Şimdi Ara

Oyun gitti ????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • loyalty hayvanın sana olan bağlılığıdır. 0 olunca da kaçmaz merak etme seni biraz işletmişler
  • yaa ne zaman açılıcak sitesinde solda yukarıda bu var 08.12.2007 AM 09:18 ama ben o zamandamı açıcak bilmiyorum : inşallah biran önce açılır
  • o yazan saat oyunun reel saati yani ne zaman açılacağı ile bi alakası yok
  • TAMAM KARDES ADAMLAR YAZMIS 08/12/2007 ACILACAK YANI DAHA 4 AY BEKLIYCEZ

quote:

Orjinalden alıntı: YU-Gİ-OH-MO-TO

yaa ne zaman açılıcak sitesinde solda yukarıda bu var 08.12.2007 AM 09:18 ama ben o zamandamı açıcak bilmiyorum : inşallah biran önce açılır
  • sen yqanlıi anlamışsın o 4 ay bekliez değil doğrusu bu 12.08.2007 am galiba sabah oluyor sabahtan oyunu kontrole başlamışlar şu anda kapalı ya sitesinde keşke yazsala şu zamanı
  • YOK KARDES DOGRU ANLADIM DA GIRGIRA VERIYOM CANIM SIKINTIDAN NE YAPCAM BILMIYOM
    quote:

sen yqanlıi anlamışsın o 4 ay bekliez değil doğrusu bu 12.08.2007 am galiba sabah oluyor sabahtan oyunu kontrole başlamışlar şu anda kapalı ya sitesinde keşke yazsala şu zamanı
  • Vallaha yarinda açilmazsa ben sahsen birakmayi dusunuyorum...
  • kardes bu ne hız boyle seyler ıcın hemen bırden bırakma ,egerkı KO oynadıysan orada xtrap yuzunden tam 1 hafta bekledı yanı bıraz sabır ,ama sen oyunu begenmedıysen o ayrı bır mesele
    quote:

Orjinalden alıntı: aholomaho

Vallaha yarinda açilmazsa ben sahsen birakmayi dusunuyorum...
  • bu ne bakımmış ya hala düzelmedi bu oyun sıkıntıdan patlıycam şimdi
  • Yok yaw oyun güzelde, madem adamlar binlerce insani boyle beklete biliyor o zaman bende baska oyun oynarım!!!
  • 11 saattir ne bok yiyor bunlar ya off aslında gülmek istemiyorum ama ne yapayım sıkıntıdan

saat :akşam 9 gibi açılırsa inşallah süper olucak ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YU-Gİ-OH-MO-TO -- 12 Ağustos 2007; 20:08:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rista

kardes bu ne hız boyle seyler ıcın hemen bırden bırakma ,egerkı KO oynadıysan orada xtrap yuzunden tam 1 hafta bekledı yanı bıraz sabır ,ama sen oyunu begenmedıysen o ayrı bır mesele
    quote:

Orjinalden alıntı: aholomaho

Vallaha yarinda açilmazsa ben sahsen birakmayi dusunuyorum...

aslında doğru diyorsun arkadaşım bende Xtrapa hemen çözüm aramaya başladım ama bulamadım :S tabi sorna düzeldi 1 hafta 10 gün kadar işte galiba ozaman türklere yasaklanmıştı vecharları silinmişti

BİDE ŞÖYLE DÜŞÜNÜN KO'DA HER GÜN 1000'LERCE İNSAN SERVERLARA GİRMEK İÇİN ZORLANIYOR SİZ BURADA Bİ KAÇ GÜNLÜĞÜNE KAPANMIŞ BİR OYUNU BIRAKICAM DİYORSUNUZ

• ne bakımı bizim zamanımızda bakımmı vardı ya ama cidden saat şuan 20.17 10damı ne fln kapandı yok yok yok açınlan oyunu sıkılıyom koya girmio silkroad lag var of of

• quote:

aslında doğru diyorsun arkadaşım bende Xtrapa hemen çözüm aramaya başladım ama bulamadım :S tabi sorna düzeldi 1 hafta 10 gün kadar işte galiba ozaman türklere yasaklanmıştı vecharları silinmişti

BİDE ŞÖYLE DÜŞÜNÜN KO'DA HER GÜN 1000'LERCE İNSAN SERVERLARA GİRMEK İÇİN ZORLANIYOR SİZ BURADA Bİ KAÇ GÜNLÜĞÜNE KAPANMIŞ BİR OYUNU BIRAKICAM DİYORSUNUZ

Dostum kusura bakmada bunlar gibi yuzlerce oyun varken ko da 1 saat server bekleme luxunu adam lara ververmemiz gerekiyorki ya serverleri cogaltsinlar yada isi biraksinlar!!!
  • beyler bu oyun bu kadar çok beklediğine göre bi işler var bence açıldığı zaman biri yazsın lütfen

faction:zuhuang
    level:5dan xkyu
  • Hero forumundakiler de hiç bisi bilmiyor suan yaw.Kimi hafta sonu calismiolar hafta içi olr dio , Kimi carsamba günü olcak dio olay karisik baya galiba
  • arkadaşlar şu imzayı nasıl yapıyosunuz ya biri bana açıklayabilir mi lütfen
  • ya sitede 1 saat önceki zaman 08.12.2007 AM 09:18 buydu ama şimdi bu:08.12.2007 AM 10:41 ne iş anlamadım
  • DH HERO BOLUMU NERDEYSE EN KALABALIK GUNU YASIYOR BUGUN :D
  • aynen ya galiba bugün açılmıcak neredeyse ben umudumu kestim saat:10'a kadarda açılmazsa yani yarını beklicem ama İNŞALLAH en geç yarın açılır (Ya oyun gerçekten tamamen kapandıysa )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YU-Gİ-OH-MO-TO -- 12 Ağustos 2007; 21:28:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.