Şimdi Ara

OYUN HİKAYESİ [bilen anlatır eğer iki gün içinde anlatmazsa birsonrakine geçer] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zengin teröristler büyük bir eylem planlamaktadır.ve bu eylemi çağımızın kabusu nükleer füzelerle gerçekleştirmek istemektedirler. Irak kaynaklı bu terörist grubun hedefinde İngiltere'nin başkenti Londra vardır. Ancak füzelerin menzili bu kente erişemediğinden bir taşıyıcı gemiyle anlaşırlar. Ve onlara bir de yan görev verirler. Irak'ta görev alan ve birliklerinin göz bebeği olan Fletcher kardeşler bu bombanın imha yöntemlerini bilmektedirler. Bu yüzden en kısa zamanda yok edilmeleri gerekmektedir. Tabii bunun ödülü de bir hayli büyük olacaktır. Steve ve Sandy Fletcher, bu çok değerli bilgileri yüzünden tehlikede olduklarını henüz bilmeseler de, bu durum çok uzun sürmeyecek, Sandy terörist gruplar tarafından kaçırılacaktır. Ayrıca bu bombayı tek durdurulabilecek kişiyi birliği tehlikeye atmayarak; onu koruması için yine birliğin en iyi askerlerinden Austin Hawke'ı, Fletcher'ları koruması için olayların geliştği bölgeye göndercektir.The Mark'ta oynanabilir 2 karakter var. Oynayacağımız karakteri bölüm başlarında seçiyoruz ve oynuyoruz. Oyunda iki karakter bulununca çeşit olsun diye, bu karakterlere "özel yetenekler" eklenmiş. Austin Hawke duvarların arkasını görebilirken, Steve Fletcher zamanı yavaşlatabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devil eren -- 9 Mayıs 2007; 18:37:53 >

• the mark mı
    yazmışsın içine ebe salam
  • doğru bildin cngo mango
  • adam bir cinayete tanık oluyor katil adam kafasına şemsiyeyle indiriyor cinayet ona yükleniyor ve bazı şeyler yapınca kurtuluyor(rpg türünde)
  • @Cango Mango

oyunun adı Fahrenheit mı???
  • olabilir
  • Bence Fahrenheit değil, çok az ipucu vermiş arkadaş. Zaten kaç gündür kimseden tık yok, ben bir tane sorayım da başlık biraz canlansın.

Özel kuvvetlerin yetiştirildiği bir akademide öğrenciyiz, zaten oyun bu akademide bizimle beraber eğitim alan asi tipli elemanla kapışmamızla başlıyor, yaralanıyoruz. (küçük sıyrıklar falan) Neyse bizi sınava tabi tutuyorlar ve sınavı kazanıyoruz. Sınavın akabinde bizi bir göreve yolluyorlar. Oyun bu şekilde başlıyor ve dünyanın kurtarılmasına kadar gidiyor.

Normalde hikayesine güldüğümüz bu oyunu ağzımızın suyu aka aka oynuyor, ve bir daha oynuyoruz. Bir ipucu daha dünyaca meşhur bir seri.
  • cevabı doğrulamıyorsunuz o zaman ben soruyorum

İlk başlarda biraz yavaş başlasa da quest'leri tamamladıkça dallanıp budaklanıyor. Oyun boyunca bizi durmadan uğraştıran quest'lerimizin genel anlamda fena olmadığını söyleyebilirim. Fena değil diyorum çünkü ana görevlerin bazıları dahil oyun boyunca temelinde düşmanları halledip, milleti kurtarmaktan ibaret olan görevlerle haşır neşir oluyoruz. Yalnız oyunun geneli böyle değil tabi etrafta bulunan şişe, çanak, çömlek, yararlı oolacaktır Oyuna başladığınız zaman hayli basite indirgenmiş bir karakter ekranıyla karşılaşıyorsunuz. İster bize sunulan karakterlerden birini seçerek, ister custom bir karakter tasarlayıp oyuna başlayabiliyorsunuz. Oyuna başladığımızda direk aksiyonla kontrolü elimize alıyoruz. Savaş ekranları için kısa bir alıştırma bölümü olarak sayabileceğimiz bu kısa karşılaşmanın oyuna ısınmak için de kullanıldığını söyleyebiliriz.

OYUN HİKAYESİ [bilen anlatır eğer iki gün içinde anlatmazsa birsonrakine geçer]

• Jade Empire Special Edition
  • profesyonel eski bir hırsızın şehrin altındaki kilometrelerce uzunluğundaki tünellerde hazine arama macerasının geri dönüşü olmayan bir kabusa dönüşmesini konu alıyor.

