|
Bildirim
vergi kokusu alıyorum
|
Lootbox başına 5 lira şans oyunları vergisi eklerler şimdi.
|
Hemen %500 vergi getirmeliyiz sonuçta günah
|
Lootbox'lar kumar ama İddia,Altılı,Sayısal,Milli piyango değil öyle mi? Lootbox'larda yatırdığın para sonucu bir şeyler alıyorsun. Oyun içi parayla ya da gerçek parayla alabiliyorsun. Ama bu diğer şeyler karşılığında bir şey elde edemiyorsun. Ha bu incelemenin gelme sebebi ise aptal youtuber ve aptal yayıncıların yüzünden. Sürekli bu tarz içerikler paylaştıkları için öyle oldu. Yine aynı mecralardaki aptalların her önüne gelene yurt dışı alışverişi öğretip, şu kadarlık alışveriş yaptım vergi ödemedim diye yüzlerce video çekmesiyle. Artık 1 dolarlık ürüne 2 dolar vergi ödüyoruz.
Yıllarca futbolcu kartlarını çocuklar satanlar şimdi lootboxlara kumar diyor. Trajikomik... |
Hiç kusura bakmayın, şans kutuları tamamen kumar. Düzenleme şart ama TBMM'nin anladığı düzenleme ek vergi, zam, kota vs koymak olur.
|
Ee reisin saraylarına para lazım. Adam 5milyar tl harcamış 7 ayda.
|
Türkiye de oyun iceriginin de agzina sicin tam olsun. Millet dısarida saklambac oynasin. Ozgurluk avcisi lanet bir yonetim var.
|
Ben hep 50 liralık destansı garantili mega turbo platin deste açtığımdan beni etkilemeyen olay
|
Devlete para kazandırmanın yeni yolu aranıyor.. Düşündükleri vatandaş değil..En büyük kumarı zaten iddialarla devlet oynatıyor..
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|