Şimdi Ara

OYUN İÇİN BİLGİSAYAR ÖNERİSİ ACİLLL!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar. Kullandığım bilgisayardan sıkıldım ve değiştirmeye karar verdim. Ve henüz gerçekleştirmeden önce siz sevgili dostlara bir danışıyım dedim :):):). Öncelikle oyunları çok severim :D hertürlü oyunu oynama isteği vardır bende o yüzden önerilerinizi o yönde yaparsanız güzel olur. 1. SORU:Toplama bilgisayarmı veya marka bilgisayarmı ??? Biraz anlarım bilgisayardan fakat öyle çok iyi de değilim :D o yüzden adamlar bize kazık atmasın :D 2. SORU: Dizüstümü yoksa masaüstümü ?? 3.SORU: İşlemci ney olsun ? AMD Veya İntel. 4.SORU: Oyun için alacağım ve yeni çıkan oyunları örneğin;Assassin s Creed 4 Black flag mesela böyle yeni oyunları oynayabileceğim bir ekran kartı markası AMD Veya NVİDİA Serisi önerirseniz çok mutlu olurum :D Şimdiden teşekkürlerr :DD Haaa dur RAM önermeyide unutmayın işte aklınıza ne geliyorsa önerin :D

• 1-Toplama bilgisayar.
    2-Oyun oynayacaksan masaüstü bence.
    3-Ben AMD'ciyim 8350 işini çok çok iyi şekilde görür.Ama intelde alabilirsin mesela i7 3770-k veya 4770-k
    4-Asus önerim benim duyulmuş bir marka garantidede sorun çıkmıyor.R9 270X alabilirsin veya GTX760-770 çok daha iyi olur.
    5-8 GB üstü bir ram alabilirsin.

Ve en önemlisi bunların hepsi bütçeye bağlı,bir bütçe koymalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thesimp -- 20 Temmuz 2014; 4:08:25 >
  • Thesimp kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler kardeşim. Evet oyun için masaüstü düşünüyordum zaten. Aynı zamanda toplama düşünüyordum fakat çok iyi anlıyan birisi değilim parçaları aldım diyelim o parçaları monte etmek var dizmek var :D yapamam . Parça alırken yanımda bilgili birisi olması lazımki güzel parçalar alalım ve kazık yemiyelim. Bütçeye gelince normal bütçe 1500-1800 civarlarında önerilerinizi bekliyorum teşekkürler :)
  • TheScripi kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiyem vatan computerden al. Bazi haftasonlari %25 %30 gibi indirimler yapiyorlar ozaman almalisin. Monte islemi zor birsey degil sende yapabilirsin aslinda ama yok yapmam diyorsan vatandan alirsan ordakilerede monte ettire bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Vatandan almayı düşünüyorum fakat toplama olarak parça parçamı alalım vatandan yoksa markalımı alalım mesela ben bugün netten vatanın sitesinden bir tane PC yi gözüme kestirdim 1799 gibi bi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam 1699 da olabilir markaydı markanın dezavantajı ne oluyor ?? aslında bi sorun olursa markada garantiye yollarsın ama toplamada yapamassın ? birde toplama yaptığımda vatanda ordakiler monte ediyolarmı? ?
  • Ben toplama bilgisayardan yanayim. Bir onceki mesajimda orda monte ettirebilirsin demistim.

Teşekkürler büyük ihtimalle vatandan alıcam yani kesin o :D Fakat ordan toplama parçaları alırken ordakiler yardımcı olurlarmı yoksa bilmiyolar diye kazığı sokarlarmı :D:DD:D:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    6 ay önce açıldı
    OYUN ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hayir niye kaziklasinlar en azindan bana denkler gayet yardimci oluyorlardi. Bu arada dedigin bilgisayarin ekran karti para etmez,alma onu. Ekran karti olarak Asus R9 270X 2 gb alabilirsin. Islemci olarakta AMD FX 6350. Bunlari %25 indirimden alirsan hesapliya gelir.

Asus değilde NVİDİA geforce gtx 770 mesela güzeldir sonra ATI HD8850 olabilir işlemci olarakta İntel i7 olabilir diye düşündüm ama bunlar biraz pahalıdır toplamaayla marka larda bunlar hesaplıya geliyor sanki ?
    Dediklerinizi 1800 tl butce ile alamazsiniz. Icine anakart harddisk kasa guc kaynagi ramler birde ekran alirsaniz 3,000 tl den daha fazla olur.

Evet öyle oluyor :/ :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheScripi

Meraba arkadaşlar. Kullandığım bilgisayardan sıkıldım ve değiştirmeye karar verdim. Ve henüz gerçekleştirmeden önce siz sevgili dostlara bir danışıyım dedim :):):). Öncelikle oyunları çok severim :D hertürlü oyunu oynama isteği vardır bende o yüzden önerilerinizi o yönde yaparsanız güzel olur. 1. SORU:Toplama bilgisayarmı veya marka bilgisayarmı ??? Biraz anlarım bilgisayardan fakat öyle çok iyi de değilim :D o yüzden adamlar bize kazık atmasın :D 2. SORU: Dizüstümü yoksa masaüstümü ?? 3.SORU: İşlemci ney olsun ? AMD Veya İntel. 4.SORU: Oyun için alacağım ve yeni çıkan oyunları örneğin;Assassin s Creed 4 Black flag mesela böyle yeni oyunları oynayabileceğim bir ekran kartı markası AMD Veya NVİDİA Serisi önerirseniz çok mutlu olurum :D Şimdiden teşekkürlerr :DD Haaa dur RAM önermeyide unutmayın işte aklınıza ne geliyorsa önerin :D

bütçe yazsaydın daha çok yardımcı olabilirdim

http://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-p25k-gaming-notebook-pmu303156

• Yukarlarda bütçe vermiştim ama :)) 1500-1800 arası kardeşim :)
  • Hardrocker:)))))
  • Tam ekran fotoğraf koymak isteyip sorun yaşayanlar google fotoğraflar uygulaması ile yapsın. Fotoyu büyümeden ekran görüntüsü yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.