Karısının sebepsiz intiharı ardından kirli geçmişini bir kenara bırakmak isteyen karakterimiz, yıllar sonra eski dosttan gelecek teklife karşı koyamayacak ve belki hiç uyanamayacağı bir rüyanın uykusuna yatacaktır.
  • biraz daha açamazmısın cevabı bulamadımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil eren

biraz daha açamazmısın cevabı bulamadımda

Benim soruyu atladınız galiba... Ne zamandır katılmıyorum, bayağı bir cevap veren çıkmaya başlamış, artık geri döndüm ve bir zahmet benim soruyu da cevaplayın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

Benim soruyu atladınız galiba... Ne zamandır katılmıyorum, bayağı bir cevap veren çıkmaya başlamış, artık geri döndüm ve bir zahmet benim soruyu da cevaplayın....

senin soru yok ki solidrock karıştırmışolmayasın
  • quote:

Herhalde iki gün oldu. Star Wars Knight of the Old Republic. Aslında çok kolaydı ama...

Harbisi çok kolaymış nasıl bilemediniz YAWW
  • ne bileyim bnen onu ya
  • çocukluğumzla hayal gücümüzü zorlayan bir oyun.bu oyunun kahramanlarına küçükkn o kadar ilgi veriyodukki ah o günlerdaha çok küçük yaştaki ve ilk üçlemeden habersiz oyuncular için yapılmış olsa da, oyunun değişik yapısı oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kendisine çekmesine yetiyor.Oyun küçük yaştaki oyuncuların ilgisini çekmek üzere yapıldığı için oynanış ve bulmacalar mümkün olduğunca basite indirgenmiş. Dövüşler zaman zaman zorlasa da, kolay ve eğlenceli bir oyun diyebilirim eğer oyunlara yeni başlıyorsanız bunu öneririm normal olarak saldırabiliyoruz, zıplayabiliyoruz ve belirli bölgelerde özel yeteneklerimizi kulanaibiliyoruz, Ne red key'ler, ne karmaşık kombo hareketler, ne de bir başka şey; sadece saf aksiyon ve eğlence.
    Oyun boyunca filmlerde önemli roller almış karakterleri kullanabiliyor ve kendilerine has olan çeşitli özellikleri kullanabiliyoruz.küçük minik zeka küpleri diyelim biz onlara

• quote:

quote:

quote:

senin soru yok ki solidrock karıştırmışolmayasın

quote:

Bence Fahrenheit değil, çok az ipucu vermiş arkadaş. Zaten kaç gündür kimseden tık yok, ben bir tane sorayım da başlık biraz canlansın.

Özel kuvvetlerin yetiştirildiği bir akademide öğrenciyiz, zaten oyun bu akademide bizimle beraber eğitim alan asi tipli elemanla kapışmamızla başlıyor, yaralanıyoruz. (küçük sıyrıklar falan) Neyse bizi sınava tabi tutuyorlar ve sınavı kazanıyoruz. Sınavın akabinde bizi bir göreve yolluyorlar. Oyun bu şekilde başlıyor ve dünyanın kurtarılmasına kadar gidiyor.

Normalde hikayesine güldüğümüz bu oyunu ağzımızın suyu aka aka oynuyor, ve bir daha oynuyoruz. Bir ipucu daha dünyaca meşhur bir seri.

İşte abicim...

Ya senin soru biraz karışık, kolay gibi duruyor ama biraz açsana.

• çok kolay ya lego desem
  • quote:

çocukluğumzla hayal gücümüzü zorlayan bir oyun.bu oyunun kahramanlarına küçükkn o kadar ilgi veriyodukki ah o günlerdaha çok küçük yaştaki ve ilk üçlemeden habersiz oyuncular için yapılmış olsa da, oyunun değişik yapısı oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kendisine çekmesine yetiyor.Oyun küçük yaştaki oyuncuların ilgisini çekmek üzere yapıldığı için oynanış ve bulmacalar mümkün olduğunca basite indirgenmiş. Dövüşler zaman zaman zorlasa da, kolay ve eğlenceli bir oyun diyebilirim eğer oyunlara yeni başlıyorsanız bunu öneririm normal olarak saldırabiliyoruz, zıplayabiliyoruz ve belirli bölgelerde özel yeteneklerimizi kulanaibiliyoruz, Ne red key'ler, ne karmaşık kombo hareketler, ne de bir başka şey; sadece saf aksiyon ve eğlence.
    Oyun boyunca filmlerde önemli roller almış karakterleri kullanabiliyor ve kendilerine has olan çeşitli özellikleri kullanabiliyoruz.küçük minik zeka küpleri diyelim biz onlara

lego star wars gerçi hiç kimse cevap vermemiş ama olsun kimse yazmayınca söyliyim dedim

• biraz da siz yazın ya
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.