Şimdi Ara

OYUN HİKAYESİ [bilen anlatır eğer iki gün içinde anlatmazsa birsonrakine geçer] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benden de bi soru: insanın midesinin bulanıp başının dönmesine rağmen zevk alarak oynadığı oyundur. (XXXX)

çok basit aslında
  • Vallahi bazen hızdan başımın dönüp, midemin bulandığı tek oyun vardır o da Wipeout'tur. Gerçi bu senin istediğin cevap değildi ama idare et, ya da biraz daha ipucu ver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Vallahi bazen hızdan başımın dönüp, midemin bulandığı tek oyun vardır o da Wipeout'tur. Gerçi bu senin istediğin cevap değildi ama idare et, ya da biraz daha ipucu ver.

arkadaşım zaten en iyi ipucuları verdim baska werirsem hemen örenirsiniz. ama şunu da sölim savas oyunudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze57 -- 22 Nisan 2007; 21:34:43 >
  • Vallahi çıkaramadım. Bakalım bilen çıkacak mı?
  • Aha! DOOM mu yoksa
  • quote:

Aha! DOOM mu yoksa

hayır
  • Çatlayacam ha! Bari PM'den cevabı yolla, söz kimseye demem.
  • F.e.a.r mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

F.e.a.r mı?

hayır
  • ölümsüzlüğe ulaşmak için kendi kız kardeşini kurban eden Shaddar adındaki şeytan ruhlu büyücü , yaklaşık 100 yy sürgüne gönderilmiştir . Aradan uzun zaman geçmiştir . Kendi gücünü tekrar toplayan Shaddar güneydeki kulesine tekrar döner . Tek amacı şeytanı dünyaya getirmek olan bu büyücünün kulesinden ülkenin iç ve kuzey kesimlerine doğru karanlık güçler yayılmaya başlamıştır . Orc'lar , Troll'ler ve Dragon'lardan oluşan bu güçler ile savaşıp , Shaddar'ın hain planına engel olma görevi bizdedir. seçebileceğimiz karakterler dark elf , wood elf , magician , worrior
  • Sacred
  • ya bana kimse cevap wermediği için kendi sorumun cevabını söliyorum cevap "PREY" olcaktı.
  • solid, tebrikler bildin Omikron doğru cvp
  • Bilmek hoş da, artık ben sormak istemiyorum. Sorulara devam edin bakalım.
  • nese ben sorayım :

kel bi herif seri katil piskopatın teki

hep siyah takım elbise kırmızı kravat giyer (hep derken ana elbiseleri bunlar)

kafasının arkasında barkod war

biraz kolay oldu sanırım en son söylediğimle ama nese hadi cvpları bekliyorum...
  • Hitman
  • quote:

Sacred

• 1111.first person shooter dediğimiz türün ilk örneklerindendir oyun en az 1.5 ghz işlemci 384 mb ram geforce 3 üstü ekran kartı ve windows xp ve2000 istiyor
    bir asker olarak marsta union aerospace corparation un üstüne yoıllanıyoruz ki burada gizli denetler yapılıyor bu deneylereden birinde sorun çıkyor ve insanlar zombiye dönüşüyor bu karmaşada hayatta kalmış kişilerden bir taneside sizsiniz ki bunu söylemee gerek yoktu o zaman oyun olmazdı.gerisi size kalmıştır vuruyorsunuzda vuruyorsunuz

bu birincisisidi kimse yazmıyo bi daha yzayım aklımdayken

22222.bu biraz zor gibi görünrbilir oyunun küçük bir bölümünü anlatacağım ineklerin yanına gidiyorsunuz ki b u çok komik biliyorum bıçağı geçirdimmi o boynuz darbesini yiyorsunuz ve topallayarak yola devam ediyorsunuz ki çok saçma oldu yyinerde siz cevaplayın
  • benden bi soru daha yine kolay bu seferki :

soru : "karakterimizin üstünde hep siyah elbise beyaz gömlek vede bi kıravat var adamımız bir sivil polistir. matrix gibi uçma hareketi vardır. adamımızın bir sevgili vardır oda bize yardım eder bazen biz o sevgilimizi yönetip bi taraftan da kendi adamımızı korumaya çalışıyoruz. oyunun basında bizim adamın annesi ölüyor bizim adam annesinin cesedini hastanede görüyo. vede oyun hastaneden baslıyo. vede bu oyunun şu an 2 versiyonu var. bu anlattığım ise bu oyunun 2. versiyonu. sizce nedir bu oyun?"

galiba biraz çok ipucu verdim ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze57 -- 25 Nisan 2007; 17:04:10 >
  • şıktım ama xıı mı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.