Şimdi Ara

Oyun içi satışlar TBMM gündeminde: Kumar sayılabilir (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
16.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu hayatta bir sigara içmişliğim bile yok. Yine de kumarbaz olduk. İlla saplanacak bir yer buluyorlar. Eyvallah devletimiz, eyvallah...

Gerçi oyun içi bir şeye hiç para ödemedim
  • Ordandan da vergi alırsınız tabi ne olucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasaklansın çok doğru bir karar.

• quote:

Orijinalden alıntı: defaulticus

Ee reisin saraylarına para lazım. Adam 5milyar tl harcamış 7 ayda.
    hocam sarayın faturasını ödüyorum ayağına, cukkalamasınlar
    biz de eskiden bakkala ekmek almaya giderkene, kalan para üstüyle çikolata alırdık,o hesap.
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    kumar bahane, vergi şahane
    asıl kumar iddaa, var mı ses çıkaran ?
  • Nerde aptal, gereksiz, kıyı köşe konu var TBMM ona el atar anasına satayım. Yapacakları ya yasaklamak ya da vergi, resim, harç koymak. Başka bir şey bildikleri yok gereksizlerin.

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Oyunlara komple ekstra vergi getirirler bunlar, uğraşmazlar.

• Her şeyi eleştiren tipler yine burada. Niye ben belçika yasaklanırken burada tek tük laf haricinde bir eleştiri görmedim? Ne ikiyüzlü bir millet. Türk milleti gerçekten kaypak. Özellikle de bu forumdakiler. Bende harcadığım paraları kendim bilirim 2 bin tl gömdüm bu sandık işlerine bağımlılık bir yana insanı psikolojisini de bozuyor. Sinirleniyorum, durgunlaşıyordum. Yasaklanabiliyorsa yasaklanılmalı ve yeşilay başkanının dediği gibi bilgilendirmek daha ön planda olmalı.

• ben uygulama geliştiriciyim, açıkcası turkiye içindeki halka hiç bişi kullandırmazdım, önce hal eddeceniz, yürü git uygulamamida kullanma, sen eksik ol.

• ya tabi adam cebindeki son parayla 1 kasa 2 kasa sandık vs. açar, ürün 5,00TL ise Komisyon tutarı vs. desek oluyo 8-9TL 1 sandık 8-9 lira olduktan sonra adam tabi mutsuz olur
    çünkü eline birşey geçmemiş gibi oluyo e ozaman şirketler fiyatları düşürmeliki bi eğlencesi kalmalı ama şirkette diyor ki `para ve oyunu oynayan birileri lazım`
    yani kumar olarak düşünülmesi doğru gibi ama tam kumarada girmez bana göre. Bide piyango olayı var ya şimdi bu kumar değilmi `ya çıkarsa?` demi e bunun sonundada mutsuz olan insanlar var onları niye düşünmüyolar anlamıyorum benim için Piyango da kumar.

• TBMM o kadar konu varken buna takmis adamlarin isi yok ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin içine bu hükümet girer ise vay halimize ama en azından oyunları her türlü key ve daha farklı site bazlı elde etme yolları var en kötü ihtimal kopya var.
  • Erkek kardeşim 3 yıl önce telefon sms yöntemi ile 2000 tl harcamıştı gizli olarak. Faturalar otomatik ödemede olduğu için 3 ay sonunda fark edilmişti.

Oyunların bağımlılık yapması vs ayrı bir mesele ancak sanal ve eline hiç bir şey geçmeyecek şey için para harcamak daha ayrı bir konu.

Yazıda içinde ne olduğu bilinmeyen sandığa yapılan harcamalardan bahsedilmiş, ne çıakcağı ya da en az neyin çıkacağı garanti olmadığı için "kumar" olarak değerlendirilmiş ki doğru bir yaklaşım.
  • oyunlara erişim engellenmez yüksek ihtimal vergi gelecek ve cep yakan oyun fiyatları dahada artacak ve en önemlisi BU VERGİ İLE ÜLKEMİZİN EKONOMİSİ DÜZELECEK DOLAR 2TL EURO 3TL OLACAK YERSENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN başka sorun kalmadı birde buna vakit harcıyorlar gereksiz insanlar
  • 10 numara sosyal devlet vatandaşını zararlı alışkanlıklardan koruyor!
    vergi fln hiç hesap etmezler para herşey mi canım!
  • Uçana kaçana havada karada bam bam bam...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.