Şimdi Ara

Oyun için bilgisayarı toplama yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce aynı bu şekilde bir konu açmıştım fakat ne yazıkki 2 ay ertelemem gerekti bilgisarı upgradelemeyi.

Bilgisayar daha çok oyun oynamak/film izlemek/browsing icin kullanılacak oynadığım ana oyun genelde world of warcraft(mediumda düzgün bir fps bana yeterli), yeni çıkan oyunları da lowda çalıştırsa bana yeter.

Elimdeki parçalar aşşağıdaki gibi, bunları da kullanarak uygun bir bütçede bir kasa toparlamak istiyorum.

CPU Türü DualCore Intel Core i3-550, 3200 MHz (24 x 133)
    Anakart Adı Foxconn H55MXV
    ATI Radeon HD 4650 Series 1024MB
    PSU model: WIN-400 PS
    Max. Output Power is 300W
    Ram: Nanya M2F2G64CB88B7N-CG 2x2GB

Daha önceki konumda arkadaşlar Corsair 200r 550w + hd 7850 upgradelerinin yeterli olacağını söylemişlerdi, parçaları almadan bu 2 ayda bir değişme olmuşmu onu öğrenmek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: oldubittiz

Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce aynı bu şekilde bir konu açmıştım fakat ne yazıkki 2 ay ertelemem gerekti bilgisarı upgradelemeyi.

Bilgisayar daha çok oyun oynamak/film izlemek/browsing icin kullanılacak oynadığım ana oyun genelde world of warcraft(mediumda düzgün bir fps bana yeterli), yeni çıkan oyunları da lowda çalıştırsa bana yeter.

Elimdeki parçalar aşşağıdaki gibi, bunları da kullanarak uygun bir bütçede bir kasa toparlamak istiyorum.

Daha önceki konumda arkadaşlar Corsair 200r 550w + hd 7850 upgradelerinin yeterli olacağını söylemişlerdi, parçaları almadan bu 2 ayda bir değişme olmuşmu onu öğrenmek istedim

yeterli olur. ileride yeniden işlemci ve anakart güncellemesi ile devam edebilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

Orijinalden alıntı: oldubittiz

Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce aynı bu şekilde bir konu açmıştım fakat ne yazıkki 2 ay ertelemem gerekti bilgisarı upgradelemeyi.

yeterli olur. ileride yeniden işlemci ve anakart güncellemesi ile devam edebilirsin..

+1 şimdilik onları yap hatta gücün yeterse işlemciyide i5 e çıkart daha uzun ve daha rahat oynarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.