'e kadar açılırmı ????
  • OOOOOO TUM OYUNU YENIDEN YAPIYORLAR GALIBA!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: testament16

bu akında her seyi duyuyuor agız tadıyla bir dedikoduda yaptırmıyor insana

merling nası attıya :D

bu arada haber varmı orhan forumlarda falan ne zaman gelcekmis bir pazar günümüz var onuda oyunu beklemekle geciyor ...

aslında ben oyundaydım niye cıktım bilmiyorum. aksam elektrikler kesildi. net gitti. sabaha karsı cm de tezgah actım kalkınca biraz gezindim
    arkette bir reset atayım dedim bilgisayara daha da giremedik oyuna :D

orhan sen söylemessen akın nerden bilecek coreanlarımızı zaten bende var ama size göstermiyom :P

bunu da duyar simdi o

walla abi ya bu akın da herşeyi duyuyo master olduğundan mıdır nedir anlamadım :)
    merlign attı abi çaktırma bende başkasına paslıyorum

abi içinizi karartmak gibi olmasın ama bana öyle geliyor ki reborn olduğu zaman ki gibi 2-3 gün sürer bu bakım mı neyse adı ne zaman geleceği hakkında da keşke bi bilgim olsa
    bu arada abi sen niye çıktın hakkaten ya bırak res atma ben laptop günlerce açık kalıyodu gündüz kendimi kasıyorum gece de hayvan kasıyodum bi sorun olmuyodu. olmuyodu diyorum çünki artık oluyo oyun açıkken ara sıra ekran kartı hata veriyo özetle fotmat at falan diyo adapazarına gidince garantiye verecem allahtan bu ayın sonuna kadar garantisi var.
    ahh ahh oyun gelse de ekran kartım hata verse razıyım nası olsa anakartı deiştirecekler büyük ihtimal :))

• Oyun la ilgili bi bakim veya sorun war bellki.Fakata bu kadar zamnda bilgi werilmedi hiç. Herkes oyundan bi haber.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

Oyun la ilgili bi bakim veya sorun war bellki.Fakata bu kadar zamnda bilgi werilmedi hiç. Herkes oyundan bi haber.

aynen katılıyorum. bi haber verir insan veya siteye bişey yazar oyunda şöyle oldu bundan sonra böyle olacak diye ama nerdee. tam da lvl atlıcaktım çok az kalmıştı
  • Kochiqa hayvani kasarken loyalty 0 olmuyormuydu???
  • YA ACABA BUGÜN AÇILIACKMI Bİ TAHMİN BİLE BENİM İÇİN BELKİ YETERLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YU-Gİ-OH-MO-TO -- 12 Ağustos 2007; 18:24:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aholomaho

Kochiqa hayvani kasarken loyalty 0 olmuyormuydu???

oluyodu. genelde 3-4 kişi hayvan kastığımız için hayvanlar charlara vuruyor tabi ben bi süre sonra uyuyorum hayvanın loyalty 0 olduğu zaman da vurmuyo haliyle ama ben uyurken az da olsa kasılıyo hiç yoktan iyidir sora hayanında loyalty yem vererek dolduruyorum uyandığım zaman
  • Yani loyalty 0 olunca hyvan gitmiyor!!!

Herkes bana loyalty 0 olunca hayvan kacıyor demisti???
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.