Şimdi Ara

Oyun içerisindeki bakış açısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konsola uzak bir insanım. En son 2000 yılında playstation 1'im vardı, Geçen gün güzel bir indirim yakaladım ve ps4 aldım. Yanına horizon ve Ratchet & Clank vermişler.
    Şimdi olay şu: mesela bu iki oyunda yönettiğim bir karakter var. Bunlarla oyun içerisinde ilerlerken oyun içi bakış açısını sağ analogtan ayarlamak zorunda kalıyorum. Sağ analogta da yukarıya basınca oyun içi aşağıya, aşağıya bastığımda ise oyun içerisinde yukarıya bakıyor. Yani anlatmak istediğim; mesela PC'de Witcher oynuyorsunuz, klavye ile Geralt'ın atack yapmasını defans yapmasını falan sağlarsınız ama mouse ile oyun içi bakış açınızı ayarlarsınız aynısı GTA V için de geçerli. Bana bu playstation 4'te baya bir zor geldi. Bunu ayarlamanın bir yolu var mıdır? Bari yukarıya basınca yukarıya baksın.

• Tek çözüm oynarak alışmak. Zamanla alışırsınız hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin-Rommel

Tek çözüm oynarak alışmak. Zamanla alışırsınız hocam.

Peki üstad yukarıya basınca aşağı, aşağıya basınca yukarı gösteriyor. Bunu ayarlıyamaz mıyım? Yukarı basınca yukarı baksın.
  • Ayarlar kontroller kısmında olması lazım söylediğiniz ayar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar kısmında olması lazım ama adını unuttum hocam. Bilen birisi söyler mutlaka.

• X axis Y axis kısmı mı?
  • Aynen ya da invert li birsey invert y axis invert x axis gibi ayarlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin oynadığın kamera ayarı olması gereken ayar. Fakat sana ters geliyor sağ elle yazanın sol elle yazmaya çalışmadı kadar zor. Ama bazı oyunlarda bu ayarı değiştirebiliyorsun. Dediğin şekilde olan oyunlar da var 2 tanesine denk gelmiştim sanırım çıldırttı beni diski kırma seviyesine geldim bana çok ters geldi yıllarca ff oyna dark souls oyna kameraya alış bir oyunda tam ters kamera kontrolü gelsin oynayama ps3 te infamous 1 olması lazım bir de white knight chronicles siye bir oyun bunların ikisi de aynı kamera açısı var tam senin istediğin şekil ve ayarlarsa kesinlikle kamera açısını değiştiremiyorsun oynayamadım sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordhaseky

quote:

Peki üstad yukarıya basınca aşağı, aşağıya basınca yukarı gösteriyor. Bunu ayarlıyamaz mıyım? Yukarı basınca yukarı baksın.

Dostum öncelikle iyi oyunlar. Problemi çok basit bir şekilde halledebilirsiniz. Oyunun ayarlar kısmına girip "Invert Y Axis" sekmesine "No" derseniz problem düzelecektir. Resimde de söz konusu sekmeyi görebilirsiniz.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Herman_Wolff

quote:

quote:

Dostum öncelikle iyi oyunlar. Problemi çok basit bir şekilde halledebilirsiniz. Oyunun ayarlar kısmına girip "Invert Y Axis" sekmesine "No" derseniz problem düzelecektir. Resimde de söz konusu sekmeyi görebilirsiniz.

Saygılar.

Bu şekilde hallettim sağolasın, gerçi gene zorlanıyorum ama alışmak gerekiyor sanırım. En son konsolu 2001 yılında PS1'de oynamıştım, bi de lise yıllarında ps3'te pes atardım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Herman_Wolff

quote:

quote:

Saygılar.

Bu şekilde hallettim sağolasın, gerçi gene zorlanıyorum ama alışmak gerekiyor sanırım. En son konsolu 2001 yılında PS1'de oynamıştım, bi de lise yıllarında ps3'te pes atardım.

Halletmene sevindim. Dedigin gibi alışmak gerekiyor. Bir süre sonra rahatça oynanabiliyor. İyi oyunlar şimdiden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.