Şimdi Ara

Oyun hakkında herşeyi cevaplarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, s2 başından beri oynuyorum hertürlü ciddi sorularınızı cevaplıyacam trolleri eksilerim

• Neden bazı skiller tıkladığımız yere gidebilicekse atıliyorda bazıları direk o yönde atıliyor
    aatrox q vs malp ulti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Neden bazı skiller tıkladığımız yere gidebilicekse atıliyorda bazıları direk o yönde atıliyor
    aatrox q vs malp ulti

tam anlayamadım ama anladıgım kadar cevaplayayım. stun yediği halde aatroxun q sünün atılabildiğini mi soruyorsun?
  • Dia 1 de takima spastik gelirse napcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksilemeye benden başla o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: coklazımdı

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Neden bazı skiller tıkladığımız yere gidebilicekse atıliyorda bazıları direk o yönde atıliyor
    aatrox q vs malp ulti

tam anlayamadım ama anladıgım kadar cevaplayayım. stun yediği halde aatroxun q sünün atılabildiğini mi soruyorsun?

Hayır range dışını işaretlesek bile aatrox q veya tris w gibi skilleri kullaniyoruz yani o yöne dash atıyorlar oraya yetişemiyeceklerse bile. Ama malp ulti öyle değil işaretlediğimiz noktaya atana kadar oraya yaklaşiyor
  • Lanetli maske büyü hasarı verince yakıyor ya günateşide büyü hasarı veriyor şimdi biz bu 2 itemi çıkarsak etrafı bişi yapmadan yakabilirmiyiz
  • Aatrox'la q attıktan sonra aa havadayken zhonya bassak nolur?
  • Oriannanın Kalkanı Gibi Yetenekleri Kullandığımızda O Verdiği Savunma Miktarının Düşüşü Kalkanı Veren Kişinin Büyü Direnci Ve Zırhına Göremi Yoksa Kalkanı Bulunan Kişiye Göre Mi?
    Nami Suya Hapisi Tutturduğu An Cait Kapan Koyarsa Kapan Tutar mı?
    Shenin Ultisni Twitchin Üzerinde Kullandığımızda Shen Gelince Twitchin Görünmezliği Devam Ediyor mu?
  • Shen ulti attığı anda fiorada ult. atarsa aynı yere giderler mi?

Ciddi değilim sorayım dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ormanda kurtların yanındaki çalılıklarda kaç yaprak var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.