Şimdi Ara

OYUN HİKAYESİ [bilen anlatır eğer iki gün içinde anlatmazsa birsonrakine geçer] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muhabiri canlandırıyoruz. Gün sonunda da, gazete yayınlanmak üzere, başınızdan geçenleri ve bulgularınızı yazıyorsunuz.
  • Merhaba;

Ben sorcam içimden geldi

Bir çocuk vardır ve çok güzel bir çikolata vardır.Ondan yedikçe güçlenir.Çocuğun şehrini robotlar basar ve çocuk maceradan maceraya koşar.Bir tanede Anneannesi vardır.Ne bu oyunun adı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Virrus-45

Merhaba;

Ben sorcam içimden geldi

Bir çocuk vardır ve çok güzel bir çikolata vardır.Ondan yedikçe güçlenir.Çocuğun şehrini robotlar basar ve çocuk maceradan maceraya koşar.Bir tanede Anneannesi vardır.Ne bu oyunun adı ???

bu sorudan önce ben sordum.Dikkatini çekerim
  • HRNclk777 vallahi biraz açman lazım böylede sorulmaz canım. Hatta ben hiç hatırlamıyorum böyle bir oyun. Diğer arkadaşın sorduğu çikolata reklamı için üretilen oyun. Vallahi adını hatırlamadım.
  • quote:

Merhaba;

Ben sorcam içimden geldi

eti yami mekanik istila...
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

quote:

Merhaba;

Ben sorcam içimden geldi

eti yami mekanik istila...

Devam, sorunuzu alalım.

• ben anlatiimi? aklıma çok güzel bi hikaye geldi.
    gerçi bilen çok olur ama...
  • kahramanımız ingiliz gizli ajanı john cord, sovyetler birliğine araştırma yapmak üzere gönderilir. ilk bölümde bir uranyum madeninde oyuna başlarız...
  • Asteroth'un getirdiği yıkım Anekbah insanları için büyük sorun yaratıyordu. Kayl ve Den adlı iki sivil polis Asteroth ve iblislerinden habersiz olanlara bir neden arıyorlardı. Araştırmaları çok başarılı gitti ancak Asteroth'un acımasız iblisleri bu durumu farkedip Den'in ruhunu ele geçirdiler. Kayl ise son anda kurtuldu. Ne yapacağını bilmiyordu.

Ancak Asteroth için Den'in ruhunun hiçbir değeri yoktu. Onun asıl isteği başka bir diyar (dünya) ile kendi bulunduğu boyuta bir çeşit portal açıp değerli ruhları ele geçirmek ve gücünü geri kazanıp 10000 yıl önceki kaybettiği savaşın intikamını almak.

Bu dünya ile o diyarın arasında geçiş Asteroth'un hazırladığı bir video oyunu aracılığı ile oluyor. Kayl size bu oyun aracılığı ile ulaşıyor ve sizden istediği Asteroth'un yıkımına bir son vermek. Bunun için oyun aracılığı ile diğer diyarda bulunan Kayl'i biz yöneteceğiz ve maceramız başlamış olacak.

Efsaneye göre oyunun geçtiği diyara başka bir boyuttan bir göçebe ruh gelecek ve Asteroth'un yıkımını sona erdirecek.

Oyuna başladıktan sonra Kayl ve Den'in araştırması sırasında başlarından geçen olayları sora soruştura öğreniyorsunuz... ve hikaye böyle devam ediyor... anlatırsam oyunu oynayacaklar için sürprizi kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 22 Nisan 2007; 1:05:44 >

• quote:

kahramanımız ingiliz gizli ajanı john cord, sovyetler birliğine araştırma yapmak üzere gönderilir. ilk bölümde bir uranyum madeninde oyuna başlarız...

Deli etmişti bu oyunun kontrolleri beni ps1'de oynamıştım yıllar önce.

In Cold Blood
  • max payne var karı sı ve çocuğunu öldürdüler çok yazıkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

kahramanımız ingiliz gizli ajanı john cord, sovyetler birliğine araştırma yapmak üzere gönderilir. ilk bölümde bir uranyum madeninde oyuna başlarız...

Deli etmişti bu oyunun kontrolleri beni ps1'de oynamıştım yıllar önce.

In Cold Blood

doğrudur dostum... sen de demek eski ps one'cılardansın... buyur sorabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRLoRd

max payne var karı sı ve çocuğunu öldürdüler çok yazıkk

bu ne alaka anlamadım... kendin sor kendin cevap ver bölümü sandılar herhalde...
  • Harry Mason adındaki karakterimiz yıllar önce ölen karısından garip bir şekilde mektup alır ve kızı (evlatlıktır) Cheryll (yanlış hatırlamıyorsam) yola koyulur. Ancak gidecekleri yere varmadan garip bir kaza geçirir, macera başlar.
  • quote:

Harry Mason adındaki karakterimiz yıllar önce ölen karısından garip bir şekilde mektup alır ve kızı (evlatlıktır) Cheryll (yanlış hatırlamıyorsam) yola koyulur. Ancak gidecekleri yere varmadan garip bir kaza geçirir, macera başlar.

Silent Hill
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRLoRd

max payne var karı sı ve çocuğunu öldürdüler çok yazıkk

• Orjinalden alıntı: collosus

Harry Mason adındaki karakterimiz yıllar önce ölen karısından garip bir şekilde mektup alır ve kızı (evlatlıktır) Cheryll (yanlış hatırlamıyorsam) yola koyulur. Ancak gidecekleri yere varmadan garip bir kaza geçirir, macera başlar.

Silent Hill

Sorunuzu alalım.
  • Saçmalamışım, affedin
  • benim hikayeyi çözebilen yok mu??
  • Omicron'du galiba, tam hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.