YA SIRF SIKINTIDAN INTERNETTEN BALIK AVLAMA OYUNU INDIRIYOM HERODA SS BALIK TUTAMIYOZ AMA BELKI BU OYUNDA TUTARIZ :D
ya birisi hotmail adresini verdinde konuşalım böyle zaman geçmiyor
arkadaşlar oyuna genellikle 20ile 24 arası giriyorum bazende sabah 7 ile 8 arası giriyorum oyun içinde yardımcı olabilecek varsa yardımlarını bekliyorum bu oyunu yaklaşık 15 gündür oyunuyorum türkçe yaması da yok sanırım çat pat ingilizcemle baya bişeyler çözdüm ama yinede çok eksiklerim var yardımlarınızı bekliyorum
oyun açılsın yardım edilirde İnşallah :10,10:30 gibi aç.ılır beklicem açılmazsa
KARDES EKSIKLERININ %70 ZATEN FORUMDA BULURSUN GERI KALAN %30 BENCE GEREKSIZ HIC YENI KONU ACMADAN KONU ACMIS YADA OGUN FORUMDA OLAN KISIYE PM ATARSAN SANA YARDIMCI OLURLAR .
BANA GOREVLER HAKKINDA SORABILIRSIN STORY YAPTIM QUESTLERDE BILDIKLERIMI SANA SOYLERIM
BASKA ARZUNUZ.
quote:
Orjinalden alıntı: gigoroman
arkadaşlar oyuna genellikle 20ile 24 arası giriyorum bazende sabah 7 ile 8 arası giriyorum oyun içinde yardımcı olabilecek varsa yardımlarını bekliyorum bu oyunu yaklaşık 15 gündür oyunuyorum türkçe yaması da yok sanırım çat pat ingilizcemle baya bişeyler çözdüm ama yinede çok eksiklerim var yardımlarınızı bekliyorum
BEYLER OYUN açılsın ilk ben haber vericem gerçekten 5dkda bir girip bakıyorum ama kapalı açıldığı an hemen siteye yazıcam
Daha öncede oyunun bir kac kez gittiği olmuştu ama bu defa farklı . Önceleri charlarımızı gorebiliyorduk fakat bu kez charlarda yok umarım siteyi patlatmamışlardır sanırım yarın bunun cevabını yarın hepbirlikte öğrenicez ama olurda es kaza oyuna girmeyi başaran arkadaşlar olursa haber versin :D
girebilmek için yoğun çaba harcıyorum ama nafile
GM ler dahil kimse giremiyo galiba :( forumda forum yöneticisi giremiyorum falan yazmış çünkü.
Oyun hala kapalı arkadaşlar..Artık yarına açılır sanırım..
simdi de the game cannot run properly diye yazi cikmaya basladi ama cok sukur arkada charimin resmini gordum
BEYLER H.O OYUN GELMİŞ
oyun yine gitti galiba charlar gözükmüyor
NEFRET EDİYORUM YİNE PAZAR GÜNÜ OYUN GİTTİ GELMEZDE PAZARTESİYE KADAR....
cm de tezgah acıp afk olmuştum pc nin başına döndüğümde yine hüsran dc olmusum :DD tekrar girmeyi denedim bu seferde char yok :S allah dedim ban yedik :DD hadi anladık oyuna giremiyoz calışma var kardeşim charımı gosterin bana en azından gonul rahatığıyla oyunun gelmesini bkleyelim , yani kısaca oyun yine gümledi hayırlı olsun arkadaşlar :DD
GEÇEN PAZAR BÜTÜN GÜN GELMEMİŞTİ...ÇALIŞMIYO SANIRIM BU YÖNETİCİ BOZUNTUSU SALAKLAR HAFTA SONLARI...PAZARTESİYE KADAR LOST İZLEMEYE DEVAM ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme