Şimdi Ara

Oyun için dizüstü mü? Konsol mu? sizler için yorumladık! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
4
Favori
11.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pc'de oyun sayısı fazla çünkü serbest platform, ipini koparan oyun yapıyor:) konsol oyunu yapmak için belli bir aşamada olmak gerekli. Pc'deki oyunların çoğu moba türevi, ftp ve indie çöpleri. O strateji oyunları vb eskide kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: maildecept

Ps4 üzerinde kullanilmış GPU dan yola çıkarak, aynı GPU' yu masa üstünde kullmayı akıl edip oyun performansları o zaman şöyle olamalı diyebilen insandan daha fazlası beklenemezdi..
    Daha öncede söyledim ve yine tekrarlıyorum, kısaca M.C ikinci sınıf bir teknoloji uzmanıdır.

Link : M.C

Oo işin uzmanından eleştiri geldi valla yılıkdım şimdi.

Geçen GTA 5 oynuyoruz oyun yer yer 5 kare/sn gördü konsol zaten güçsüz dedik oynamaya devam ettik :) Sinirlenmedim zira konsola konsol olarak bakıyor aşık olmuyorum çok şükür.

Allah kurtarsın.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Oo..
    Şöyle ufak yemlerle bile kursağın kabarıyor ya çok mutlu ediyorsun beni :) Komik olan ne biliyormusun ? her dafasındada yiyiyorsun bunu...
    Başkaları ile girdiğin o komik polemiklere benimle giremezsin. Bu tarafına cevap niteliğinde ki son mesajımdır.
    Bu arada dediğin gibi katılıyorum sana konsola aşık olan insanlar düşünsün orasını Mesutcum..

Not: Mesajlarınla yada konularınla her nerede karşılaşırsam bu lafımı her zaman her yerde net şekilde belirtirim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 17 Aralık 2014; 17:49:11 >

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    Pcdeki oyunların çoğu moba türeviymiş.Ftp ve indieler çöpmüş.Starcraft 2 ve civ 5 oyunları yokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 sahibiyim Laptop'da oyun oynama işine karşı bi insanım 15 inch ekranda oyun mu oynanır ya.Ha hangisi konsol mu diz üstü mü derseniz masaüstü diyorum 5 bin liralık bütçe ayırdım PS4 de umduğum performansı bulamayınca masaüstü pc toplamaya karar verdim tavsiye ederim.PS4 de excları oynarım diğer oyunlar PC yede çıkıyor zaten en azından adam akıllı çözünürlükte 60 FPS de oynarım kafam rahat olur.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu muabbeti yaparken çok güncel bakmışlar.. abi bloodborne geliyor.. uncharted 4 geliyor .. god of war geliyor bu 3 ü konsol aldıracak oyunlar... diğer exc ' ler cabası.. 1.5 milyara alıcagınız ps4 sizi götürücek zaten öbür konsol çıkana kadar..

• neden hiç konsolların fps konusunda 6-7 yıl sıkıntı yaratmayacağına dair pozitif yaklaşımlar söylenmiyor?

• steam indirimlerinin gözünü seveyim. the witcher 1 ve 2 yi 10tl ye aldım.7.5 tl ye de skyrim.tabi ki üzerinden çok zaman geçtikten sonra aldım bu oyunları zaten bu tür oyunları çıktığı gün almanın bir mantığı yok multiplayer olmadığı için.xbox 360 sahibiyim orada skyrim almak isteyince şu günlerde 40 tl vermem gerekiyor.sahip olduğum pc de 5 senelik 1000tl lik bir masaüstü bahsettiğim oyunları eski nesil konsolların seviyesinde rahatlıkla oynatıyor.bugüne kadar xbox360 için satın aldığım oyunlara, verdiğim paralara, steamdeki indirimleri gördükten sonra içim gitti.artık konsollar umurumda değil.yeni nesil konsol yerine burada gösterilen laptoptan daha iyi fiyat/performans veren pc toplayıp ve steam indirimlerinden yararlanıp oyun oynamaya devam edeceğim :D konsol daha iyi yok pc daha iyi kavgası neden var anlamış değilim.arkadaş ucuz oyun oynamak istiyorsan hangisi daha iyi ise onu kullanacaksın bu kadar basit.

• Şimdi buraya binlerce PC için özel oyunu yazdırmayın. Bikaç oyun için ayrıca bir cihaz almak bence çok saçma. Bir oyun yapıyorlar ve o oyunu oynayabilmek için ayrıca bir makineye ihtiyaç duyuluyor. Neden? Zaten bunu yapabilen ve halihazırda çok daha iyi yapan makinelerimiz var. Gereksiz israftan başka bişey değil. Artık yavaş yavaş aynı oyunlar PC için de yapılıyor zaten.

• oyun için konsol almayı düşünmedim.Ancak kinect beni cezbetmişti :D

• stun kullanıcısına yanıt
    Uncharted 4 ün demosunu gördük ve ilk tanıtımdakinin yanına yaklaşamaz . God of war ın sadece ismi var cismi yok ASCENSİON gibi olacaksa aldırır konsolu evet İşleyecekleri konu dahi belli değil yine mi çocukluğuna g,deceğiz kratosun galiba bu sefer kratosun embriyo dönemine döneceğiz zira kaç kere gençliğine döndük ... Yunan mitolojisi ise zeusun tayfasını kestik 3 oyundur gına geldi yunan mitolojisi yenilik sunmayacaklarsa ya da yapımcının lafı var farklı mitoloji istiyorum diye farklı mitolojilere girmeyecklerse gow da balan bana göre ... Bloodborne den umutluyum ama onunda inceleme puanlarına bakacağım tabloya baktığımda beni heyecanlandıran bir şey yok ortada . Eskiden miş o GOW geliyor diyince millet gidip konsol alıyordu artık insanlar doydu isimden pirim yapma modasının geçtiğini düşünüyorum yeni IP lazım oda şuanlık bloodborne kısacası konsol almak için bir neden göremiyorum ben hele ki oyunların tanıtımıyla gördüğümüz arasındaki farklardan sonra ...

Birde Drive Club var ki şimdi fanlar gelir şöyle böyle der gifler atar malum kişi var yine gelir gifleri doldurur oyun süper felan der . Oyunu yazan mühendiste utanıyoruz der ağlar ( MESUT ÇEVİK SAĞOLSUN ) Durum bu yani abartmaya gerek yok .

Oyuna hava şartları sonradan eklendi yahu diyecek başka şey var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Adittorie

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bloodborne<br> <br> Mesut bey, bana şunu vaad edebilirmisiniz; ben şimdi önünüzdeki pc yi alsam 2-3 sene sonra çıkan oyunları en az high da oynayabilecekmiyim? bana saçma geliyor , daha bu seneki oyunlarında 30 fps nin altına düşüyor bu pc. ama ben konsol aldığım zaman ps3 te nasıl 7 sene her oyunu oynadıysam, taş çatlasın 2 sene oynayacağım bir dizüstüne 2500 TL niye vereyim? ben geçen sene çıktığı gün ps4 aldım ve biliyorum ki Sony en az 6-7 sene daha bu konsola yatırım yapacak verdiğim para 1399 TL. ekstra olarak özel oyunları pc de oynayamayacam, red dead redemption gibi bir oyunu oynayamayacam, rdr 2 yi büyük ihtimalle Rockstar yine çıkarmayacak. yani bana bu karşılaştırma mantıklı gelmiyor. Teşekkürler tartışma için yine zevkle izledik o ayrı.<br> </blockquote><br> Arma 3 , EU4, Titanfall, MMORPG'ler, Mobalar , CİV:BE , WoW , Wild Star , Asetto Corsa , Kerbal Space Program , Mount abd Blade 2 , Wasteland2, This war Of mine , stronghold crucrusaders 2 , TW:Attila, Overwatch oyna hadi PS4'te.

lütfen şaka olduğunu söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Uncharted 4 ün demosunu gördük ve ilk tanıtımdakinin yanına yaklaşamaz . God of war ın sadece ismi var cismi yok ASCENSİON gibi olacaksa aldırır konsolu evet İşleyecekleri konu dahi belli değil yine mi çocukluğuna g,deceğiz kratosun galiba bu sefer kratosun embriyo dönemine döneceğiz zira kaç kere gençliğine döndük ... Yunan mitolojisi ise zeusun tayfasını kestik 3 oyundur gına geldi yunan mitolojisi yenilik sunmayacaklarsa ya da yapımcının lafı var farklı mitoloji istiyorum diye farklı mitolojilere girmeyecklerse gow da balan bana göre ... Bloodborne den umutluyum ama onunda inceleme puanlarına bakacağım tabloya baktığımda beni heyecanlandıran bir şey yok ortada . Eskiden miş o GOW geliyor diyince millet gidip konsol alıyordu artık insanlar doydu isimden pirim yapma modasının geçtiğini düşünüyorum yeni IP lazım oda şuanlık bloodborne kısacası konsol almak için bir neden göremiyorum ben hele ki oyunların tanıtımıyla gördüğümüz arasındaki farklardan sonra ...

Birde Drive Club var ki şimdi fanlar gelir şöyle böyle der gifler atar malum kişi var yine gelir gifleri doldurur oyun süper felan der . Oyunu yazan mühendiste utanıyoruz der ağlar ( MESUT ÇEVİK SAĞOLSUN ) Durum bu yani abartmaya gerek yok .

