Şimdi Ara

Oyun Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim o kadar da iç açıcı değil ama bu aralar battlefield bad company 2 yi takip ediyorum internetten multiplayer falan baya zevkli ben call of dutty hastası oldugum için pek takip etmiyordum ama baya iyi bir oyun benim sistemime yakın sistemi olan arkadaş yada herhangi bir arkadaş sistemimin oyunu nasıl ve kaç fps alabileceğim hakkında fikir sahibi edebilirse yorum yaparsa sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar :)

SİSTEMİM :

İntel Celeron 2.80 GHz
    NVİDİA GeForce 9400GT
    2 GB Kingston 667 MHz Ram
    Windows XP 32 Bit

Arkadaşlar System Requirementden baktım sadece işlemci kırmızı diğer hepsi yeşil şekilde ben oyunun grafiklerini full açmayı falan düşünmüyorum ama orta olabilir çok akıcı olmasınıda beklemiyorum oda orta olabilir gerekirse ayarları full aşşagı çekerim ama akıcılık önemli sonuçta multiplayerde 1 sn bile önemli :)

• o bilgisayarla istediğin gibi oynayamazsın. bayağı külüstür yani. yeni oyunları ve şimdiye kadar çıkan iyi oyunları oynamak istersen xbox 360 almanı tavsiye ederim. ikinci el forumunda uygun fiyata bulabilirsin. eğer istersen online oyun da oynarsın. ayrıntılı bilgiyi dh xbox bölümünde bulabilirsin.
  • berbat sistem açılırsa şükret birde oyun diyorsun.

şaka maka gerçekten öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

berbat sistem açılırsa şükret birde oyun diyorsun.

şaka maka gerçekten öyle.

bende biliyorum berbat oldugunu konudada belirttim ama en azından bi yazsaydın açarmı kaç fps verir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

o bilgisayarla istediğin gibi oynayamazsın. bayağı külüstür yani. yeni oyunları ve şimdiye kadar çıkan iyi oyunları oynamak istersen xbox 360 almanı tavsiye ederim. ikinci el forumunda uygun fiyata bulabilirsin. eğer istersen online oyun da oynarsın. ayrıntılı bilgiyi dh xbox bölümünde bulabilirsin.

xbox a 400 tl veremem malesef amahttp://forum.donanimhaber.com/m_71149620/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71827336 bu konuya bakıpta bana anakartım için en iyi yüksek performanslı işlemcinin tam ismini söylerseniz en azından biraz daha iyileştirebilirim sistemi öneri için teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hiphopcu0625

bende biliyorum berbat oldugunu konudada belirttim ama en azından bi yazsaydın açarmı kaç fps verir ?

hocam kesin birşey deyip seni umutlandırmak istemiyorum açsa bile donması çok muhtemel.
  • Anlamadığım şey bad company sistem gereksinimleri ile karşılaştırdınız mı hiç? Sistem ekran kartı olarak iyi 7400GT isterken adamda 9400GT var ... Ram en az 2 gb yeterli yani işletim sistemi sorun çıkartacaktır muhtemel xp desteklese bile hata çıkarabilir . Normal düzeyin 5-10 fps altında alabilecek bi sistem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LPridyon

Anlamadığım şey bad company sistem gereksinimleri ile karşılaştırdınız mı hiç? Sistem ekran kartı olarak iyi 7400GT isterken adamda 9400GT var ... Ram en az 2 gb yeterli yani işletim sistemi sorun çıkartacaktır muhtemel xp desteklese bile hata çıkarabilir . Normal düzeyin 5-10 fps altında alabilecek bi sistem.

İşte budur kardeşim benim ya system requirementden denedim sistemi herşey yeşil yeşil sadece işlemci kırmızı :) işlemci hızıda yeşil birtek işlemci kırmızı ama yinede doğrulamak adına soruyorum millet açması mucize gibi davranıyor :S
  • O oyunu o bilgisayarda oynamak mı ? delirdin herhalde Far Cry 3 yükle onu dene bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 17 Şubat 2013; 20:18:18 >
  • açılırsa dua et
  • Aman bilgisayarı Çökertmeden Sil O Battlefield'ı Al bi xbox 360 Yada Ps3 Sabaha kadar oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiphopcu0625

Arkadaşlar sistemim o kadar da iç açıcı değil ama bu aralar battlefield bad company 2 yi takip ediyorum internetten multiplayer falan baya zevkli ben call of dutty hastası oldugum için pek takip etmiyordum ama baya iyi bir oyun benim sistemime yakın sistemi olan arkadaş yada herhangi bir arkadaş sistemimin oyunu nasıl ve kaç fps alabileceğim hakkında fikir sahibi edebilirse yorum yaparsa sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar :)

SİSTEMİM :

İntel Celeron 2.80 GHz
    NVİDİA GeForce 9400GT
    2 GB Kingston 667 MHz Ram
    Windows XP 32 Bit

Arkadaşlar System Requirementden baktım sadece işlemci kırmızı diğer hepsi yeşil şekilde ben oyunun grafiklerini full açmayı falan düşünmüyorum ama orta olabilir çok akıcı olmasınıda beklemiyorum oda orta olabilir gerekirse ayarları full aşşagı çekerim ama akıcılık önemli sonuçta multiplayerde 1 sn bile önemli :)

Call of duty(1-2-3) ve battlefield(vietnam vs) serisinin eski oyunlarını oynayabilirsiniz,üst mertebede ki oyunları oynamanız cok zor gözüküyor.En yakın zamanda sistemin yenilenmesi gerek.

• call of ların hepsini oynadım amd 64x2 4200 dual cero işlmci,4 gb ram,512 atı saphire 3650 ekran kartı,win 7. 6 yıllık makina tüm oyunlara dewam.
  • Celeron ile zor görünüyor hocam . İyi oyunlar
  • bagalım ya nereye kadar götürecek güncellemler yapınca açtı onu söyliim güncelleme yapmadım açmadı ilk :D mafia 2,nfs the run fln açtı
  • Ben Celeron ile Call Of Dutty Modern Warfare 3 ü süper akıcı bir şekilde multiplayer oynuyorum tabi düşük ayarlarda :D 2-3 gündürde mafia 2 yi oynuyorum adamlar ölmüş gözüyle bakıyor sistem gayet iyi bence :D biz baba parasıyla i7 li bilgisayar alıp hava basmıyoruz :D alın terimizle biriktirip alıcaz bir tane bakalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasiTaLL -- 20 Şubat 2013; 20:52:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.