Şimdi Ara

OYUN HİKAYESİ [bilen anlatır eğer iki gün içinde anlatmazsa birsonrakine geçer] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz benim soruma niye cevap vermiyorsunuz boşunamı yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil eren

siz benim soruma niye cevap vermiyorsunuz boşunamı yazdım

1. Doom
    ama ikincisi Allaha emanet bir soru, bilemeyeceğim.
  • peki benim soruma cvp yok mu??
  • Karaterimiz mısırda olan olaylardan sonra eski arkadaşı werneri bulmak için parise geliyor. wernerla buluştukları gece tam konuşmanın ortasında kafasına bir darbe alıp bayılıyor. Uyandığında wernerin cesedi ve polislerle karşılaşıyor. Ve kaçmaya başlıyor
  • Lara Croft Tomb Raider - Angel of Darkness
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orjinalden alıntı: devil eren

siz benim soruma niye cevap vermiyorsunuz boşunamı yazdım

1. Doom
    ama ikincisi Allaha emanet bir soru, bilemeyeceğim.

birincisi doğru ikinciside reident evil 4 çok kısa bi bölümü
  • benim sorumada cvp verin lütfen
  • konuyu beğendinizmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

benden bi soru daha yine kolay bu seferki :

soru : "karakterimizin üstünde hep siyah elbise beyaz gömlek vede bi kıravat var adamımız bir sivil polistir. matrix gibi uçma hareketi vardır. adamımızın bir sevgili vardır oda bize yardım eder bazen biz o sevgilimizi yönetip bi taraftan da kendi adamımızı korumaya çalışıyoruz. oyunun basında bizim adamın annesi ölüyor bizim adam annesinin cesedini hastanede görüyo. vede oyun hastaneden baslıyo. vede bu oyunun şu an 2 versiyonu var. bu anlattığım ise bu oyunun 2. versiyonu. sizce nedir bu oyun?"

galiba biraz çok ipucu verdim ama olsun

ya benim soruma bakan yok mu?

• valla bilmedim matrix diyecektim ona benziyomuş ne varki öyle
  • max payne 2 değil mi o??
  • Simdi ben bi tane daha sorayım: Biraz zor olabilir ama oyunu hikayesini anlayarak ve dikkatli bir biçimde oynayanlar hatırlayacaklardır. Oyundaki sadece bir questin hikayesini anlatacağım. Aslında çooook popüler bir oyun.

Kral Leoric'in oğlu Prens Albrecht'in kaçırılmasından sonra sonra Kral tamamen çılgına döndü. Tüm şehirde kaos başladı. Kral oğlunun kaçırılmasından sorumlu olanları ararken etrafa kötülük saçıyordu. Tamamen çıldırmıştı. Halkın yarısından çoğu Kralın gazabından kurtulamadı. Çoğu kişi soruşturmadan sonra idam edildi. Kralın şövalyeleri ve rahipleri onu durdurmaya ve sakinleştirmeye çalıştılar ancak Kral tamamen cinnet modundaydı. Başka çaresi kalmayan şövalyeler kralın hayatına son verdiler. Kral sonsuz uykusundan uyandı ve "labirent"te undead yandaşlarıyla beraber korku saçıyor....

Bakalım hatırlayabilecek misiniz...

• quote:

Orjinalden alıntı: 6MuStAfA6

max payne 2 değil mi o??

evet bildin max payne 2 olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze57 -- 30 Nisan 2007; 13:50:38 >
  • quote:

Kral Leoric'in oğlu Prens Albrecht'in kaçırılmasından sonra sonra Kral tamamen çılgına döndü. Tüm şehirde kaos başladı. Kral oğlunun kaçırılmasından sorumlu olanları ararken etrafa kötülük saçıyordu. Tamamen çıldırmıştı. Halkın yarısından çoğu Kralın gazabından kurtulamadı. Çoğu kişi soruşturmadan sonra idam edildi. Kralın şövalyeleri ve rahipleri onu durdurmaya ve sakinleştirmeye çalıştılar ancak Kral tamamen cinnet modundaydı. Başka çaresi kalmayan şövalyeler kralın hayatına son verdiler. Kral sonsuz uykusundan uyandı ve "labirent"te undead yandaşlarıyla beraber korku saçıyor....

Bakalım hatırlayabilecek misiniz...

Diablo 1
  • tebrikler, bildin umuterdal
  • benim yerime başkası sorabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: umuterdal

benim yerime başkası sorabilir

tamam o zamn sorabilirim.

tür olarak klasik bir platform oyunudur.her gün olduğu gibi iş yeriyimize gidiyoruz.işlerimizi yaparken yıldırım düşmesi sonucu bilgisayarımızda kısa devre oluyor ve başka bir boyuta ıuşınlanıyoruz. oyunda bulunduğumuz yer bambaşka bir yer ve hemen oyuna başlamak istiyoruz.kendimiz havuz gibi bir yerde buluyoruz.fakat hemen yüzeye çıkmalıyız yoksa ahtapota yem olabiliriz.ancak en ufak bir bilgimiz yokm. bu arada bizew bir siyah aslanın izlediğini görüğyoruz.ama kafaya takmayarakm yolumuza devam ediyoruz ve bulunduğumuz yeri araştırıyoruz.böyle böyle bir uçuruma kadfar geliyoruz ve başta biz izelyen siyah asşlan karşımıza çıkyor ve bziz kovalıyor geldiğimiz yöne doğru koşmaya başlıyoruz.ve bir kişiye çarpıyoruz ve tabi yerdeyiz çarptığımız kişiler aslana haddini bildiriyorlar.bizde onları dost sanıyoruz ama biz lazerle bayıltıyorlar.gözlerimiz açtığımızda bir kafesin içinde hapishanedeyiz.

• en çok ve doğru cevaplayan ilk beş

1.SolidRock(10)

2.neuro(1)

2.basarrrr(1)

2.foxhund(1)

2.umuterdal(1)

en çok soru soran ilk beş

1.Solidrock(4 ki soruları biliyo ama cevap vermiyo)

2.kovboy0095(sorularına kimse cevap vewrmesede 3)

3.6mustafa6(2)

3.HRnClk777((2)

5. yazamayacağım kalanlar birer birer

• quote:

tür olarak klasik bir platform oyunudur.her gün olduğu gibi iş yeriyimize gidiyoruz.işlerimizi yaparken yıldırım düşmesi sonucu bilgisayarımızda kısa devre oluyor ve başka bir boyuta ıuşınlanıyoruz. oyunda bulunduğumuz yer bambaşka bir yer ve hemen oyuna başlamak istiyoruz.kendimiz havuz gibi bir yerde buluyoruz.fakat hemen yüzeye çıkmalıyız yoksa ahtapota yem olabiliriz.ancak en ufak bir bilgimiz yokm. bu arada bizew bir siyah aslanın izlediğini görüğyoruz.ama kafaya takmayarakm yolumuza devam ediyoruz ve bulunduğumuz yeri araştırıyoruz.böyle böyle bir uçuruma kadfar geliyoruz ve başta biz izelyen siyah asşlan karşımıza çıkyor ve bziz kovalıyor geldiğimiz yöne doğru koşmaya başlıyoruz.ve bir kişiye çarpıyoruz ve tabi yerdeyiz çarptığımız kişiler aslana haddini bildiriyorlar.bizde onları dost sanıyoruz ama biz lazerle bayıltıyorlar.gözlerimiz açtığımızda bir kafesin içinde hapishanedeyiz.

Another World

• quote:

Orjinalden alıntı: umuterdal

quote:

Another World

bravo bildin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.