Şimdi Ara

Oyun için 24' çok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben almak istediğim ürünü belirledim ama ebatına karar veremedim. Açıkçası oyun çok oynuyorum ve de yakından oynuyorum. Bu sebeple 24" gözleri çok yorar mı yoksa idare eder mi ? Eğer yorarsa aynı monitörün 22" ekranını almayı düşünüyorum. Ayrıca belirtim 23"lik modelide var. Hangisi tavsiye edersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Bah

Arkadaşlar ben almak istediğim ürünü belirledim ama ebatına karar veremedim. Açıkçası oyun çok oynuyorum ve de yakından oynuyorum. Bu sebeple 24" gözleri çok yorar mı yoksa idare eder mi ? Eğer yorarsa aynı monitörün 22" ekranını almayı düşünüyorum. Ayrıca belirtim 23"lik modelide var. Hangisi tavsiye edersiniz ?

Selam dostum,,,,,Yakından oynuyorsa 22'' En ideali,,Her nekadar Markalar göz yormayan Teknolojiyi Kullansalarda Monitör seni zorlayabılıyor,,,

Ben 1 aya kadar lg2243 kullanıyordum,,,Büyük inç, sevdasına dustuk 24'' alcaktm sonra Vazgectım 23'' aldım,,Özellikle oyunlarda Beni çok etkiledi(10 saat oyun oynarım gunde)..Bir çözüm bulmam lazım ama bakalım,,,

• cevap için teşekkürler. benden işre bundan korktuğumdan başından geçmiş arkadaşlara sorim istedim.
  • arkadaşımız da söylemiş 22" sizin için ideal olur. diğer bir hususa da dikkat çekmek isterim.
    24" veya daha büyük çözünürlükteki bir monitör yerine 22" yeni teknolojili bir monitör almak
    ilerisini düşünen birisi için yerinde olacaktır. size naçizane tavsiyem en azından DVI bağlantısı olsun
    hatta mümkünse HDMI olsun. şu an için önemsiz gözekse de 6 ay 1 yıl sonrası için standart hale
    gelmiş olacaklar.
  • Yakından 22" en iyisi bence de.Uzaktan oynarım dersen projeksiyon cihazı mükemmel oluyor
  • 24'' ideal oyun için... Bende 22 var ama azcık daha büyük olsa fena olmazdı hani
  • 22" de piksel baya küçük geliyor bana. 23" de biraz tuhaf geldi alışamadım. Ama 24" tam istediğim gibi. Özellikleri piksel boyutları olması gereken boyutta. Bir şeye bakmak için gözleri kısmak gerekmiyor. Tam tersi daha uzakta durmak gerekiyor 24"de. Hem sağlık açısından da en az 50cm mesafe olmalı. Tabi şahsi görüşüm bu.
  • Fazla değil
  • Baktığın mesafeye bağlı bence bu olay. Monitörün dibinden oyun oynamaya çalısırsan hoş olmaz. Biraz uzaktan bakacaksın monitöre. Ayrıca 24 inç film ve oyun için ideal bence.
  • Yakında oynarsan 22'' uzaktan oynarsan 24'' al bence
  • Ya açıkçası film we ps3 için alsam kesinlikle 24 alırdım ama çoğunlukla yakından oyun oynadığım için bende 22"de karar kıldım. teşekkür herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Bah

Ya açıkçası film we ps3 için alsam kesinlikle 24 alırdım ama çoğunlukla yakından oyun oynadığım için bende 22"de karar kıldım. teşekkür herkese

• sadece ps3 te kullanıcaksan 24" yada 23" güzel seçim olur fakat pc için 22" üstündekiler çok büyük geliyor gözü yoruyor, gözleri bozup doktorlarda tedavi parası ödemek istiyosan 24" al tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.