Şimdi Ara

OYUN HİKAYESİ [bilen anlatır eğer iki gün içinde anlatmazsa birsonrakine geçer] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsey tarafından beyni yıkanan ve çırağına karşı savaşmaya zorlanan Revan hangi oyundaydı?
  • Biraz daha açalım. Oyun 2003 yılında çıktı ve yılın rol yapma oyunu olarak seçildi (bir çok site ve dergi tarafından) Yapımcısı Bioware.
  • Herhalde iki gün oldu. Star Wars Knight of the Old Republic. Aslında çok kolaydı ama...
  • BOSS'un oğlu olan ve her bölümünde dev bir makinaya karşı savaş veren büyük asker. KONAMI'nin bu oyununda elemanımız aslında yapay olarak genlerden yaratılmış süper bir asker. İlk bölümünde Meryl'e aşık olur. Kimine göre Meryl bu bölümde ölür, kimine göre ise ölmez kurtulur. İki farklı rivayet vardır. Eski bölümlerini saymazsak, 3 bölümlük bir seridir.
  • MGS
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

MGS

Sorunu sor hocam. Oyun devam etsin
  • Uzun zaman önce, (XXXXX) yeryüzünü öfke ve yıkım ile temizledi. Gereksiz tahribin ortasında, Şiddet Gücünün yedi muhteşem lideri, hayatta kalanların yeniden yapılanmasını yönettiler.

Şimdi, neredeyse bin yıl sonra, kötülüğü yeniden harekete geçirdiler, bir çocuğu kral olması için yetiştiriyorlar ve bir kez daha yeryüzünü temizliyorlar. Nevareth'i işgal edenlerin karşısına dikilmek ve arkasındaki komplo teorisini çözmek senin elinde...

(XXX)'da neredeyse 100 cıvarında olan NPC'lerde, arkadaş ve düşman, iyilik ve kötülük bulacaksın. Fakat uyanık ol! Taraflar değiştiği için, eski düşmanlar dost, dostlar düşman olabilir...

hahaha sitesinden aldim (XXX) yazan yer oyunun yeri bilin bakalim nee

cok mu basit oldu

• Madem bizi kandırıyorsun oynamadığın ve hala beta olan oyunlarla al sana cevap

CABAL ONLINE
  • (XXXXX)=CABAL
    (XXX)=EST
  • hadi bakalım sorun srunuzu
  • Dük'ün oğlunu bulmak için gönderildiği kendisi büyü olan şehirde, oyunun sonunda Sydney'in yerine ölümsüzlüğü kapan, neredeyse tamamı mahzenlerde geçen, baş karakterin Ashley, (soyadını yazmayalım bulması kolay olur) ve oyundaki en baba kılıcın "Exercutioner" olduğu ve benim onu bululabilmem için oyunu bir çok defa bitirmek zorunda kaldığım oyun. Sonunda iron maiden haritasında bulduğum silahtır kendisi(bir Allah bilir oraya kadar nasıl geldiğimi-save'siz onlarca oda, harita kapalı ve her odadan sizi öldürecek kadar güçlü adamların çıktığı harita-Death sen yok musun sen!)

Aslında birde resim mi koysak?

En alttaki executioner isimli kılıcın ta kendisidir. (Damascus)

OYUN HİKAYESİ [bilen anlatır eğer iki gün içinde anlatmazsa birsonrakine geçer]

• ilk defa duydum..
  • Bir ipucu daha Final Fantasy 12'yi yapan ekip ile aynı ekip. Zaten FF 12'de benzer oyun dinamikleri kullanılıyor. Çıktığı yıl PS1'in en baba oyunuydu diyebilirim. Açıkçası yok böyle bir şey dedirtecek kadar güzel bir oyun.
  • Vagrant Story

Bari oyunu oynayın çok güzeldi. Birde artık ben sormayayım, herhalde bu iki oldu, bu mesajı okuyan bir arkadaş sorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

cafenin tuvaletinde kendinden geçip suçsuz bir adamı öldüren ve sonrasında hayatı zindana dönen bir adamı anlatan oyun?

var mı bööle bi oyun sahi?arada kaynamş senin olay
  • Fahrenheit

Ya kimse bakmıyor mu, yoksa bilemiyor mu?
  • Gıcık oyundu, sevemedim bir türlü. yine ben sormak istemiyorum. Mesajı ilk okuyan arkadaş kimse o sorsun.
  • Kurak çöl gezegeni Kharak'a yollanmalarından kısa bir süre sonra Sürgündekiler geçmişlerini ve teknolojilerini unuttular. Yıldızlara tekrar ulaşmaları 3,000 yıllarını aldı. Hiper-uzay ve gerçek evlerinin yerini terkar keşfetmeleri üzerine, Kharak veya Kiith birleşip onları eve götürecek bir uzay gemisi inşa ettiler. Tam gitmek üzereyken, onları ilk başta o gezegene süren Taiidan İmparatorluğu tarafından saldırıya uğradılar. Sürgündekilerin hiper-uzay teknolojisini bulmalarının yasak olduğu gerekçesi ile bütün gezegeni yaktılar. Sadece uzaydakiler kurtulabilmişti.

Bu gereksiz katliam imparatorluğun gerekçelerini sorguladı, ana geminin cesur savaşı ve kaçışı imparatorluğun içinde bir iç savaş yarattı. Bu iç savaş içerisinde, ileri bir ırk olan Bentusi'lerin de yardımı ile Sürgündekiler evlerini, imparatoru ve korsan paralı askerlerini yenerek, tekrar ele geçirdiler.

Kolay gelsinBulun bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 21 Nisan 2007; 13:43:33 >

• Hocam bu kadar kolay sorma ya

HOMEWORLD

Startejiye yeni bir boyut getirmişti. Ne de güzeldi ya!
  • Ben sormak istemiyorum. Bence yine mesajı ilk okuyan sorsun.
    Eehemm!... bilmek daha zevkli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.