Oyuna hava şartları sonradan eklendi yahu diyecek başka şey var mı ?

gameplay videosununda grafıkleri 10 numaraydı.. ve oynanış olarakta çok iyiydi.. bence konsol aldırır..oyun bana tamamen muazzam geldi.. god of war reboot olucak büyük ihtimal..yani tamamen 0 dan başlıyıcak.. başka karakter , başka hikaye, herşey 0 dan.... ben ascension ı da büyük bir zevkle oynadım özellıkle multiplayeri çok hoşuma gitti... açıkçası naughty dog dan umutluyum.. daha yeni oyunları gelicektir.. last of us ı çok yarım yamalak bıraktılar.. devam oyunu çıkacagı konuşuluyor haberi falanda yapıldı.. araba yarışı hiç sevmem.. onun dışında.. ayriyetten oynıyabileceğin infamous ,killzone , the order da var.. the order ı kesinlikle oynıyıcam.. bu neslin daha başındayız...hala yeni nesil diyoruz.. neler olur bilinmez..

yani red dead redemption 2, ilk oyunu gibi konsollara özel çıkarsa.. fırlat pencereden o pc yi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stun -- 17 Aralık 2014; 18:50:27 >

• Mesut çeviğin konsol düşmanlığını biliyoruz bu yüzden oturup bu adamların yorumlarını dinlemenize gerek yok arkadaşlar
    zaten amaç burada konsol mu-dizüstü mü? tartışmasıda değil amaç oradaki ürünü tanıtmak çok gereksiz bir video
    herkes ne istediğini biliyor istediği platformda oyununu oynar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 17 Aralık 2014; 18:57:51 >
  • Last Of Us , Uncharted , Beyond , God Of War , Bloodborne , Heavy Rain , Drive Club , The Order 1886... 400 dolara hangi PC oynatıyor bu oyunları yerini tarif edinde alalım...
    GTA 5'i daha oynayamadınız bile

• quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

Mesut çeviğin konsol düşmanlığını biliyoruz bu yüzden oturup bu adamların yorumlarını dinlemenize gerek yok arkadaşlar
    zaten amaç burada konsol mu-dizüstü mü? tartışmasıda değil amaç oradaki ürünü tanıtmak çok gereksiz bir video
    herkes ne istediğini biliyor istediği platformda oyununu oynar

Mesut , bildiğim kadarıyla konsol düşmanı değil,kendisindede ps4 var ve oyunları genelde ps4 ten oynuyor,daha evvelki bazı videolarda ,bunu dile getirdi..

Bahsi geçen video bencede ,biraz reklam amaçlı olmuş ,,lakin fiyat olarak iyi bir ürün ,işleriniz yapmanız yanında orta ve yüksek ayarlarda oyun oynamak da cabası..Tabiki sırf oyun oynayacak biri laptop a hiç bulaşmasın zaten.

tartışmalar son bulmaz,sürer gider.

kim neden hoşlanıyorsa gidip alsın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 17 Aralık 2014; 19:10:11 >

• fiyatları makul olsa konsol

• quote:

Orijinalden alıntı: okananlar

1) Sevgili dh editörleri ve oyunsever arkadaşlar..oyun koleksiyoncusu değilseniz ve en üst grafiklerde oynama takıntınız yoksa ps4'te daimi kardeşlik yada klasik kardeşlikle 20-25 tlye oyun oynayabilirsiniz..ben indirmeyeceğim kutulu istiyorum diyorsanız oyununuzu takas ederek yine 20 tl gibi ücretlerle oyun oynayabilirsiniz..yani bilgisayarda oyun fiyatları konusunda kar etmeniz mümkün değil..
    2) Bilgisayarınızı 3 yıl sonra satmak isterseniz 500 tl bile vermezler fakat ps4'ü aldığınız fiyatlara yakın satabilirsiniz..
    3) Call of duty oyununu ultrada 300 fps de oynasanız bile geçtiğimiz nesile damgasını vuran last of us, god of war, uncharted, infamous.. gibi oyunları oynamadan geçmek büyük bir kayıp olacaktır..
    4) Amacım tartışma başlatma veya sonlandırmak değil fakat herkesten biraz daha araştırmacı olmasını ve doğru yönlendirme yapmasını isterim..
    5) Ben oyunumu 4k ultra ayarlarda oynayacağım diyenlere saygı duyuyorum ancak f/p oranı konusunda ps4 avantajlı sadece biraz araştırılırsa anlaşılacaktır..herkese saygılar..

Katılıyorum.

• Dev ekran keyfi için konsol olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: flow

Monster reklamı yapıcaz diye konsolu yerden yere vurmuşlar,yazık talihsiz açıklamalar olmuş,ah vah diyeceğiniz oyunların başında uncharted4,gt serisi(daha iyi bir araç simulasyonu varmı bilmiyorum) god of war,gta v, 1886...

Konsol firması da para verseydi o zaman heyecanlı olurdu.

• kralexx42 kullanıcısına yanıt
    Ps 3 alıp farkı alamadıysan konsol kullanma zaten... Bunu da yazdın ya, artık seninle yazışmaya gerek görmüyorum. Ben ne yazıyorum sen ne yazıyorsun. Dar görüşlü her zaman dar görüşlüdür. Nasıl alıyorsan ucuz oyun buraya yazda. Herkes faydalansın.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.